Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jst sem menjala z logesta na rigevidon in je ful boljše.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

LoveLy* napisal/-a:in bi vas res lepo prosila...naj kera pove....ki je menjala logest na katerekoli druge..in kako so se obnesle...?...al bo tudi pri drugih tako...da mi bodo tabletke vedno vplivale ne libido?..
sej sem že razmišlala da nebi več jedla..ampak me je strah...pol bi pa se res vsak dan sekirala... :( :cry:

Jst sem najprej imela logest...na začetku je bilo še vse OK, čez nekaj časa je bil moj libido na 0!!!Sem zamenjala za Yasminell, vstrajala sem kakšno leto in ni bilo nobene spremembe glede tega :?

Tako,da zdej po 6ih letih sem obupala nad tabletkami in sem prekinila z njimi...upam na boljše počutje brez kakršnihkoli komplikaciji!!!!
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Lovely ane no :eek: včasih sm še sama s sabo se 1000x bl ukvarjala kokr zdj, sploh mi niti ni do tega, da bi misnla na seks, me ne vleče k temu tok..in mi je grozn bedno ko sva skupi 5 dni pa mava samo 1x spolni odnos(pa še zato, ker se počutm grozn krivo če nebi nič, sj ne da nerada to počnem sam ni nbenga vzburjenja), ker pač.. groza no :? pa včas je blo vse mokro tm že pr polurnem vročem poljubljanju(z istim tipom, da nebo kej v smislu" mogoče te on ne privlači, ker me :D), zdj rabim najmn 1,5h predigre al pa mi mora obvezno prej pridt, d se sploh kej navlaži :roll: :roll:
In pač sm slišala, da so yarina kr vredu, da majo najmanj stranskih učinkov..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Re: femina centerZdravo!

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

tamaLax napisal/-a:Zdravo!

Zanima me, če je že katera bila v femina centru, ker se mi zdi full čuden način.....sploh ne rabiš zdravstvene kartice za pregled, ginekološki pregled plačaš 70 €, pol moraš pa še tabletke plačat..v čem je fora???

tega centra sicer ne poznam.. ampak če ne rabiš zdravstvene kartice, potem ne rabiš bit nič zavarovan in te to nič ne stane ... kljub temu pa ti omogočijo, da greš lahko na pregled, dobiš tabletke, a vse sama plačaš. ne vem kaj je čudno tukaj.
tamaLax
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamaLax »

Ja meni je čudno, zakaj moram pri dveh različnih ginekologinjah iste tabletke pri eni plačat pri drugi pa ne??? In mi je čudno, da zakaj ne jemlje kartic, ker ravno kartica ti krije to, kar moraš ti potem plačat in se mi ne zdi fer, da če zavarovanje plačujem, potem moram pa še dodatno plačevati za storitve, ki ti jih drgač krije zavarovalnica.
Ja stvar je logična za tiste, ki niso zavarovani, kaj pa tisti, ki smo?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

inchy84 napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Včeraj sem vzela zadnjo tabletko. Po 6ih letih jh bom nehala jemat. Sama sebi držim pesti da bo vse ok+da ne bo kakšnih groznih stranskih učinkov :pale:

Tudi jaz sem po 6ih letih prenehala z jemat tabletke. Moja zadnja tabletka je bila prejšnjo soboto... :? Dons mam tak čuden občutek, ker vem, da bi mogla vzet tabletko, tudi, če bi jo hotla (da bi me pogum zapustil)jo ne morm, ker jih enostavni nism šla iskat.
Upam, da ne bo res kakšnih groznih stranskih učinkov in težav :eek:

Jaz bom eno škatlico obdržala. V primeru kakšnih težav. Drugače pa-držim nama obema pesti, da bo vse ok. Skrbi me še, kdaj bom imela menstruacijo itd. Zdaj mi je bilo tako kul, da sem vedno točno vedela kdaj bo. Zdaj pa ne vem kako bo. :?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

KittyKiss napisal/-a:pa včas je blo vse mokro tm že pr polurnem vročem poljubljanju(z istim tipom, da nebo kej v smislu" mogoče te on ne privlači, ker me :D)

Jaz jemljem Logest in tudi opazim razliko kar se tega tiče.
Ampak ni tako hudo (se mi zdi).
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

