Js sm ga zadnjič pazla za par dni.. je sosedov, prej je bil pa od fantove sestre pa je alergična.
No tale je vsak dan pojedu kr dost sena, pa na tri dni sm mu menjala žaganje.. Vodo itak vsak dan, prov tako hrano.. Jedu je pač eno k je iz trgovine, nč posebnga ni mel. Sicer sm pa enkrat tud zajčka pazla pa je mel slane palčke sezamove pa ene take kao bonbončke za glodalce. Prvo noč ni spal sm misnla da bom znorela.
Včasih je kaku ko si ga mel v naročju, zato je mel brisačo pod ritko vedno, zdej se je pa odvadu in sam v kletki kaka. Sicer so mu kupl wc tak za v kot, sam kaj k on ne ve kaj to je.. Pridni so drugač prašički, sploh če nimajo oprijemljive podlage nikamor ne gre.. js sm ga na stolu mela ko sm mu pucala in se mi ganu pol centija.. če pa začut travo pod tacami pa laufa k nor

Zdej ne vem kako je s kremplji, a se to kej striže al ne.. Zrastejo mu kr dolgi, sam če ne znaš strič je boljš da greš k veterinarju kokr da mu ponesreč živc preščipneš.
MI je pa čist srčkan postou k sm ga pazla, taka mala žverca luškana.
Tle je pa posnetek kako se oglaša ko mu kej paše (čeprov to sm že enkrat nekje limala):