Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Ja sej po navodilih ti piše, da ga začneš na 1. dan menstruacije, tko da bi blo fajn, če se tega držiš :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz bi mogla dons zjutri vzet prvo tabletko iz nouga zavojčka pa sm pozabla, pa sm jo vzela šele zdej, a sm prov nardila?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Ja. :D Naslednje pa ne pozabi. ;)
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Nadine napisal/-a:jz bi mogla dons zjutri vzet prvo tabletko iz nouga zavojčka pa sm pozabla, pa sm jo vzela šele zdej, a sm prov nardila?

Sej vsak nov cikel lahko začneš ob poljubni uri. Recimo, če si mela prej ob 10h zjutri, maš zdej lahko ob 17h, pa vsako nadaljnjo vzameš ob 17h. :wink:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

aha no hvala, sam sm pač misnla da bi blo kej narobe k sm vedno zjutri uzela, pa sm mela zdj 7 dni pavze, in bi mogla spet zjutri uzet, no ja pol vidm da ni krize :lol:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem zdaj, kako je glede te ure jemanja vsake nove škatlice. jaz se raje držim enake ure vsak mesec znova. se mi zdi bolj sigurno.
Uporabniški avatar
svedsen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a svedsen »

No po približno dveh tednih jemanja tabletk, se mi je začela pojavljati nekakšna rjava sluz, kot nekakšen rjav "beli tok", zanima me ali je to normalno..Nekaj sem brala na forumu o tem, da če se ti to pojavlja, naj bi bile tabletke prešvoh..zanima me ali je to res. Uporabljam pa tabletke Yarina.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Kolk časa jih pa že ješ? Pri meni se je to do zdej pojavil ene 2x. Ginekologinja je rekla, da naj počakam še en mesec (al dva.. ne vem več točno) in da če se bo še pojavljalo mi jih bo zamenjala. :) Pri meni je zdej kul. :D
Uporabniški avatar
svedsen
Sramežljivka
Sramežljivka

Tabletke sem pričela jemati 10 dni nazaj - prvič. Sem brala v navodilih, da je "stranski učinek" v začetnih mesecih manjša vmesna krvavitev. samo zanima me ali je zaščita še vedno ali se je potrebno se še dodatno zaščititi?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Aha, no pol pa sploh ni čudno, če si jih komaj začela jest. Zaščita je enaka. :)
Uporabniški avatar
svedsen
Sramežljivka
Sramežljivka

Hox hvala ti :)
Sedaj bomo v miru seksal dalje ;)
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Razmišljam o tem, da bi si prestavila menstruacijo.
In mi zdej ni nekaj jasno. Včasih je bilo rečeno da ješ naprej za kolikor želiš prestaviti in potem nehaš. Zdaj pa v navodilih piše da nadaljuješ z novo škatlico in jo poješ do konca. Kako je s tem zdaj :?:

Ali menite, da je tovresten način prestavljanja nevaren?
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

ellow, mene pa še zanima, če se vam je tistim ki jemljete Yarino tut kaj koža izboljšala...akne pa to?
Uporabniški avatar
*tinčk*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tinčk* »

SweetNumb jaz jemljem Yarino že 2 meseca (zarad aken). Koža se mi je na hrbtu in dekolteju izboljšala približno za 40%, na obrazu pa za 30%. Upam še na izboljšanje. Ali jih ti tudi jemlješ?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

svedsen napisal/-a:Tabletke sem pričela jemati 10 dni nazaj - prvič. Sem brala v navodilih, da je "stranski učinek" v začetnih mesecih manjša vmesna krvavitev. samo zanima me ali je zaščita še vedno ali se je potrebno se še dodatno zaščititi?

ja, na začetku jemanja se lahko pojavljajo te vmesne krvavitve. vendar ne vem, kako je z zaščito. meni je prijateljica rekla, da je njej ginekologinja povedala, da če so te vmesne krvavitve, da niso dovolj samo tabletke. ampak zdaj nisem zihr, če to velja tudi na začetku, ko začneš jemati, ali je mislila za kasnejše obdobje, če se ti pojavijo. to naj bi bil znak, da so prešibke tabletke.
Zaklenjeno