Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Ledenaa napisal/-a:Noo suprca.. Najprej mi pošl na pwt msn če ga maš (:)) pa se zmenmo za naslov kluba pa članarino pa tko..
Že kakšna kandidatka?
A se lahko pridružim? :o
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Ja, seveda :D
Sprejemamo osamljene kandidate in kandidatke, ki imajo nesrečo v ljubezni! Če se bo v naš klub vpisalo preveč članov, sprejmemo najprej tiste, ki še niso imeli partnerja :D
Dobimo se v mračni kleti z žalostnimi komadi in 1kg Softis robčkov.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
lil_tjashy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil_tjashy »

o kul, končno sm najdla temo zase :)
po en stran pa tut ni kul ane...bi skos sam, mislm sam tko brez tipa ane. Jaz pri svojih 24 letih še nisem mela nobene resne zveze, vse so trajale največ tri mesece. Ne vem več kaj delam narobe, kateregakoli tipa spoznam ni resen, vsi bi samo neki u izi. Sam sori meni se več ne da neki u izi bluzit pa žurat. Dobr sej včasih spoznavam tipe tut na napačnih krajih, razni žuri pa lokali pa to. Vem ni primeren kraj za spoznavanje tipov, sam kam nej pa še grem. In do začetka faksa se sploh nisem obremenjevala s tem, pol pa pridem na faks pa kar vsi nekaj resni pa družinsko življenje in bla, bla, bla... Takrat sm se šele počutla čudno, mislm fak kako si lahko kr samska. Pa joj sej to ni vedno narobe, včasih je res dobr, greš kamor hočeš, delaš kar hočeš pa je. Sam vedno to ni dovolj, včasih potrebuješ nekoga na katerega se boš oprl, se boš lahko z njim pogovarjal o vsem in mu zaupal. Se stisnil k nekomu in se smejal z nekom, ki ne bo tvoja prijateljica ampak nekdo do katerega boš gojil drugačna čustva. Saj vsi pravijo ljubezen bo prišla ko boš najmanj pričakoval, ampak sori čakam že 24 let pa se še nič ni zgodilo :D
No trenutno pa mam v življenju eno osebo, do katere gojim ena posebna čustva. Ampak spet je vse tko zakomplicirano. Spoznala sem ga prek moje prijateljice in dva mesca vsak dan sva četala po msnju. Jaz sem namreč bila v kraju študija, tako da se nisva mogla videt. Po dveh mescih pa sem prišla domov in končno sva se videla in preživela nor vikend. Pa še drugi vikend in tako. Kar naenkrat pa se on spomni, da bi bil pa on še rad mal sam pa tko...kot vedno. In jaz valda popizdim, no vsaj pri sebi in mu pošlem sms da se pogovoriva, ignoriru me je ceu tedn. In pol pride k meni od pogovora ni blo nič, bil je pa tisti najin pogovor, resnost in ful zajebancije. Všeč mi je, da je tako sproščen da se lahko zajebavam z njim a hkrati se lahko tudi pogovoriva o bolj resnih stvareh(ne o vezi)....Zdaj je pa tako, jaz ne študiram več 100km stran ampak sem doma vsak dan. Slišiva se vsak dan, vidiva na dva dni. Dobivava se al pri meni ko sem sama, al pa v nekem gozdičku bliz njegovega doma. Debate gor dol ful fajn. Samo potem on navali in mi daje lupčke in to. Ja kaj nej si jes pol boga mislm;) Ko pa gremo skp vn žurat pa ga mal spije pa kr pred usemi navali name. In pol joka, da ga kolegi zajbavajo, da se okol govori da ma punco in nevem kaj. Ja ful ga je sram priznat , da bi on meu punco.
Pa v čem je problem?
Najbrž to, da so tipi čudni :lol:
Sori za moje nakladanje, vem da je ful nerazumljivo, sam nekam se morm izpovedat.
hvala
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ah sj pri meni je tud vedno tako, da tisti, ki mi je slučajno všeč se sploh ne zmeni zame, ko sem pa jz komu všeč mi pa on ni všeč takoj ko mi pokaže,da ga zanimam. Samo to je pomoje zato, ker še nimam razčiščenih stvari z enim tipom. Ko bom pa to razčistila v svoji glavi bo pa pomoje drugače. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

eh nič ni tako hudo, da še ne bi moglo bit huje! :) v življenju je vse z namenom, in vse se bo uredilo tako kot se mora! sem tui samska, in trenutno uživam samski life, sam si vseeno želim nekoga ob sebi, da bi me pocartal in reko da me ma rad! ampak vse ob svojem času! če bom čez 10 let še vedno samska in osamljena, te bom začela stokat! heh! bo že prišo tisti,ki ga vse tako zelo iščemo, če bomo samo stokale nebo nič koristlo! najprej je potrebno met sam sebe rad, da te lahko majo drugi! :)
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

jaz bi ti svetovala, da ne iščeš in se ne zaljubljaš takoj... Najprej spoznavaj!

