Kontracepcijske tabletke
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Razmišljam o tem, da bi si prestavila menstruacijo.
In mi zdej ni nekaj jasno. Včasih je bilo rečeno da ješ naprej za kolikor želiš prestaviti in potem nehaš. Zdaj pa v navodilih piše da nadaljuješ z novo škatlico in jo poješ do konca. Kako je s tem zdaj
Ali menite, da je tovresten način prestavljanja nevaren?
In mi zdej ni nekaj jasno. Včasih je bilo rečeno da ješ naprej za kolikor želiš prestaviti in potem nehaš. Zdaj pa v navodilih piše da nadaljuješ z novo škatlico in jo poješ do konca. Kako je s tem zdaj

Ali menite, da je tovresten način prestavljanja nevaren?
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
svedsen napisal/-a:Tabletke sem pričela jemati 10 dni nazaj - prvič. Sem brala v navodilih, da je "stranski učinek" v začetnih mesecih manjša vmesna krvavitev. samo zanima me ali je zaščita še vedno ali se je potrebno se še dodatno zaščititi?
ja, na začetku jemanja se lahko pojavljajo te vmesne krvavitve. vendar ne vem, kako je z zaščito. meni je prijateljica rekla, da je njej ginekologinja povedala, da če so te vmesne krvavitve, da niso dovolj samo tabletke. ampak zdaj nisem zihr, če to velja tudi na začetku, ko začneš jemati, ali je mislila za kasnejše obdobje, če se ti pojavijo. to naj bi bil znak, da so prešibke tabletke.