Jan P.

Slavni na sto in en način.
Odgovori

Kaj meniš o Janu?

Dober izgled, pesmi mi niso všeč
35
9%
Dobre pesmi, izgled pa čist mimo
78
20%
Super izgled in pesmi
136
35%
Niso mi všeč niti njegove pesmi, niti njegov videz
142
36%

Skupaj glasov: 391

Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mah vi ne razumete, da ma blondygirl informacije iz prve roke, če vas še kaj zanima - npr. kako bo Jan oblečen ji pošljete ZS, ker ona ma veze :)
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jah k da je tko težko met zveze s kakšno slovensko "zvezdo". itak je slovenija tok mejhna da smo vsi v sorodu :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Mayflower* napisal/-a:Mah vi ne razumete, da ma blondygirl informacije iz prve roke, če vas še kaj zanima - npr. kako bo Jan oblečen ji pošljete ZS, ker ona ma veze :)

komi čakam da vem vse o Janu Plestenjaku :lach: hitr se zagrebmo da zvemo kakšne gate bo meu :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

^ rdeče pa kumarce gor narisane - sm zdele iz zanesljivih virov zvedla :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

uuuu I love kumarce in vonj po kislem :P :P :rofl:
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? :D Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blondygirl »

*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse piše :) na uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo :D se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.

sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Mayflower* napisal/-a:Mah vi ne razumete, da ma blondygirl informacije iz prve roke, če vas še kaj zanima - npr. kako bo Jan oblečen ji pošljete ZS, ker ona ma veze :)

haha-ta je pa dobra :D
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

densy napisal/-a:jah k da je tko težko met zveze s kakšno slovensko "zvezdo". itak je slovenija tok mejhna da smo vsi v sorodu :D

ja to mas pa cist prov!
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? :D Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.

jst povem sam tisto-kar vem,da lahko-nisem pa tolk neumna,da bi pa zdej kr vse povedala!
halo? kam,bi pa prsli!! :D

ja sm ja-in koncerti so odlicni,da ga mal "pohvalm"
!
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

blondygirl napisal/-a:
Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant? :D Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.

jst povem sam tisto-kar vem,da lahko-nisem pa tolk neumna,da bi pa zdej kr vse povedala!

!
na koncertih pa res da use od sebe...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem. :wink:
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem. :wink:

lahk bi ble mal vesele,da kej zvejo ne :)

no sej od zdej naprej sem tiho!

drgac pa mate nov clanek o Janu na www.24ur.com
blondygirl
Kofetarica
Kofetarica

sunnydayka napisal/-a:
blondygirl napisal/-a:

!
na koncertih pa res da use od sebe...

v kermu smislu je blo to zdej mislen?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

blondygirl napisal/-a:
*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse piše :) na uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo :D se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.

sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8

slab izgovor :D sej blondygirl, čist normalno razumem, da se lahko pripelje z drugega koncerta in da mal zamudi. :)

densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem

če bi govorili o Luki Nižetiču bi ji pomoje res zavidala, ampak za jana Plestenjaka ji pa res ne zavidam :wink:
Odgovori