Punce naredijo/naredimo napako, da ponavadi nam je kak fant vizualno všeč, potem še kakšno lepo stvar slišimo o njem, pa smo že adijo...

najboljše je, če si spontana, če ne razmišljaš konstantno o tem, da si samska, da ne najdeš fanta, se obremenjuješ itd. Bodi na krajih, kjer se ti počutiš ok. Če boš naprimer šla ven in tam spoznala fanta, je slaba možnost, da se bota dejansko ujela, ker če si ti tam slučajno enkrat na pol leta, pa še to smao zato, da bi spoznala kakšnega fanta, potem ti to ne bo prineslo nič dobrega. Fant ki te ogovri bo mogoče težki žurer, vedno na partyih, tebi te stvari najbolj ne dišijo in se bosta skoz prepirala, tako da ti za začetek svetujem, da se zadržuješ na območjih, kjer si sproščena, ki so ti všeč.. lahko je to narava, knjižnica, muzeji, ali pa tudi kakšni kafiči, diskoteke... potem pa malo dobre volje, koktenosti in ni rečeno, da se ne boš zapletla v pogovor s kakšnim dobrim fantom.... potem pa samo pazi, da ne boš prehitevala stvari....

Takšen je moj nasvet, morda ti bo kaj pomagalo...

držim pesti...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: love..

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Spela_ napisal/-a:res lepo da nism edina:)..mam sošolko k ni nevem kašna lepotica je pa simpatična pa u redu pa ma tipa..pol pa k vidm modelke k niti niso tok lepe pa majo tipe..jest pol res nvem..pa res usaka frendica ma tipa..ej kok si pa stara drgač pa s ket si?

ti pa imaš eno čudno razmišljanje.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Men se pa pr tem postavlja vprašanje a je huje da maš za seboj dve resni zvezi, ki sta bli kr precej čudni in ne preveč podobni tistemu, kar bi mogl bit, al da je še nisi mel. Ker se jest dostkrat sprašujem a bom sploh dobila tipa, s katerim bom zdržala celo življenje? V zadnji zvezi me je tako motit vse začel, da s tipom nism mogla bit skupi 12h... :?:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

pomoje ni ne eno, ne drugo hudo. če znaš nekaj potegnit iz propadle zveze, je to samo plus za v bodoče. in če se izogneš neuspešni zvezi, ki te onesrečuje, je to tudi fajn.
in sevda obratno, če uživaš, ko si frej, je to super. če uživaš v zvezi, je to tudi v redu, torej v nobenem primeru nič ne zamujaš, če si srečen.

(ja, danes je moj kozarec 3/4 poln :) )

zanima me pa nekaj drugega. kaj si mislite o tisti "modrosti", da je treba par tipov sprobat, preden se z enim dokončno ustališ?
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a godnessa »

ma ledena pa špela kaj sta mi vidve smešne. na tak prijetn način. jst na žalost glih ne padm v vajin skoraj ustanovljen kljub ampak vsake tok časa pa nebi blo slabo. no da obrazložim...
sekerata se ker nista mele fanta (vem da ne sam to, ampak povzetek..), sproti pa pozablata kok lpo je it vn z frendicami in ga žurat brez tipov za sabo, al kake slabe vesti. tko da moj mnenje je tak. ustanovte ta klub, pa pozabte robčke, ampak pejte raj mal ugotavlat kaj vse lahko prinese samskost. sj je lepo ko se zbudiš zraven ljubezni in vse, ampak vsaka stran ima svoje čare, in izkoriste jo.
ampak ok sj to ste že same vrjetn ugotovle, jst sam tok pišm da je napisan:D
drugač pa jullia_ na tvoje vprašanje o modrosti je lahka zlo vlik različnih odgovorov. jst se z njo ne strinjam, se pa tud ne strinjam da bi mogla se ustalit s prvim moškim ki ga spoznam. že od nekdaj je moja filozofija taka kar bo pa bo. če vse štima zakaj bi idealno zvezo radrla zarad same modrosti. če pa pride do težav je pa za pričakovat da ne bom trpela in si bom najdla druzga in nabrala druge izkušne..
mal nelogičn sm povedala ma upam da kaperate.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jah, pomoje de se vsak iz neuspele zveze kej nauči. Vsaj neki. Jest sm se velik in bom zih takoj opazla kake znake pr novem tipu k bom rekla - aa tkole pa nov šlo...

Kar se tiče iskanja pravega partnerja ... večinoma mamo neki izkušenj predn spoznamo princa in to predvsem zato, ker so dans drugačni časi in lahko izbiramo, s kom bomo. Naše babice so mele bolj malo šans, da bi letale od enega do drugega samo zato, k jih je tipov odnos mal zmotu. Oni so itak za vnaprej vedl, da se bojo poročil in da bojo mogl cel lajf tko živet. Pomoje je bla to itak vdanost v usodo. Dons pa iščemo neki, kar bi laufal cel živlene - se prav brez kreganja in ni več tko da bojo mame samo tiho, oče bo pa robantil doma..
Poznam pa samo 2 para, ki sta poročena, srečno zaljubljena še vedno in katerima je partner prvi - mislm nista bla v zvezi prej še z nikomer. Samo dva. Od tolikih v Sloveniji recimo. Jest bi temu rekla, da če se ujameš, pol se ujameš, nimaš kej. Jest bi tud vrjetn rajš to imela, da bi blo vse kul že od začetka, k pa da mam zbrke v življenju, samo ... ni blo pravega tipa, ni blo priložnosti.

Kar se pa samskosti tiče - nimamo vsi takih prjatlc, ki bi tko hodile ven brez tipov. Mam jest dost prjatlc, sam večina majo tipa, kar posledično pomen, da gremo največ lahko popoldne oz proti večeru na kavo. Žuranja ni več. Pa si za to nism sama kriva - neki časa sm se trudla pa skoz neki folk skupi spravlala pa organizirala, pol sm pa rekla ma ko vas jeb*, če nobena ni za stvar, pol pa sedte z lubčki doma pred tvjem skoz! :?
To pol verjetno pripomore tud mal k osamljenosti - vsaj čez vikende je mene vedno to zdelal..
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maja84 »

ko boš ti dobila lupčka boš tud doma sedela pred TVjem pa bila vesela da je tko :) tko kot so one sedaj :).....vedno je blo tko :) mal je hudič ker nimam nikogar za zraven ko greš ven....ampak zihr se pa najde vsaj ena .... samo ne obupat :)

pri meni sem tud jaz klela :) vse punce smo šle narazen ko smo bile včasih skupaj...ostaja res samo še zelooo redka sračanja ob kavi...prav pogrešam to včasih....ampak tak je lajf....nismo več 16-18 stare...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Maja84 napisal/-a:ko boš ti dobila lupčka boš tud doma sedela pred TVjem pa bila vesela da je tko :) tko kot so one sedaj :)

omg tole je pa čist mim :x sploh s tistim, da bo pol pa vesela, da je tko. jst morm priznat, da mam tut same upokojenske prjatlce (pa tut samske prjatle, da nau pomote). pa po moje že nekej let niso šle vn prov žurat, čeprov jih včasih napizdim kaj so take.

ampak mam pa po drugi strani fanta že 5 let in več in greva komot ven z družbo in ga žuramo, pijemo... karkoli češ. tko da je to, a boš ti s svojim parčkom čičal doma pred tv al pa šel vn, čist tvoja izbira. sam ne se pol prtožvat v raznih temah, kako popestrit zvezo in da stvari nikamor več ne pelejo, ker so preveč monotone.

sam jao :roll: , da nekdo napiše, da boš še vesela, Kaychee, da bo tko, ko boš mela fanta- sam ne poslušat tega... sami se odločmo, kaj bomo počel v lajfu ;)
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a godnessa »

ma ne nismo več stare 16-18 lčet ampak kak let stari. pa kje piše da je treba pri 18ih letih dobit fanta it v resno zvezo in doma gledat filme.
ja se spremeni način akko se hod vn, in se spremenijo dnevi. ni več tako pogosto itd. ampak kam že prideš če tičiš sam doma obdan s 4imi stenami.
ma kika 100% se strinjam z tabo in mislim da bi mogl bit več takih mišlen. jst mam tud kr par dobrih kolecic, ki se na žalost srečujemo sam na pjači. ampak vsi takšni ful preveč jamrajo kok pogrešajo stare cajte ne nardijo pa nč. če se pa človk odloč , da po 18em letu ni več najstniško življenje, se mi pa prou smil.
vsaka stvar je zlo pozitivna. a je to samsnkost, bit v zvezi, al pa hodt vn s fantom al pa puncami.
od kdaj je pa prepovedan da "tstate" frendice ne smejo spoznat tipa in se pač pol tko hod vn.
če dobi punca tipa, al pa obratno še ne pomen da se more zato asocializerat.
Uporabniški avatar
mateyaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mateyaa »

Pri men se je dogajalo isto.. vse punce okrog mene so imele fante, jaz pa ne :S noben me ni opazil.
Ne smeš čakat na fanta, oz. se obremenjevat s tem, da si samska. Bo prišel čas ko boš zaljubljena do ušes in imela tipa s katerim se boš dobr razumela. Bo prišel, ko boš najmanj pričakovala ;)
Sama sem zaljubljena skorai 9 mesecev in to zelo!
Odgovori