Ja, blo mi je receno, da zivijo tudi tako dolgo lahko, pa ena prašička, ki sem jo imela nazadnje, je živela celo 8 let!!!

Pr nas se pol hiše ni strinjalo, da jih nebi meli.. še ena obveza več.. + da teh podgan pa že nebo v naši hiši
 Pr nas se pol hiše ni strinjalo, da jih nebi meli.. še ena obveza več.. + da teh podgan pa že nebo v naši hiši   

zdej pa kr tekmujemo komu bojo posvetile več svoje pozornosti, da nebi o tem, da jim je vsa svinjarija takoj oproščena (naše prinčipese pač)
 zdej pa kr tekmujemo komu bojo posvetile več svoje pozornosti, da nebi o tem, da jim je vsa svinjarija takoj oproščena (naše prinčipese pač) 
 ). no potem je pa po 6 letih sel pa-pa
 ). no potem je pa po 6 letih sel pa-pa  

rekli so mi da je fantek... ampak ker bi mu rada spriskrbela prijetno družbo nasprotnega spola, me zanima, če lahko tud sama preverim kašnega spola je? se kej vidi če pogledaš spodi?
 rekli so mi da je fantek... ampak ker bi mu rada spriskrbela prijetno družbo nasprotnega spola, me zanima, če lahko tud sama preverim kašnega spola je? se kej vidi če pogledaš spodi?  
 ma kera izkušnje s tem?
 ma kera izkušnje s tem? sedaj imam še samo enega zlateka malega...mi je bilo full hudo..pa še sedaj mi je...ker se res navežeš na te male žverce...je kar bolj prazno brez njega...ta mali pa je tudi komaj sedaj prišel malo k sebi...zanimivo kako so lahko tudi živali žalostne...
 sedaj imam še samo enega zlateka malega...mi je bilo full hudo..pa še sedaj mi je...ker se res navežeš na te male žverce...je kar bolj prazno brez njega...ta mali pa je tudi komaj sedaj prišel malo k sebi...zanimivo kako so lahko tudi živali žalostne...