smetka, valda da razumem, da pri nekaterih to pač ne gre.To je jasno, nismo vsi enaki in ne pašejo vsem nam enake stvari.Ampak pravim, da če sta obadva zato, da se tud da lepo preživet če se vidiš vsak dan.
no, ko sem bla en cajt brez službe, sva tud cele dneve skupej visela.on je prišel iz službe ob treh, pa sva bla skupaj tam do desetih zvečer.pa je blo vse ok.Zdej pač je tko, da kdaj ne znese in da se kdaj dobva sam na čikcu al pa kšni hitri pijači.med prazniki zdejle sva pa itak skorda 24/dan skupej
nama bolj mori če se ne vidva in če morva stvari ki jih skupej počneva, počet vsak posebej.recimo ko gre on h frizerju ma rad mene zraven, ker ga potem frizerka dobr ustriže, če me ni ga ne.Pa družbo mu delam in se orca delava

sej včasih pride do tiste točke ko bi ga tud jst najraj nekam poslala pa čez zaprt okn vn zabrisala, ampak tle je pač posredi kšn spor.in takrat greva potem vsak posebi, pol se pa čez par ur pokličeva če sva še skregana
sicer pa sva že tri leta skupej, dela se stanovanje, tko da ciljava na to da se v kakšnih dveh letih skupaj preseliva.potem se pa bova mogla ledat vsak dan
kai..midva se skregava zarad politike-jankoviča (ker sm ga jst volila on pa ne in to je narobe zarad mene) če sva skupej pet minut.o politiki pa res ne rada razglabljava, kerpol res kaos nastane-če je tema o jankoviču.