Pizza
Na pici mora bit nekaj od mesa (najraje šunko), drugače zame to ni pica. Naročam pa klasično+nacho sir gor, klasično+čebula+koruza, zažgano pico z različnimi siri gor (gauda, skuta, mozzarella, pa še en 3.)+paradižnik+kumarice. No, te so men njami 

Zadnjič spremenil marypa, dne 11. Jan. 2008 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Sweet Princess napisal/-a:(meni) daleč najbl zanič pice pa majo u piceriji Ljubljanski dvor, ker: ful taken testo, ful mal obloge, brezokusne pice + drago + neprijazno in vzvišeno osebje
S tem se pa popolnoma strinjam

- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
- prinzessin
- Kofetarica
- Kraj: tu pa tam
Mmmmm pica.... Midva jo najraje doma narediva, da lahko vrževa vse kar si zaželiva.. Ponavadi je te paradižnikova mezga, šunka, suha salama (po vrhu), sir, topljeni sir, mocarela, koruzo, olive.. Mmmm.. Potem si pa še tatarsko omako zraven privoščiva...
Sem kar lačna ratala
Sem kar lačna ratala

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez mam tudi ful ful fuuuuuuuul rada pico
. Mam pa najraje kko s pršutom al pa calzone, pa tudi navadna paše, pa kka s 4 siri al pa s kislo smetano, suho salamo... U glavnm, pice se nikdar ne branm
. Jo pa tudi doma radi kdaj nardimo, zadnje čase mama nardi testo, jez pa jo naprej nadaljujejem in nardim navadno, zdej po novm pa na polovico dam pršut, pa tudi koruzo sm že gor nametala.

- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
Ok, neki me zanima. Kaj je za vas klasična/standardna pica? Pelati, sir, šunka, gobe ali pelati, sir, šunka? Ker se nam v službi skoooos dogaja, da folk naroča standardno, pol se pa na nas zdira, da so naročil brez gob.
No sej js sm se zdej že navadla, da zmer vprašam, če mislijo z gobami al brez (čeprav me večina čudno gleda), sam k pride kakšna nova je zmer veselo.
Sicer pa so tut meni všeč pice, najboljš mi je če je mehko testo oz. če ma mehek rob.
Kot "obloga" mi je pa ok več al manj vse, sam nikol ne jem unih ful obloženih in mastnih (s kakimi salamami, jajci in podobno), ker že tko nikol ne morem cele pojest.
Aja, najboljša mi je pa Poletna v Bovcu, ki ma gor rukolo, svež paradižnik in kislo smetano. Super.

Sicer pa so tut meni všeč pice, najboljš mi je če je mehko testo oz. če ma mehek rob.

Aja, najboljša mi je pa Poletna v Bovcu, ki ma gor rukolo, svež paradižnik in kislo smetano. Super.