Jan P.
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse pišena uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo
se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.
sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant?Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
jst povem sam tisto-kar vem,da lahko-nisem pa tolk neumna,da bi pa zdej kr vse povedala!
halo? kam,bi pa prsli!!

ja sm ja-in koncerti so odlicni,da ga mal "pohvalm"
!
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
na koncertih pa res da use od sebe...blondygirl napisal/-a:Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant?Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
jst povem sam tisto-kar vem,da lahko-nisem pa tolk neumna,da bi pa zdej kr vse povedala!
halo? kam,bi pa prsli!!
!
-
- Kofetarica
densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem.
lahk bi ble mal vesele,da kej zvejo ne

no sej od zdej naprej sem tiho!
drgac pa mate nov clanek o Janu na www.24ur.com
-
- Kofetarica
sunnydayka napisal/-a:na koncertih pa res da use od sebe...blondygirl napisal/-a:Freaked napisal/-a:Aja, blondy je potem njegova prijazteljica. A je tvoj fant?Aha, potem si med vipovci na njegovih koncertih. In kako je? Sam jst pa ne bi kar tako govorila folku po netu o mojih kolegih...Samo meni res ni jasno zakaj se model ne oženi, če si ful želi otroka, kot pravi.
halo? kam,bi pa prsli!!
!
v kermu smislu je blo to zdej mislen?
blondygirl napisal/-a:*purple* napisal/-a:prva roka ja al pa ne, itak povsod vse pišena uro se pa jst nebi čist orientirala, ker ponavad hajsesajiti zvezde zmer zamujajo
se spomnm, kako je mel pol ure zamude na zbilju.
sej so ble v krizankah tud pol ure zamude-ampak to je blo razumljivo zarad tega-ker je folk se kr prhajal,pa ceprov je bla ura ze 8
slab izgovor

densy napisal/-a:sj vm ni treba tok zavidat, če blondygirl pač mal več ve o njem
če bi govorili o Luki Nižetiču bi ji pomoje res zavidala, ampak za jana Plestenjaka ji pa res ne zavidam