Kontracepcijske tabletke
tamaLax k je privat?!
moja ginekologinja se je tud neki cajta nazaj privatizirala in zato je treba zdj po tanovem KT plačevat...
brezveze... bom šla k drugi...
moja ginekologinja se je tud neki cajta nazaj privatizirala in zato je treba zdj po tanovem KT plačevat...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
UTRINEK napisal/-a:mene pa samo zanima kašn je postopek če hočeš zamenjat KT? mislim sej vem da greš k zdravnici in to....zanima me če moraš met utemeljen razlog za zamenjavo, pa a je potrebn kašn dodaten pregled?
Pogled ni potreben, je pa menda logicno, da imas za zamenjavo nek utemeljen razlog, drugace ne vem zakaj bi sploh menjala, ce ti pri dolocenih kt vse odgovarja. Poves kaj te muci in ti ginekolog predpise nekaj, kar naj bi na papirju zadovoljilo tvoje zelje - v praksi je to odvisno od posameznice, zal

lakeesha napisal/-a:tamaLax k je privat?!
moja ginekologinja se je tud neki cajta nazaj privatizirala in zato je treba zdj po tanovem KT plačevat...brezveze... bom šla k drugi...
Dvomim, da plačuješ konkretno za tabletke... ker kontracepcija je krita iz obveznega zdr. zavarovanja in pomoje plačaš le pregled oz. pač storitev pri tej zdravnici. Za kakšen znesek pa gre?
- razmazena_maca
- Debatorica
PROSIM ZA IZKUŠNJE S TABLETKAMI YARINAAA
Dejte no, pol se pa čudte da odpirajo nove teme, če tle ni odgovorov, ker so takoj novi problemi
Torej!
Vpliv na težo, razpoloženje in najpomembneje LIBIDO!
In tiste, ki ste imele probleme z libidom s kateerimi tabletkami ste menjale,da je blo vse ok in da ni bilo nobenih pretiranih stranskih učinkov!
Prosim! in Hvala za morebitne odgovore.

Dejte no, pol se pa čudte da odpirajo nove teme, če tle ni odgovorov, ker so takoj novi problemi

Torej!
Vpliv na težo, razpoloženje in najpomembneje LIBIDO!

In tiste, ki ste imele probleme z libidom s kateerimi tabletkami ste menjale,da je blo vse ok in da ni bilo nobenih pretiranih stranskih učinkov!

Prosim! in Hvala za morebitne odgovore.
Eko nejbolj frišne novičke kar se tiče menjave tabletk.
Sm ravn od ginekologinje - šla sm po recept, sestri rekla, da me zanima, če lahko zamenjam iz Logesta na Yarino in ji povedala razlog. Potem me je poslala k zdravnici na posvet. Valda me je ona najprej vprašala spet za razlog in k sm ji povedala, da tud zaradi želje po sexu, mi je rekla, da ima Yarina celo več tega hormona, ki negativno vpliva na libido, kot pa Logest!!!
Je sicer res, da ima hormon, ki preprečuje zadrževanje vode v telesu, sam je pa rekla, da so te tabletke dokaj nove na tržišču in da se še ne ve veliko o učinkih (kot npr o Logestu).
Tko da to je to.
Zdej jih bom začela direkt naprej jemat po teli 7-dnevni pavzi, pa bomo vidl, kakšna bo razlika. Meje pa mal strah, da se nism mogoče prenaglila??
Pa v bistvu sploh ne vem, kaj točno pomeni, da se voda zadržuje v telesu - ok kot celulit, ampak a so še kakšni znaki, da se to dogaja?
LP
Sm ravn od ginekologinje - šla sm po recept, sestri rekla, da me zanima, če lahko zamenjam iz Logesta na Yarino in ji povedala razlog. Potem me je poslala k zdravnici na posvet. Valda me je ona najprej vprašala spet za razlog in k sm ji povedala, da tud zaradi želje po sexu, mi je rekla, da ima Yarina celo več tega hormona, ki negativno vpliva na libido, kot pa Logest!!!

Je sicer res, da ima hormon, ki preprečuje zadrževanje vode v telesu, sam je pa rekla, da so te tabletke dokaj nove na tržišču in da se še ne ve veliko o učinkih (kot npr o Logestu).
Tko da to je to.
Zdej jih bom začela direkt naprej jemat po teli 7-dnevni pavzi, pa bomo vidl, kakšna bo razlika. Meje pa mal strah, da se nism mogoče prenaglila??
Pa v bistvu sploh ne vem, kaj točno pomeni, da se voda zadržuje v telesu - ok kot celulit, ampak a so še kakšni znaki, da se to dogaja?
LP
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje