snowboarding
Js sm dala letos skoz Katschberg, šter dni dolomitou (Alta Badia), en dan crap od Kranske, u soboto pade Nassfeld. Snega pa zaenkrat nikjer pretirano velik.
Sam da se borda, kr drgač loh sam še pod koutrom ostanm, zima fuj in fej.
Upam na čim več Italije in čim mn naših terenou.
Sam da se borda, kr drgač loh sam še pod koutrom ostanm, zima fuj in fej.
Upam na čim več Italije in čim mn naših terenou.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Js sem pa včeraj prvič probala
Ah joj... Bo še trajal preden se bom znala orenk peljat
Ima kdo kakšen nasvet za popolno začetnico? Jaz niti smučala nisem nikoli, tako da me je bilo še tiste strmine strah, ko sem jo prvič zagledala... Ampak se bom navadila.

Ima kdo kakšen nasvet za popolno začetnico? Jaz niti smučala nisem nikoli, tako da me je bilo še tiste strmine strah, ko sem jo prvič zagledala... Ampak se bom navadila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Jst tud predlagam, da si zrihtaš kkšne inštrukcije...če ne pri učiteljih pa saj pri nekom, ki zadevo že mal bolj obvlada. Jst sm prvo leto skoz hodila s kolegom, ki je sicer učitelj in sem konc sezone furala povsod - ne glede na strmino, ne glede na količino in stanje snega itd. Res gre dost hitrej z učenjem, če maš koga, ki fura za tabo, pa ti govori, kako se obrnt, te popravla... V vsakem primeru itak konec koncev znoriš pa hočeš dilo prelomt, ampak kuhan vin dela čudeže pri pomirjanju živcev...
Lejla86 napisal/-a:V vsakem primeru itak konec koncev znoriš pa hočeš dilo prelomt, ampak kuhan vin dela čudeže pri pomirjanju živcev...
Heheh, sem se lepo nasmejala.

Sicer pa tudi jaz svetujem učitelja za začetek. Dve uri sta dovolj da ti pokaže osnove, potem pa samo furaš furaš furaš. Ali pa če maš takega frenda, sorodstvo, ki obvlada (kar je mogoče malo manj verjetno). Predvsem voljo je treba imeti, potem pa vse gre.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
- Kofetarica
Po cca 12 letih bordanja, se že ta drug let ne morm spravit več nazaj v filing...sem dobila kr en bedn strah in zdej me živ boh ne prepriča, da grem na sneg....še smuče sem lani ubodla, ker sem misla, da bi mogoče mal prešaltala, zdej na stara leta.....pa včas sem res fuuul uživala, zdej sem pa tak kripl. Kakšna ideja, kako znova zažgat iskrico?
-
- Kofetarica