Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

ja no MsN da sta si podobni po vsebnosti hormonov(kar jih ma vseen Yasminelle manj od Logest) nima veze, ker ma Yasminelle različne hormone, zato lahko totalno drugač vpliva na telo kot logest..sm šla prov preverjat;
Logest : gestoden, etenilistradiol
Yasminelle : drospirenon in ista količina etenilistradiola kot pri Logest.
Torej sta popolnoma drugačni :)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

MsN napisal/-a:Damyanchyka, ja glej, ce si menjala iz logesta na femoden, nisi prakticno naredila nobene spremembe, ker oboje kt temeljijo na enakih hormonih. Zato se ti splaca h ginekolgu pa menjat ...

Ma men je isto rekla..pač bomo menjale če bodo te bolše blablabla :D

Sej so..al sm pa jst pač tuk psiho poštimala, k sm kr depresirala pa nikul nism bla taka..neuspehi z upisom..pa pouno pizdarij k kr mislš da se je svet podru.. :?

Zdej mam te še za en mesc.. pol pa ne vem.. bo treba razmislt..

A to se hitr začne poznat da gre voda vn s telesa? Res me zanima
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

KittyKiss napisal/-a:ja no MsN da sta si podobni po vsebnosti hormonov(kar jih ma vseen Yasminelle manj od Logest) nima veze, ker ma Yasminelle različne hormone, zato lahko totalno drugač vpliva na telo kot logest..sm šla prov preverjat;
Logest : gestoden, etenilistradiol
Yasminelle : drospirenon in ista količina etenilistradiola kot pri Logest.
Torej sta popolnoma drugačni :)

No, saj jaz sem imela podobno v mislih :wink:

Meni se zdi, da je sla voda z mene zaradi Yasminelle, jap ... pa libido je malo visji, ampak kaj mi to pomaga, ce se jocem za vsaki drek :eek:
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

AAAAAh raje jokam, kot da mam šlauf okol trebuha in da mi ni do seksa..Samo upam, da nebom jokala med seksom :D :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hahaha Kitty :D

Sam men se zdi k da se da to nadozorovat kako se boš obnašou pa to..K jst (jao kukat sm to že napisala u tej temi :D ) sm mela velik stres in je bla katastrofa..mogoče pa niso bli krivi tabletki.. ;)

Se mi pa voda nabira okol trebuha ja..bedno je to če ga nisi navajen :?

Se mi zdi pa ne vem tuk otročje nekak, da grem ginekologinji jokat da hajam od tabletk :D Mogoče bi jo pa res prašala kako je s tem..če majo res podoben vpliv..yasminelle al pa yarina al kaj je že..

Kje lahk najdm to kaka je razlika Femoden al pa Logest Kitty k vidm da si primerjala ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

KittyKiss napisal/-a:AAAAAh raje jokam, kot da mam šlauf okol trebuha in da mi ni do seksa..Samo upam, da nebom jokala med seksom :D :D

No, ce bi se ti to dejansko dogajalo, verjemi, da ne bi tako mislila :?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Jz sm v google vpisala Logest ti takoj vrže stran o njih s celim opisom, kaj nrdit bla bla(sploh nevem zakaj tok ljudi sprašuje tle kaj nrdit če so pozabl eno tabletko, ko piše v navodilih + na netu maš vse o tem sam pogooglaš), yasminelle mam pa tukej pr seb hehe, sm pa tud yasminelle pogooglala sam velik piše o pozitivnih stranskih učinkih, o sestavi pa nism našla :?

Z Yasminelle začnem nasledn tedn tko da Msn upam, da se mi nebo to dogajal :)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Boš men sporočila kako se boš počutila ;)

Jst bom pa še dva mesca razmišlala kaj nej :D
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

Js sem šla zj prvič po tabletke mi je kr yasminelle napisala. Bomo vidli kk bo :wink:
BrIng OuT tHe BeAst
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bratislava

Neprebrana objava Napisal/-a lady bug »

Uf, jaz mam celo zgodovino s temi tabletkami za sabo!
Najprej sem 3 leta jedla Logest in bila precej depresivna in otožna, zato sem menjala za Yarino in bilo je vse super, potem pa sem dobila grozne bolecine v prsih in morala takoj prenehati. V pol leta brez tabletk se mi je koza strasno poslabsala - mozolji po dekolteju, hrbtu in obrazu, zato sem začela s Harmonet. Po 8 mesecih se mi koza ni cisto nic popravila, zdaj jem Diane in koza ter pocutje sta super. Je pa res, da mi zelo zastaja voda in sem se zredila za cca 6 kg! Nikakor jih ne morem spraviti dol, zato se tolažim vsaj s tem, da se počutim OK :wink:
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Jest sm menjala Logest za Femoden-pa ni nobene razlike, ne vem, mogoč so te druge še slabše..
Za dežjem vedno posije sonce!!
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: wonderland

Neprebrana objava Napisal/-a la rožica »

jst sm tud na začetku logest jemala, potem pa femoden. mislim da so femoden malo močnejše... meni jih je gin. dala ker sem imela pri logestu skos umesne krvavitve-no to se je s femodenom poprawla.
bi pa rada zamenjala na yarino al pa yasminelle..zarad libida, pa zredila sm se ful....

kakšna je pa razlika med yarino in yasminelle?
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Yarina: 3 mg drospirenona, 0,03 etinilestradiola
Yasminelle: 3 mg drospirenona, 0,02 etinilestradiola

Razlika je očitna :lol:
Prtička
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Prtička »

lep pozdrav. moj problem je sledec.
kontracepcijske jem ze 3 leta /Logest/,zdaj pa sem se odlocila da jih kak mesc ne bi,da vidm kako kaj reagira telo,kako se bom pocutla. Zdaj sem mela konec menstruacijer,mogla bi jo vzet prvo 8. dan ane,pa je nisem. in zdej me zanima....kdaj zacnem sedaj z novim zavitkom? ko bom dobila naslednjo menstruacijo? vmes jih sevede ne bom jemala.

hvala vsem.lp
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Po moje nima nobenega smisla, da za en mesec prekineš. Če že, potem vsaj za kako leto. Pa posvetuj se z ginekologom.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Zaklenjeno