Kritike filmov!
V zadnjih dneh sem si ogledala naslednje filme:
* Because I Said So, Good Luck Chuck, The Heartbreak Kid, Wedding Crashers - tipicne komedije za razvedrilo, vredne ogleda
* The Nanny Diaries - prav tako komedija, ampak meni zelooo bedna, Scarlett mi je kle obupna igralka
* Love And Other Disasters - simpaticna angleska komedija, vredna ogleda
* Cruel Intentions 2, Cruel Intentions 3 - komediji, ki mi nista bli usec. Al sem pa samo mela prevelika pricakovanja, ker mi je bil Cruel Intentions zakon
* Because I Said So, Good Luck Chuck, The Heartbreak Kid, Wedding Crashers - tipicne komedije za razvedrilo, vredne ogleda
* The Nanny Diaries - prav tako komedija, ampak meni zelooo bedna, Scarlett mi je kle obupna igralka
* Love And Other Disasters - simpaticna angleska komedija, vredna ogleda
* Cruel Intentions 2, Cruel Intentions 3 - komediji, ki mi nista bli usec. Al sem pa samo mela prevelika pricakovanja, ker mi je bil Cruel Intentions zakon
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Midva sva pa dns pogledla Death at the funeral- angleška komedija, zanimiva
.
Potem sm pa še sama pogledala Gone baby gone- na začetku sm misnla oziroma še 20 minut pred koncem, da bo bedn, potem pa se je zanimivo končalo, jez bi vseeno rada lepši konc- sm privrženka pravljic kaj čmo.

Potem sm pa še sama pogledala Gone baby gone- na začetku sm misnla oziroma še 20 minut pred koncem, da bo bedn, potem pa se je zanimivo končalo, jez bi vseeno rada lepši konc- sm privrženka pravljic kaj čmo.
Foxy-lady napisal/-a:Ne gledajte tega filma, ker je ogaben!!!
Tale film pa res ni ogaben. Bi to prej rekla za kako Žago.
Pogledala sem Closer in na zacetku se mi je zdel film kr neki. Pol na konc pa kr preobrat in tok ganliva pesem (Damien Rice - Blower's Daughter, da sem se zacela jokat. Tak da sploh ne vem kak ocent filma
Kaksen se je vam zdel?
Gledala sem tud Kinsey, pa se mi je zdel tko tko. Na momente smesen, vcasih zanimiv in tud beden.
Transformers mi je bil ful dobr film, ceprov ne maram kakrsne koli ZF umes, me je navdusu. Vreden ogleda.
Live Free Or Die Hard mi je tud bil ful usec, vreden ogleda.

Gledala sem tud Kinsey, pa se mi je zdel tko tko. Na momente smesen, vcasih zanimiv in tud beden.
Transformers mi je bil ful dobr film, ceprov ne maram kakrsne koli ZF umes, me je navdusu. Vreden ogleda.
Live Free Or Die Hard mi je tud bil ful usec, vreden ogleda.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- butterflychek
- Sramežljivka
Lih pogledala The Kingdom (http://www.imdb.com/title/tt0431197/) in sm ful navdušena
končno ena dobra akcija k ma nek smiselen začetek in konc, ne priporočam pa za tiste, ki ne prenesejo dost streljanja in krvi 

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
kamis napisal/-a:Po ful dougem času sm zanč na tv-ju gledala film vrnitev v plavo laguno.Sm prov pogrešala ta fil ker je res ffuulll lep...
vrnitev v plavo laguno je drug del ane ... rpvi je plava laguna al kk?
V glavnem ... men je prvi del tega tok smešn ... k nč ne vesta, zakaj je kej, pa kk se kej uporablja (od sp. organov seveda)

Js sm pa gledala I am Legend in sem brez besed pravzaprav.. sploh ne vem a mam dobro al slabo mnenje, prvo uro sem itak fantu govorila da greva da js tega ne bom gledala.. čist sm se utesnjeno in nelagodno počutla ob tem filmu. Preveč empatije za filmske like mam
Uglaunm skoz sm bla živčna in se nisem mogla sprostit ker je blo čist preveč napet zame.. Očitno nisem za take filme.

Ja, eno nedeljo prej je bla Plava laguna, naslednjo pa Vrnitev v plavo laguno
.
Sm gledala oba, za dobre stare čase, in mi je prvi po useh teh letih še vedno pr srcu, medtem k mi je druk živi doukčas (slaba ponoviteu prvega).

Sm gledala oba, za dobre stare čase, in mi je prvi po useh teh letih še vedno pr srcu, medtem k mi je druk živi doukčas (slaba ponoviteu prvega).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...