Emm jest sm tud nehala tabletke jest zdej k nimam fanta in se mi je zdela dobra prilika, da vidm, kakšne so spremembe.
Morm rečt, da so ogromne. Res ogromne. S tem valda ciljam na težo oz obliko telesa. Zdej sm šele 4 dni brez, ampak moje telo se je ful spremenilo in še sama po dveh dneh nism mogla vrjet, kako lep trebušček je spet, pa uni ljubezenski obročki so tud skori zginl. Tko da je to očitno res, da se nabira voda v telesu. Ker sm tud prej ful telovadla vsak dan pa merkala pr hrani, sam enostavno ni špehec hotu zgint. No, mislla sm, da je špehec...
Mene je tole tko presenetl ... pa to samo po dveh dneh. Sm mislla, da bo trajal vsaj 1 mesec, da bodo kšne očitne spremembe. Je pa res, da me zdej skrbi samo to, kdaj me bo teta ulovila, ker sm mela dilemo al nej jih jem še naprej, da bi mela urejeno teto al nej vseen neham. Prej sm jo namreč dobivala vsake tolk časa pa zarad morja nism nikol pol vedla kako pa kaj, sam do poletja je dele še dost časa in sm vesela, da sm mal nehala k sm jih že dolg jemala..
Za pavzo sm pa jest tud prašala, pa je tud men rekla, da ni treba več pavze delat. Samo če želiš zanosit - 3 mesece prej ne ješ KT.
LP