Kritike filmov!
Včer gledala The pursuit of happyness. Nisem do zdej mela nikol toliko sočutja do navadnega filma (čeprav je narjen po resničnem dogodku). Absolutno fenomenalen film, will smith na vrhuncu igre - 10/10
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Tammy_De napisal/-a:Včer gledala The pursuit of happyness. Nisem do zdej mela nikol toliko sočutja do navadnega filma (čeprav je narjen po resničnem dogodku). Absolutno fenomenalen film, will smith na vrhuncu igre - 10/10
Js sm gledala ta film že neki časa nazaj, takrat ko je bil še v kinu in sm tud bla navdušena - res ful dobr film, čeprav fuuul žalostn - ampak glavno da je konec srečn.

Sam neki mi ni jasno - zakaj je happYness?

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
moi T napisal/-a:Meni pa I´m legend ni bil ušeč...
Drgač pa: A je ktera gledala film The Nines??? Pa če ma kakšno pametno razlago za ta film, ki meni je bil najbolj bedn film na svetu!!!
Jp sm se spravla gledat tale film, sicer nisem pogledala še celega (tudi ne vem, če ga bom)...do tja k sem ga mi pa ni bilo nič jasno

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Ravnokar pogledala I know who killed me http://www.imdb.com/title/tt0897361/ moja prva misel: WTF?
že tako nism preveč pričakovala od tega filma (glede na to da glavno vlogo igra Lindsay Lohan marskaj pove) ampk sm misla d bo to usaj povprečna kriminalka x) na žalost pa bolj kot gre proti koncu, slabš je, tko da ne priporočam ogleda.

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Tammy_De napisal/-a:Včer gledala The pursuit of happyness. Nisem do zdej mela nikol toliko sočutja do navadnega filma (čeprav je narjen po resničnem dogodku). Absolutno fenomenalen film, will smith na vrhuncu igre - 10/10
Se strinjam tut jst! Sm si učeti DVD kupla, tko da komi čakam da ga spet pogledam! Resnično se na konc filma sam zamisliš in si rečeč: faaaak....
Petelinji zajtrk - vredu film, ampak nic posebnega. 6/10
I am legend - Odlicen film. Vreden ogleda. 9/10
Bee movie - Super animirani film! 9/10
American gangster - Fajn film. 8/10
Ne gledajte tega filma, ker je ogaben!!!
I am legend - Odlicen film. Vreden ogleda. 9/10
Bee movie - Super animirani film! 9/10
American gangster - Fajn film. 8/10
Ne gledajte tega filma, ker je ogaben!!!
Včeraj sem gledala Zbogom, Bafana in mi je bil film ful všeč. Res vreden ogleda. Čeprov se mi zdi da je še boljši če veš kaj več o Mandeli, kar sama nisem.
Sam mi je bil vseen ful všeč!!
http://www.goodbyebafana.com/
Sam mi je bil vseen ful všeč!!
http://www.goodbyebafana.com/
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam