Leg magic
- une_etoile
- Sramežljivka
Leg magic
zanima me če ma ktera doma ta "najbolj prodajni kos"??
a je rees fuuul okej??? pa so rezultati hitr vidni??
js sm si ga naročala sam me usejen zanima kake mate vi kei izkušne...
a je rees fuuul okej??? pa so rezultati hitr vidni??
js sm si ga naročala sam me usejen zanima kake mate vi kei izkušne...
Moja mami si ga je nabavla pa sm seveda tud jst sprobala.
Na tem delam sicer komaj dva tedna ampak se mi zdi da deluje, ker prov čutm kako mišice delajo. Najprej me je bolelo ko svina in jih nism mogla 20 nardit, pol sm se pa navadla. Bomo vidl kakšni bodo rezultati.
Na tem delam sicer komaj dva tedna ampak se mi zdi da deluje, ker prov čutm kako mišice delajo. Najprej me je bolelo ko svina in jih nism mogla 20 nardit, pol sm se pa navadla. Bomo vidl kakšni bodo rezultati.
Zadnjič spremenil Katie, dne 23. Jul. 2007 22:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
Evo ti...
Klik
Drugače pa moja kolegica ima to stvar, sem sprobavala pri njej, meni ni všeč, pa tudi ni tako easy vadit na tem kot zgleda v reklami... Ona neki redno trenira že kak mesec, ampak pravi, da ne opaža, da bi kaj delovalo (ok, pa vem, da ni ena tistih, ki telovadi in se prenažira zraven).
Klik
Drugače pa moja kolegica ima to stvar, sem sprobavala pri njej, meni ni všeč, pa tudi ni tako easy vadit na tem kot zgleda v reklami... Ona neki redno trenira že kak mesec, ampak pravi, da ne opaža, da bi kaj delovalo (ok, pa vem, da ni ena tistih, ki telovadi in se prenažira zraven).
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
pomoje je ze malo prevec poudarek na zunanjih misicah..Ko sm se zacela ukvarjati s fitnesom,mi je osebni trener razlagal kaj je ok pa kaj ne,mi je nekak odsvetoval vaje za zunanje pa notranje misice na stegnih,ker naj bi zenskam nogo povecal(vecanje misic). Kok je pa to res pa nevem
za oblikovat noge je pomoje ok,da bi pa non stop vadila samo na temu pa pomoje da ni tok dobr.

Vse te zadeve so totalno sranje, pa ne mislim da sama naprava ni ok ampak bejbe - ne morete telovadit in delat samo za določeno skupino mišic! Saj na noge verjetno deluje - kaj pa roke, hrbet, splošna kondicija?? PPotem boš imel eno skupino mišic totalno naternirano in razvito ostalo pa ne... Eh, bedni prodajni triki. Tista, ki hoče oblikovat telo, naj gre lepo v fitnes, naj se pogovori s trenerjem in dela, ko je treba. Ne pa tole, lepo vas prosim.
Da ne omenjam seveda tega, da je potrebna še pravilna prehrana in aerobna vadba...
Da ne omenjam seveda tega, da je potrebna še pravilna prehrana in aerobna vadba...
Poleg tega trening stopnjuješ, ker najprej delaš ob opori in že to je res težko, ne zdržiš delat 1-2 minuti kaj šele 15.
Zraven baje dobiš DVD z vajami, ki jih delaš med premori, ker pač ne moreš bit skozi na LEG magicu ker je rpetežko. Vse skupa traja 15 minut.
Tiste ki so ga pohvalile so rekle da še po 2h mescih ne zdržijo delat vajo brez tiste neke opore, ki jo imaš zraven.
Zraven baje dobiš DVD z vajami, ki jih delaš med premori, ker pač ne moreš bit skozi na LEG magicu ker je rpetežko. Vse skupa traja 15 minut.
Tiste ki so ga pohvalile so rekle da še po 2h mescih ne zdržijo delat vajo brez tiste neke opore, ki jo imaš zraven.