Učerej sm zvedla, da so tabletke Logest po novem za plačat Mislm, kaj se grejo???!!! Sej cena ni neki velika, sam se mi zdi useeno neumno do konca! Baje je za plačat nekaj čez 3€ za 3 škatlce... Jez bom po mojem iz principa menjala tabletke, ker se mi pa res ne zdi pametno jih plačevat, če imam na voljo tudi zastojn tabletke... Bom šla verjetno na Yarino, ki je menda zdej zastojn. Kaj boste ostale uporabnice naredile?
am mene pa zanima če je lahko kaj narobe...če sem v enem dnevu pojedla 2 tabletki....in se mi je to ta mesec že zgodilo?...sicer sem to en mesec že naredla...pa mi je menst. normalno prišla na tisti dan ko mora.... ma jaz sem že cela panična s temi tabletami
moi T napisal/-a:Učerej sm zvedla, da so tabletke Logest po novem za plačat Mislm, kaj se grejo???!!! Sej cena ni neki velika, sam se mi zdi useeno neumno do konca! Baje je za plačat nekaj čez 3€ za 3 škatlce... Jez bom po mojem iz principa menjala tabletke, ker se mi pa res ne zdi pametno jih plačevat, če imam na voljo tudi zastojn tabletke... Bom šla verjetno na Yarino, ki je menda zdej zastojn. Kaj boste ostale uporabnice naredile?
sej enkrat so že ble za plačat sam so pol hitr ble spet zastonj
moi T napisal/-a:Učerej sm zvedla, da so tabletke Logest po novem za plačat Mislm, kaj se grejo???!!! Sej cena ni neki velika, sam se mi zdi useeno neumno do konca! Baje je za plačat nekaj čez 3€ za 3 škatlce... Jez bom po mojem iz principa menjala tabletke, ker se mi pa res ne zdi pametno jih plačevat, če imam na voljo tudi zastojn tabletke... Bom šla verjetno na Yarino, ki je menda zdej zastojn. Kaj boste ostale uporabnice naredile?
se mi zdi da so nekatere punce na forumu pred časom že govorile o tem...samo mesece nazaj...sam pri nas je blo še skoz zastonj(tablete)...nevem...mogoče majo določene občine tak..al bo to po novem vsepovsod?...nevem....nasledni mesec grem jaz po tabletke...in bom vidla al so plačljive al ne..sam je pa res ne fer da se to plačuje...sam če gledaš 3evre ni dosti za 3 škatlice..ene tablete...nevem..točno kere.ko jih ima moja sošolka..se mi zdi da ena škatlica stane 10evrov...sam tiste so v celoti plačljive....
ah to naše zdravstvo
Jaz sem šla kašne 10 dni nazaj v lekarno po Logest in ni bilo treba nič plačat, tako da ne vem, kako je zdej.
Jest upam, da jih ne bo potrebno plačevati. To ni tko kt aspirin, k ga vzameš, kadar te glava boli, to se jemlje vsak dan Ne vem, kaj jim ni jasn
A res??? Moja sestrična pa je šla učerej in je mogla plačat... No sej, jez grem naslednji petk jih iskat pa bom vidla... če bodo za plačat, jih menjam iz inata
ja to glede doplačila je full čudno. jst mam že od vsega začetka harmonet in kakšno leto pa pol sm mogla neki doplačat pol pa ne več. jno in pol sm v lekarni vprašala zakaj je to dobro in mi je una rekla, da je to pač zarad zavarovalnice. kr zavarovalnica krije sam določeno vsoto, če je pa ta višja morš pa ti pač doplačat...
Bi mi lahko mal povedale svoje izkušnje s tabletkami Yarina? Kako kej vplivajo na libido, težo, kožo.. ? Z logest nj bi ble primerljive po majhni vsebnosti hormonov, Logest so ble vredu samo, da sm mela pač stranski učink popolna izguba libida
Bulma napisal/-a:Včeraj sem vzela zadnjo tabletko. Po 6ih letih jh bom nehala jemat. Sama sebi držim pesti da bo vse ok+da ne bo kakšnih groznih stranskih učinkov
Tudi jaz sem po 6ih letih prenehala z jemat tabletke. Moja zadnja tabletka je bila prejšnjo soboto... Dons mam tak čuden občutek, ker vem, da bi mogla vzet tabletko, tudi, če bi jo hotla (da bi me pogum zapustil)jo ne morm, ker jih enostavni nism šla iskat.
Upam, da ne bo res kakšnih groznih stranskih učinkov in težav
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
Jst mam pa malce drugačno vprašanje....imam svojo ginekologinjo na aškerčevi, zadnjič pa sem bila na pregledu v femina centru (ker je baje tam full dobra ginekologinja, ki dela na onkološkem inštitutu in če slučajno pride kaj narobe, da ti res vse zrihta). In mi je ginekologinja v femina centru napisala recept za tabletke-bel recept. In pridem v lekarno in jih moram plačat??? Celo ceno, ne samo doplačilo.
In se mi zdi full čudno, kako moram plačati tabletke (Logest) ko mi jih predpiše ginekologinja iz femina centra, navadna-moja ginekologinja ko mi jih pa predpiše...jih pa ni potrebno plačat.
Zanima me, če je že katera bila v femina centru, ker se mi zdi full čuden način.....sploh ne rabiš zdravstvene kartice za pregled, ginekološki pregled plačaš 70 €, pol moraš pa še tabletke plačat..v čem je fora???
Sem šla najprej tja da če se slučajno res kdaj kaj pripeti-bog ne daj. Samo zdej ko vidim, da moraš pa vse plačat, pa se mi zdi full kr neki, ker če že plačujemo zdravstveno zavarovanje, ki ti drugače vse nudi zastonj...res kr neki.
KittyKiss napisal/-a:Bi mi lahko mal povedale svoje izkušnje s tabletkami Yarina? Kako kej vplivajo na libido, težo, kožo.. ? Z logest nj bi ble primerljive po majhni vsebnosti hormonov, Logest so ble vredu samo, da sm mela pač stranski učink popolna izguba libida
točno tak bi jaz rekla...popolna izguba libida jaz ne morem tega verjet...ampak je res....kot neka cota dobesedno sem v pojstli....sama sebe ne prepoznam več...in bi vas res lepo prosila...naj kera pove....ki je menjala logest na katerekoli druge..in kako so se obnesle...?...al bo tudi pri drugih tako...da mi bodo tabletke vedno vplivale ne libido?..
sej sem že razmišlala da nebi več jedla..ampak me je strah...pol bi pa se res vsak dan sekirala...