Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
svedsen
Sramežljivka
Sramežljivka

Novo vprašanje:

Neprebrana objava Napisal/-a svedsen »

Imam eno vprašanje...po navodilu ginekologa sem na prvi dan menstruacije - v sredo zvečer vzela prvo tabletko..sedaj pa od srede (danes je petek) nimam več menstruacije, ampak se mi pojavi samo nekakšen rjav tok, ki je zelo majhen..Zanima me ali je to normalno in ali je imela katera že takšen primer.
Hvala za odgovor!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

menstruacija se ti je spremenila zaradi tabletk, sej mislim, da celo v navodilih piše, da je zaradi tabletk šibkejša. nič ni narobe, tako je pri večini punc, ko jih začnejo jemat.
Uporabniški avatar
svedsen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a svedsen »

Hvala za odgovor!
Čudno mi je samo ker se že takoj menstruacija zmanjša..v bistvu že drugi dan je nisem imela...in zato me je kar prestrašilo.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

To se je tudi meni zgodilo. Ne skrbi, nič ni narobe.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

Noele tisto z vlkimi črkami ni blo glih zate mišljeno..za vse tiste k nimajo izkušn z tabletkami in k misljo da na vse vpliva enako :)

ni blo tut namenjeno dretju, sam hotla sm poudart..

no offence.. :)
noele
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a noele »

no offence. :wink:
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sleepyheadgirl »

MsN napisal/-a:
Peterca18 napisal/-a:
~Papillon~ napisal/-a:A katera mogoče uporablja Logest?

Jaz tudi imam Logest

Jaz sem jih jemala 2 leti in pol in jih zamenjala za Yasminelle, ker sem se cudno pocutila po logestu.

Jaz tut trenutno jemljem Logest in se ne počutim najbolje in me zanima kako pa nate vplivajo Yasminelle ker sem že razmišljala, da bi rekla ginekologinji, da mi jih zamenja
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

tudi jst jemljem logest. ampak zdej je prišlo do ene težavice.
pa bi rada kakšen vaš nasvet če se je to tut vam zgodilo. na 20 dan se je pojavla krvavitev, ki ni taka kot ponavadi ( ni sluzasta,...) menstro sm vedno dobila tako 30 dan ampak poleg tega da je prišla prezgodaj zdej, kar noče nehat. če ceu teden jo mam in ne vem če zdej ko naj bi bla predvidena je prav da še kar naprej teče al ne.
čudno mi je ker me nič ne boli,pa tut pred 2 mesci sm bla na pregledu in je reku da je vse ok.

se je kateri že to zgodilo??
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

sleepyheadgirl napisal/-a:
MsN napisal/-a:
Peterca18 napisal/-a:

Jaz tudi imam Logest

Jaz sem jih jemala 2 leti in pol in jih zamenjala za Yasminelle, ker sem se cudno pocutila po logestu.

Jaz tut trenutno jemljem Logest in se ne počutim najbolje in me zanima kako pa nate vplivajo Yasminelle ker sem že razmišljala, da bi rekla ginekologinji, da mi jih zamenja

Zdaj sem pri 5. skatlici in ti ne vem tocno povedati kako so ... Pri logestu me ni motilo nic posebnega, samo eno tako splosno cudno pocutje se je zacelo v zadnjem letu jemanja, tega zdaj ni - se mi zdi. Skoraj nocem nic reci prehitro, ker sem itak ze cisto proti tem kt, srcno rada pa bi nasla take, ki bi bile ok. Poskusi z menjavo, samo tako lahko vidis kako delujejo na tebi.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

MsN napisal/-a:
sleepyheadgirl napisal/-a:
MsN napisal/-a:
Peterca18 napisal/-a:

Jaz tudi imam Logest

Zdaj sem pri 5. skatlici in ti ne vem tocno povedati kako so ... Pri logestu me ni motilo nic posebnega, samo eno tako splosno cudno pocutje se je zacelo v zadnjem letu jemanja, tega zdaj ni - se mi zdi. Skoraj nocem nic reci prehitro, ker sem itak ze cisto proti tem kt, srcno rada pa bi nasla take, ki bi bile ok. Poskusi z menjavo, samo tako lahko vidis kako delujejo na tebi.

Huh... zdej sm že kar mal pozna..
Torej ja.. zanima me, kako se počutite. Če ste mogoče opazile kakršnekoli stranske učinke, pač vaše mnenje o Logestu :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz sem tudi jedla Logest-6 let. Nehala sem pred tremi tedni. V bistvu pa glede počutja ne vem kaj naj povem-ker sem jih jedla tako dolgo, da res ne vem. resnica je, da se zdaj boljše počutim. Pa nisem tako razdražljiva kot ko sem jih jedla.
Uporabniški avatar
Calleigh
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Calleigh »

Mogoče pa katera ve kaj o temle:
Dobila sem menstruacijo 2 dni pred tednom brez tablet...Se pravi, da sta mi ostali še dve tabletki. Je imela katera podobne težave oz. ima mogoče katera kaj pojma o tem? Preko vikenda je malce težje do ginekologa, zato pa vprašam vas. Jemljem pa Yasminelle
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

menstruacije nisi dobila, ker (če se ne motim) med jemanjem KT sploh nimaš menstruacije, ampak samo nekakšno krvavitev. ta krvavitev to verjetno tudi ni, ker šele prenehanje jemanja sproži krvavitev. torej gre po mojem za vmesno krvavitev, sploh če tabletk še ne jemlješ prav dolgo. na tvojem mestu bi to omenila ginekologinji, ker vmesne krvavitve lahko pomenijo, da so te tabletke zate prešibke.
tole je moja interpretacija, če sem pa slučajno zabluzila, naj me pa katera prosim popravi.
anchyka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anchyka* »

Js bi vas tudi neki vprašala. Se opravičjem, če je že blo to kje, sem iskala, ampak nism našla. No tablete naj bi jemal prbl., ob istem času. Kolk pa lah naprimer vzameš prej al pa kasnej, da je še vedno vse vredu? Hvala
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

anchyka* napisal/-a:Js bi vas tudi neki vprašala. Se opravičjem, če je že blo to kje, sem iskala, ampak nism našla. No tablete naj bi jemal prbl., ob istem času. Kolk pa lah naprimer vzameš prej al pa kasnej, da je še vedno vse vredu? Hvala
jaz se tud sprašujem kaj je to, jemat "točno" :? jaz jih sicer jemljem ob isti uri, me pa res zanima, če se kaj zniža varnost tud, če vzameš prepozno pa vendar prej kot v onih 12 urah
Zaklenjeno