KittyKiss napisal/-a:Lovely ane no :eek: včasih sm še sama s sabo se 1000x bl ukvarjala kokr zdj, sploh mi niti ni do tega, da bi misnla na seks, me ne vleče k temu tok..in mi je grozn bedno ko sva skupi 5 dni pa mava samo 1x spolni odnos(pa še zato, ker se počutm grozn krivo če nebi nič, sj ne da nerada to počnem sam ni nbenga vzburjenja), ker pač.. groza no :? pa včas je blo vse mokro tm že pr polurnem vročem poljubljanju(z istim tipom, da nebo kej v smislu" mogoče te on ne privlači, ker me :D), zdj rabim najmn 1,5h predigre al pa mi mora obvezno prej pridt, d se sploh kej navlaži :roll: :roll:
In pač sm slišala, da so yarina kr vredu, da majo najmanj stranskih učinkov..

točno tak kot si napisala...tudi jaz se počutim krivo ker pač ni neke pobude z moje strani....za akcijo sem šele takrat ko me spravi skoraj do vrhunca..tak da nevem...zakaj se nam to dogaja :cry: ....sam je pa finta to da takrat ko je tisti 7 dnevni premor..pa mam full željo po sexu....full si ga želim...potem ko pa jih spet začnem jemat pa je spet isto...sem prej malo brala navodila drugih tabletk...itak pri vsakih piše kao stranski učinek da ti lahko zmanjša libido....tak da po mojem nima smisla menjat...
sej na začetku ko sem jaz brala navodila za logest in je not pisalo da kao lahko zmanša libido sem se norca delala temu..še t tipom sma se smejala temu...sem mislila meni tega že nemorejo tablete vzet...aha...in so mi tablete ravno to storile... vem ja da mogoče ene mislijo da delamo paniko...sam če se malo zamisliš...ti lahko to totalno uniči zvezo...ker če te fant ne razume...lahko pomisli na kaj drugega...in pol... :cry: :cry:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

*lilica* napisal/-a:
KittyKiss napisal/-a:pa včas je blo vse mokro tm že pr polurnem vročem poljubljanju(z istim tipom, da nebo kej v smislu" mogoče te on ne privlači, ker me :D)

Jaz jemljem Logest in tudi opazim razliko kar se tega tiče.
Ampak ni tako hudo (se mi zdi).

na začetku pri meni tudi nisem krivila tega ker ni blo tak očitno...zdaj pa je :cry:
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Ma velik smisel menjat tabletke pomojem, sj so mnoge že govorile za velik stranskih učinkov, ki so jh pr enih tabletkah mele pr drugih ne.. vglavnem jz nasledn tedn začnem z drugimi tabletkami, po kakem mescu, k se bo telo prvadlo pričakujem spremembe, drgač bo hudič :evil:
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

am in če hočem menjat tablete grem do gin. in lahko sama izrazim željo kere bi mela..al kaj...al se morem pogovorit o mojem problemu?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Ja baje pač ko greš po tabletke rečeš, da bi jih rada menjala in maš krajši posvet zakaj bi jih menjala.. in mislm, da mora lepo ugodit tvoji želji, ti še priporoča itd.. jz točno vem, da bi zdj rada yarino, če bo ginekolog priporočal kake druge glede n stranske učinke pa tud prav no..sam ga ubijem če nebo kul :D jz sm za vsak slučaj poklicala in jih vprašala a se morm poseb naročt itd.. so rekl da ne..(metelkova drgač)
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Mene pa samo nekaj zanima...
V petek zvečer vzamem zadnjo KT in potem je tista 7oz. 8-dnevna pavza pa me zanima, če je res, da si med to pavzo tudi zaščiten? Ali temu ni tako? Sestrična mi je rekla, da ima ona s fantom tudi med tisto pavzo spolni odnos pa ni nič narobe, ker potem tako začneš jesti 2.škatlico?
Je to res??

Prvič jem tako redno KT (imam Stediril-m) in zato me je malo strah, da bo kaj narobe. :oops:
tasika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: trenutno Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a tasika »

Jz mam tud eno vprašanje.

Sn zadnič vzelo eno KT Longest (kr tak brezveze, ne vem zaka), drugač jih ne jemljem trenutno, ker pač nimam tipa. No v glavnem, 5 dni kasneje sn pa dobla menstruacijo, čeprav je po datumu še ne bi smela. A je mogoče to krivo, ker sem vzelo 1 tabletko ?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Pomoje neb smela nič vplivat na menstruacijo.

drug odg : ja med menstruacijo si tud zaščitena
Zaklenjeno