Čevlji
-
- Cosmopolitanka
smotkica_ napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Jaz sem tudi dons kupla škornje: rjave in iz semiša od Esprita.
A so brez pete, take za vsak dan? Full rabim ene čevlje, ki ne premočijo, za v sneg, pa mi nikjer niso nobene všeč.
semiš definitivno ni za v sneg. premoči takoj, ko bo zunaj mal bolj ornk sneg.

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
- Cosmopolitanka
smotkica_ napisal/-a:polly-polly napisal/-a:Jaz sem tudi dons kupla škornje: rjave in iz semiša od Esprita.
A so brez pete, take za vsak dan? Full rabim ene čevlje, ki ne premočijo, za v sneg, pa mi nikjer niso nobene všeč.
Ja so brez pete, take simpl. Sej semiš lahko našpricaš s sprejem pa bo. A ni to tut ene vrste usnje?
polly-polly napisal/-a:Ja so brez pete, take simpl. Sej semiš lahko našpricaš s sprejem pa bo. A ni to tut ene vrste usnje?
Sam stvar je taka, da če jih impregniraš s časom semiš rata trd. Ko je pa trd in hrapav se pa rad tud zliže od vseh teh sprejev in posledično čevelj, škorenj ni več lep. Za moje pojme je semiš je čist preveč občutljiv.

Sicer boš pa na lastne noge občutila, ko boš imela mokre nogavice, ko bo sneg, dež, plundr. Morda pa tudi ne. Samo jaz vem, da imam zelo slabe izkušnje s tem. sedaj jih rajši nosim samo na suho vreme.

smotkica_ napisal/-a:A so brez pete, take za vsak dan? Full rabim ene čevlje, ki ne premočijo, za v sneg, pa mi nikjer niso nobene všeč.
v zari imajo ene take čist simple. lepe, črne škornje. ravni so in iz pravega usnja. stanejo pa okoli 100euro. če bi še mela kaj dinarčkov bi bili že moji. imam podobne iz prejšnje sezone. samo, da so lani bili 30.000sit in so rjavi. premočijo pa čisto nič, so modni in pa zelo udobni. sam res pa je, da je okus stvar vsakega posameznika.

neki na to foro so:

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
jst mam pa ene semiš škornje in mi res ni panike jih obut za sneg al pa plundro. res je pa, da po lužah lih ne skačemanoyel napisal/-a:semiš definitivno ni za v sneg. premoči takoj, ko bo zunaj mal bolj ornk sneg.

no mene pa zdej neki zanima, malo prei sm našla ene škornje ko sem že čist pozabla da obstajajo...finta pa je v tem da so lakasti in pa brez pete, pač tko mal povne petke majo...pa me zdej zanima a so taki čevlji še v modi, mislim pač lak pa to,ker ubistvoo kolk jih zdei gledam sploh niso tak slabi...help mee
tu pa še slikca(sicer se bolj slabo vidi)
pa še ena

tu pa še slikca(sicer se bolj slabo vidi)

pa še ena

moji letošnji:
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2474031
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2474031