Kritike filmov!
sAdie napisal/-a:Draga moja, delujegregalina napisal/-a:Hehe, js sm si tut tole pogledla. Misliš da je res, da deluje?sAdie napisal/-a:The Secret - to bi lahk vsak dan gledala!Ampak je res, da si mors res mocno zelet... pa neke realne zelje morjo bit ...probaj
Men se je zdel pa ta film popolna katastrofa in se popolnoma strinjam s spodnjim komentarjem (iz IMDB). Se najbolj s tistim delom, kjer pravi, da je kot 2. del What the #$*! Do We (K)now!?, ki je tudi eden izmed najbol zanic "dokumentarcev" ever.
IMDB napisal/-a:I am so glad to know that all those soldiers returning home from Iraq are going to be able to regrow their limbs and reverse their post-traumatic stress syndromes just by thinking positively! Yay! Starving child in Africa? Hey kiddo, turn that frown upside down and it's Manna from Heaven time! Hey Katrina victims - those must have been some pretty dark thoughts you were putting out. That's how hurricanes form, you know, from the whirlwinds of negative-thinking energy! New Age rhymes with Sewage for a reason. This is basically "What the bleep do we know" redux. I was always astonished to see the book version of this film in the #1 spot at Amazon for so many weeks. But the popularity of such crap helps mitigate my astonishment at the fact that Bush won a re-election (He must be the world's mostest positivey thinker!) and that people believe that creationism can be taught as science. Thank you japonaliya and GreySphinx. I love your reviews but I do not have the patience to deal critically with pure crap and the people who eat it. I hope the Mothership comes and takes all these "believers" away soon.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Sm pogledala končno Petelinji zajtrk in morm rečt da je za slovenski film kr ok. Se splača vzet 2 uri za mal pogledat. Edin konc mi je bil pa kr mal preveč idealen. Ampak mel ga je pa le, kar za slovenske filme ni lih običajno
Shoot 'em up je pa totalna bedarija. Kr ena zgodba, zastareli efekti. Ne vem no, kje so ta film pobral. Presenetl me je, da v takem shitty filmu igra Monica Belucci. Ampak očitno tut zvezde rabjo keš
Čista zguba časa.

Shoot 'em up je pa totalna bedarija. Kr ena zgodba, zastareli efekti. Ne vem no, kje so ta film pobral. Presenetl me je, da v takem shitty filmu igra Monica Belucci. Ampak očitno tut zvezde rabjo keš

Drumline (2002) http://www.imdb.com/title/tt0303933/
Ta film mi je pa bil zelo všeč. Kdo bi si mislil

- ×××CarTiKa×××
- Komunikatorka
Jumanji - včeraj na kanalu A.
Pisalo je, da gre za družinski film. No po mojem mnenju ni ravno primeren.
Ne sodi med grozljivke, srhljivke in psiho filme ampak med bolj mučne.
Film ni bil strašen, le moreča vsebina je. Da si ti nekje v đungli 26 let, da ti ena igra kroji življenje - vbistvu je bilo to tako tečno, da nisem mogla preklopiti in ne moreš odit stran, a vendar občutek ko gledaš je - daj konec, plis, ...daj no..končaj se že.
Mislim, če je meni to blo že tko tečno & na nek način strašno, pa sem gledala že veliko grozljivk. Ne vem zaky bi blo to pametno dat gledat otroku.
Ali sem pa jaz taka reva.. 
Ne sodi med grozljivke, srhljivke in psiho filme ampak med bolj mučne.
Film ni bil strašen, le moreča vsebina je. Da si ti nekje v đungli 26 let, da ti ena igra kroji življenje - vbistvu je bilo to tako tečno, da nisem mogla preklopiti in ne moreš odit stran, a vendar občutek ko gledaš je - daj konec, plis, ...daj no..končaj se že.
Mislim, če je meni to blo že tko tečno & na nek način strašno, pa sem gledala že veliko grozljivk. Ne vem zaky bi blo to pametno dat gledat otroku.

Bulma napisal/-a:Drumline (2002) http://www.imdb.com/title/tt0303933/
moj najljubši film

×××CarTiKa××× napisal/-a:Jumanji - včeraj na kanalu A.
Men se to zdi čist primerno za družinski film, mogoče pustolovski. Je preveč "larifari" da bi pritegnil odrasle, za katere vsekakor ni narejen, in malo preveč moreč za male otroke. Tak nekaj vmes pač, za 11-16 let bi rekla. Ne vidim pa nič grozno strašnega v Jumanjiju

...
Dans sm gledla Pokoro (Atonement, po istoimenskem romanu Iana McEvana) in mi je bil ful všeč, sam žalostn je ful.
Sm že neki časa čakala na ta film ker sm brala knjigo in je bla ful fajna, pa tud film me ni razočaral, čeprav knjiga še vedno zmaga.
Aja, pa še igralec je luštn.
V glavnem, js dam temu filmu oceno 8/10.

Aja, pa še igralec je luštn.

V glavnem, js dam temu filmu oceno 8/10.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine