Leg magic

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a emmeline »

densy napisal/-a:pa si opazla kakšne rezultate? kolk časa pa že telovadiš ?

Noge so bolj čvrste,kako naj rečem...ko jih zagrabim občutim da so bolj čvrste in trdne.In tudi ko tečem in hodim se mi manj trese.Telovadim pa vsak drugi dan ali vsak dan(kar je bolj redko) že 2meseca.Vendar meni se je povečal obseg stegen, moji mami se je pa pomanjšal!(čeprav je ona že zelo suha,in to ji je grozno ker ne more dobiti v mišice)To je različno pri vsakemu,ker jaz imam take mišice da če se začnem ukvarjati s tekom ali s čim drugim sem že v manj kot enem mesecu vsa nabildana.Moja največja želja pa je imeti vitke dolge mišice ampak to je za mojo konstitucijo mission impossible :(
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cokolina »

jaz ti priporočam pilates :) Pilates naredi mišice v dolžino, gledke in ne zgledajo napumpane :) Lahko si ga pobereš komot iz interneta. Jaz bom delala en dan Leg Magic drugi dan pilates poleg kardia.
cokolina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cokolina »

kako druge stopalke?:)
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Wien

Neprebrana objava Napisal/-a Nelaa »

Jaz sem tudi razmislaja o nakupu te naprave, vendar sem si premislila. Ja se mi zdi normalno da se obseg stegen povecal. Jaz sem v fitnesu vsak dan sibala po 20 min orbitreka in namesto da bi se mi kaj manjsalo, se mi je tudi obseg stegen povecal, kar me zelo razjezilo. Zato sem pa nehala z ten. Tak da bos mogla malo nehat, ali pa zmanjsat, ce hoces da bi ti stegno bilo spet normalno oz. obseg manjsi. Samo potem pa si spet na zacetku, ce prenehas.
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka

cokolina napisal/-a:kako druge stopalke?:)

Ja,jaz se bolj po kmečko izražam :D

tko za lažjo predstavnost:
Klik
bolj od blizu:
Klik

vglavnem,višje kot so težje je vaditi
Uporabniški avatar
BlackPerla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a BlackPerla »

Danes sem v Baumaxu(Celje) sprobala tole napravo, zato bom danes tudi podala mnenje o njej.

Ko sem stopila na napravo, sem morala biti zelo previdna, da me ni vrglo. Nato sem začela z vajami, ki pa so se mi zdele smešno lahke, verjetno mi tudi kake druge stopalke nebi pomagale narediti te vaje zahtevnejše. To napravo bi jaz osebno priporočala ljudem, ki se zelo malo gibljejo in nimajo razvitih mišic na nogah.

Dodala bi še, da dokaj redno kolesarim, plavam in redno hodim na sprehode, zato ta naprava vsekakor ni primerna za mene. Jaz si morem omisliti stvar s katero se bom pošteno izmučila, ne pa tale "hec". Tale naprava vsekakor ni primerna za športnike, saj ne bodo z njo dosegli nič kaj bolj konkretnega.

Vsem bodočim lastnicam priporočam, da to napravo prej testirajte pri znancih ali v trgovinah kjer je ta stvar razstavljena. Tako se boste lažje odločili kaj je bolj primerno za vas. Vsem želim uspešen nakup, lastnikom naprave pa uspešno gibanje na njej.
Vanilla_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vanilla_ »

kak komu ne..jaz mam zdaj tri tedne to stvar doma, pa tud nisem neki lenuh ne sem že prej dosti kolesarila in se gibala..in jaz po treh tednih vidim spremembe..
jaz sem drugač taki tip postave da mam zarad večjih bokov večjo zadnjico noge pa pol suhe dol ko palčke..in sem zdaj na tem delala,vsaki dan redno pa ful vode spila polek..in sem začela z 40 gibi..pa me je drugi dan bolelo vse da hodit nisem mogla,zdaj jih že 220 delam..
kak naj rečem zadnjica ni več tak razvlečena in povešena se že začne oblikovat in tud čuti se da je bol trda..noge pa tud so se mi mišice lepo izoblikovale da je vse skupaj podobno nogi in ne slamici..

pa če bom še naprej lepo redno delala..bo po moje super rezultat ne ..az sem zadoljna res..
pa če je kera iz maribora slučajno naj nena prek interneta naroča pa čaka celo večnost pa še poštnine plačuje..v trgovskem centru city v mariboru majo v prtličju ko je trgovina z izdelki iz tv reklam..pride pa 79 evrov..pa je to to :) zdaj greš tja plačaš odpelaš pa čez pol ure že migaš ..hehe
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

cokolina napisal/-a:na sosednjem forumu sem videla 6 strani pohval o tej napravi, pa tudi na ameriških forumih zadevo še kr hvalijo.

Jaz sem jo naročila preko top Shopa, sem pa hitro stornirala ker sem ugotovila da jo ponujajo v INTERSPARJIH za enako ceno.

:gut: :zustimm: :zustimm:

www.fitnes-oprema.com majo najcenej, jest sem jo tam naročila in je ista kt od kolegice in je 4 al 5 € cenej, pa še prevoza ne plačaš, dva dni pa jo maš doma
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a azuc@r »

jap, js mam pa zard treningov nogometa ful nabite noge in zdej že kakšni dve leti ne treniram več, mišice so šle, masa je pa ostala..in sm probala leg magic in so se mi mišice lepo napele pa na obsegu sm zgubila :D hihi :flower: bomo še delali na tem , ker je res super :gut:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

leg magic

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

Kupila sem ga v Merkurju (top shop varjanta).

o rezultatih še poročam.
:cool:
Zadnjič spremenil zvezdica83, dne 28. Jan. 2008 17:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Če natančno premislimo, smo le vsi goli v svojih oblekah
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Moja mama ga je ravno ta teden dobila. Vendar ga jaz še nisem sprobala.

Velja to tudi kaj za trebuh? Ali samo za noge?
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

Jz ga mam na sposoji od tete in sm tud opazla spremembe. Noge so lepše oblikovane, rit je bolj trda. Čakam pa na to, da se mi rit oblikuje, ker mam gensko v bistvu ravno rit - brez oblike :?

Delam na njem vsak dan al pa na vsake dva dni, po eni uri orbija. Na začetku so tud mene pekle mišice ko svina. Na trebuhu pa za moje pojme ni učinka.

Emm, kje se kupijo dodatne (višje) stopalke?
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka

Pri nas so že bile noter v paketu....torej večje ko so oz. višje bolj pečejo mišice ko svinja :D in hitrejši so rezultati
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a zvezdica83 »

moje mnenje.....super je če se malo prej ogrejemo...nato pričnemo z uporabo leg magic-a.
super zadevica je....vendar ni uredu če pretiravamo in hočemo že prvih par dni pridt do 100 :razz:

:juggle:
Če natančno premislimo, smo le vsi goli v svojih oblekah
piciyu
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MS

Neprebrana objava Napisal/-a piciyu »

...jaz tut razmišljam, da bi si kupila to napravo, a mam že Orbi-track, pa Vibra tone za trebušne mišice. Sem z njihovo pomočjo in dnevnim 20 min rolanjem ali tekom in Afroditino Garcinio zgubila 6 kg (za skoraj vse sem suha, čeprav imam trebušček in malo zaobljeno rit), rit in trebuh pa se mi je lepo izoblikoval. Zdaj sem se zredila za 3 kg, in bom začela s treniranjem. Tako da so zaželjene pozitivne misli za leg magic, da si ga bom lahko kupila :P
Odgovori