Pizza

Gurmanski užitki.
Odgovori

A radi jeste pizzo?

DA
411
95%
NE
22
5%

Skupaj glasov: 433

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Na pici mora bit nekaj od mesa (najraje šunko), drugače zame to ni pica. Naročam pa klasično+nacho sir gor, klasično+čebula+koruza, zažgano pico z različnimi siri gor (gauda, skuta, mozzarella, pa še en 3.)+paradižnik+kumarice. No, te so men njami :)
Zadnjič spremenil marypa, dne 11. Jan. 2008 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Sir ni meso :D
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Sweet Princess napisal/-a:(meni) daleč najbl zanič pice pa majo u piceriji Ljubljanski dvor, ker: ful taken testo, ful mal obloge, brezokusne pice + drago + neprijazno in vzvišeno osebje

:D

S tem se pa popolnoma strinjam :!: Men je tam enkrat en natakar reku, da ne rabim placat, nej grem raje z njim na wc. Enkrat se mi je pa clo zgodilo, da sem cakala najmanj eno uro na postrezbo. Tko da tam me ne vidijo vec. Grem pol ze raje v Mc Donalds :evil:
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

jst obožujem pice! najraje mam navadno, margerito, morsko ...
vedno si jo zraven namažem še ali s kislo smetano ali pa s tatarsko omako :cool:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

ooo jz pa zadnje čase obožujem kraško - s pršutom pa tatarsko omako... mmmmmmm :razz: na, zdj mi je pa zadišala.... :P
Uporabniški avatar
Gregorius
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Gregorius »

men pa so najboljše meksiko varinate....morajo biti čimbolj začinjene...pa čim bolj polne....njami....
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

Mmmmmm pica, zdle jo glih mami peče.
Dobra mi je ful una u Napoliju,kksna zelenjavna al pa kej :P
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Včasih sploh nisem jedla pice, nisem je marala tja do kakšnih 14 let...od tej naprej jo pa rada jem :) Najraje z morskimi sadeži, al pa kakšno s pršutom ... :zustimm:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Samo margerito, obvezno brez gobic. Poleg pa obvezno laški pir (če sem v gostilni), doma pa sok.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Pica...Njaaammmmm :)

Najraj mam take z debelim testom :) Gobova (3 vrste gob plus mal kisle smetane) in morska so mi naj :gut: Tud vegetarjanska mi je ful dobra..
No,sej večina pic mi je všeč :D Morejo pa bit obvezno brez šunke,k ne jem mesa ;)
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Mmmmm pica.... Midva jo najraje doma narediva, da lahko vrževa vse kar si zaželiva.. Ponavadi je te paradižnikova mezga, šunka, suha salama (po vrhu), sir, topljeni sir, mocarela, koruzo, olive.. Mmmm.. Potem si pa še tatarsko omako zraven privoščiva...

Sem kar lačna ratala :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez mam tudi ful ful fuuuuuuuul rada pico :D. Mam pa najraje kko s pršutom al pa calzone, pa tudi navadna paše, pa kka s 4 siri al pa s kislo smetano, suho salamo... U glavnm, pice se nikdar ne branm :wink:. Jo pa tudi doma radi kdaj nardimo, zadnje čase mama nardi testo, jez pa jo naprej nadaljujejem in nardim navadno, zdej po novm pa na polovico dam pršut, pa tudi koruzo sm že gor nametala.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni je najboljša s štirimi siri pa obvezno še kisla smetana zraven. Pa morsko mam tud rada, samo more biti brez tržaške omake
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Klasična brez gobic. Včasih še koruza namesto gobic. Njammmm :P
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ok, neki me zanima. Kaj je za vas klasična/standardna pica? Pelati, sir, šunka, gobe ali pelati, sir, šunka? Ker se nam v službi skoooos dogaja, da folk naroča standardno, pol se pa na nas zdira, da so naročil brez gob. :evil: No sej js sm se zdej že navadla, da zmer vprašam, če mislijo z gobami al brez (čeprav me večina čudno gleda), sam k pride kakšna nova je zmer veselo. :roll:

Sicer pa so tut meni všeč pice, najboljš mi je če je mehko testo oz. če ma mehek rob. :D Kot "obloga" mi je pa ok več al manj vse, sam nikol ne jem unih ful obloženih in mastnih (s kakimi salamami, jajci in podobno), ker že tko nikol ne morem cele pojest.
Aja, najboljša mi je pa Poletna v Bovcu, ki ma gor rukolo, svež paradižnik in kislo smetano. Super. :D
Odgovori