Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Jaz sem tudi dons kupla škornje: rjave in iz semiša od Esprita. :D
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

kaj vagabond čevlje majo samo v massu?
k jaz iščem njihove škornje pa jih sploh ni nikjer, tud v massu ne.. :?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

polly-polly napisal/-a:Jaz sem tudi dons kupla škornje: rjave in iz semiša od Esprita. :D

A so brez pete, take za vsak dan? Full rabim ene čevlje, ki ne premočijo, za v sneg, pa mi nikjer niso nobene všeč. :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

smotkica_ napisal/-a:
polly-polly napisal/-a:Jaz sem tudi dons kupla škornje: rjave in iz semiša od Esprita. :D

A so brez pete, take za vsak dan? Full rabim ene čevlje, ki ne premočijo, za v sneg, pa mi nikjer niso nobene všeč. :?

semiš definitivno ni za v sneg. premoči takoj, ko bo zunaj mal bolj ornk sneg. :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

smotkica_ napisal/-a:

Ja so brez pete, take simpl. Sej semiš lahko našpricaš s sprejem pa bo. A ni to tut ene vrste usnje?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

polly-polly napisal/-a:Ja so brez pete, take simpl. Sej semiš lahko našpricaš s sprejem pa bo. A ni to tut ene vrste usnje?

Sam stvar je taka, da če jih impregniraš s časom semiš rata trd. Ko je pa trd in hrapav se pa rad tud zliže od vseh teh sprejev in posledično čevelj, škorenj ni več lep. Za moje pojme je semiš je čist preveč občutljiv. :? za eno sezono je čist ok.
Sicer boš pa na lastne noge občutila, ko boš imela mokre nogavice, ko bo sneg, dež, plundr. Morda pa tudi ne. Samo jaz vem, da imam zelo slabe izkušnje s tem. sedaj jih rajši nosim samo na suho vreme. :wink:
smotkica_ napisal/-a:A so brez pete, take za vsak dan? Full rabim ene čevlje, ki ne premočijo, za v sneg, pa mi nikjer niso nobene všeč. :?

v zari imajo ene take čist simple. lepe, črne škornje. ravni so in iz pravega usnja. stanejo pa okoli 100euro. če bi še mela kaj dinarčkov bi bili že moji. imam podobne iz prejšnje sezone. samo, da so lani bili 30.000sit in so rjavi. premočijo pa čisto nič, so modni in pa zelo udobni. sam res pa je, da je okus stvar vsakega posameznika. :)

neki na to foro so:
Slika
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

No ja, sej js bi take čist simple, pač za prvi in drugi dan ko je sneg. :)
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

anoyel napisal/-a:semiš definitivno ni za v sneg. premoči takoj, ko bo zunaj mal bolj ornk sneg. :wink:
jst mam pa ene semiš škornje in mi res ni panike jih obut za sneg al pa plundro. res je pa, da po lužah lih ne skačem :) niso mi še premočil do zdaj- nosim jih pa drugo sezono. sm jih pa lepo impregnirala s sprejem- pa se ni so nč zlizal al pa otrdel. res pa je, da niso čip roba iz urbo šuha ampak kr ornk škorenčki iz alpine ;)
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

no mene pa zdej neki zanima, malo prei sm našla ene škornje ko sem že čist pozabla da obstajajo...finta pa je v tem da so lakasti in pa brez pete, pač tko mal povne petke majo...pa me zdej zanima a so taki čevlji še v modi, mislim pač lak pa to,ker ubistvoo kolk jih zdei gledam sploh niso tak slabi...help mee :idea: :?: :lol:

tu pa še slikca(sicer se bolj slabo vidi)
Slika

pa še ena :razz:
Slika
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Jap lepi so :ja: Lakasta je itak letos ful moderna. Kamor kol pogledas, majo sam lakaste cevlje.

Pa na teh skornjih nosi hlace notr :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

jaja sj ravno zato sm jih privlekla iz kleti,ker mam pač nove skinny hlače pa nobenih pametnih škornjev...tko da bom verjetno kar te uporabla :wink:
janna

Neprebrana objava Napisal/-a janna »

Se čevlje iz semiša vzdržuje še na kakšen drug način, razen z sprejom? Razmišljam, da bi kupla ene zelo lepe čevlje z visoko peto, ampak so iz semiša in se mi zdi, da se to kar hitro pozna, če jih kam obdrgneš, na kakšnih žurih zna biti to še prehitro. Popravit se tega verjetno ne da potem?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

obdrgnejo se pomoje manj kot usnjeni, je pa zoprno, če ti jih kdo polije, ker madežev kakšne sladke limaste pijače ne boš ven spravila, ampak bo semiš tak čuden trd ratal.
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

jaz sem si pa ravno kupila Esprit superge, črne usnje kombinirano s plastiko. Super so! :zustimm:

Pa še za kar ugodno ceno, glede na to da so Esprit :D
There''s no Devil, there''s just God when he''s drunk!
Uporabniški avatar
*tinčk*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *tinčk* »

Zaklenjeno