snowboarding

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js sm dala letos skoz Katschberg, šter dni dolomitou (Alta Badia), en dan crap od Kranske, u soboto pade Nassfeld. Snega pa zaenkrat nikjer pretirano velik.

Sam da se borda, kr drgač loh sam še pod koutrom ostanm, zima fuj in fej.
Upam na čim več Italije in čim mn naših terenou.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js sem pa včeraj prvič probala :D Ah joj... Bo še trajal preden se bom znala orenk peljat :)

Ima kdo kakšen nasvet za popolno začetnico? Jaz niti smučala nisem nikoli, tako da me je bilo še tiste strmine strah, ko sem jo prvič zagledala... Ampak se bom navadila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Predlagam uro, dve učitla, kar dost olajša zadevo pa še več možnosti maš, da se prou naučiš.
Js sm se sicr mogla sama, ampak (takrat pa tm) druge možnosti ni blo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst tud predlagam, da si zrihtaš kkšne inštrukcije...če ne pri učiteljih pa saj pri nekom, ki zadevo že mal bolj obvlada. Jst sm prvo leto skoz hodila s kolegom, ki je sicer učitelj in sem konc sezone furala povsod - ne glede na strmino, ne glede na količino in stanje snega itd. Res gre dost hitrej z učenjem, če maš koga, ki fura za tabo, pa ti govori, kako se obrnt, te popravla... V vsakem primeru itak konec koncev znoriš pa hočeš dilo prelomt, ampak kuhan vin dela čudeže pri pomirjanju živcev...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Lejla86 napisal/-a:V vsakem primeru itak konec koncev znoriš pa hočeš dilo prelomt, ampak kuhan vin dela čudeže pri pomirjanju živcev...

Heheh, sem se lepo nasmejala. :D Ahh, spomini. :D

Sicer pa tudi jaz svetujem učitelja za začetek. Dve uri sta dovolj da ti pokaže osnove, potem pa samo furaš furaš furaš. Ali pa če maš takega frenda, sorodstvo, ki obvlada (kar je mogoče malo manj verjetno). Predvsem voljo je treba imeti, potem pa vse gre.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

uf, jz pa pomoje zgubim živce, če bi me eden učil. No, verjetno bi jiuh on še prej. Tko, da se zdej sama pobijam s fantom, pa se učim ...
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DMN »

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

Sem bila na premieri deskarskega filma Ehhh v CDju in moram rečt da sem bila pozitivno presenečena, ker je bila dvorana čist polna, film je bil odličen in res pohvala, da slovenski snowboarderski film sploh obstaja.

Slika
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

mash@ in kdo so glavni akterji? :wink:
I love SISLEY& RW
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Js sm zbolela, moj je šu pa na eno hokejsko fešto ... tko da nismo vidl nič :nein: .
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mash@ »

:D to so Matjaž Pristavec, Domen Bizjak, Žiga Suša idr...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Kdo je pa št.4, un k ma eno kao roza kapo? Nekak mi znan deluje...
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Po cca 12 letih bordanja, se že ta drug let ne morm spravit več nazaj v filing...sem dobila kr en bedn strah in zdej me živ boh ne prepriča, da grem na sneg....še smuče sem lani ubodla, ker sem misla, da bi mogoče mal prešaltala, zdej na stara leta.....pa včas sem res fuuul uživala, zdej sem pa tak kripl. Kakšna ideja, kako znova zažgat iskrico?
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Ja letos je bla zima bl boga, js sm prvič po 11 letih bla tok mal na snegu...bla v Italiji-Dolomiti-San Pallegrino 4 dni pa enkrat na Krvavcu k sm od fanta sestrco učila, tak da lih nabordat se letos nism mogla neki velik :? :( :cry:
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Ja letos pa s tole zimo res ni blo prov velik - nama je celo dvakrat uspelo it bordat ... ah, bo pa drugo leto boljš.
Odgovori