Jemanje zdravil
-
- Cosmopolitanka
Poleg tega, da moram redno jemat zdravila zaradi določene bolezni, občasno požrem kakšen antibiotik, da mi pomaga pri vnetju mehurja (ampak to res le takrat, ko ga s čajčki ne morem odpravit in če traja dlje), za glavobol vzamem tabletko, če ga nimam možnosti prespat (glavoboli so bolj šibki, zato mi spanec lepo pomaga) pa če dobim vročino takoj vzamem kakšno tableto za zbijanje vročine (običajno lekadol kar zadošča)... Drugače pa vsakodnevno jemljem tiste tabletke, ki so namenjene kot dopolnilo h hrani (like B kompleks, rdeča pesa ali brokoli), ker zelo malo jem zelenjave in mi primanjkuje določenih vitaminov (in se zavedam, da te tabletke NISO nadomestilo!).
-
- Komunikatorka
- Starlight*
- Sramežljivka
3-4x na mesec me fejst boli glava (zaradi menstruacije ali pa kakega drugega napora na faksu...nevem
) in takrat vzamem Ibubrufen, ker baje ne škodi želodcu, itd...pa vedno mi hitro bolečino odpravi!
vzamem tudi, če mam krče prvi dan menstruacije..
drugače pa še jemlem KT, pa mogoče včasih kak vitamin...antibiotikov sploh ne, oz. nimam pojma kdaj sem jih nazadnje jedla...
sem pa mnenja, da se na tablete ni preveč dobro navajati;) ampak le če je nuja...

drugače pa še jemlem KT, pa mogoče včasih kak vitamin...antibiotikov sploh ne, oz. nimam pojma kdaj sem jih nazadnje jedla...
sem pa mnenja, da se na tablete ni preveč dobro navajati;) ampak le če je nuja...
Starlight...I will be chasing a starlight...Until the end of my life...I don't know if it's worth it anymore...
Jz pred leti sploh nism mogla požirat tablet pol pa enkrat KLIK u glavi in jih od takrt lahko.
Jemlm zdj tut občasno kkšne vitamine pa to, da sm bolj zdrava.
Pa zdj sm že ene dva tedna skor usak dan na tabletah ker sm zbolela pa seveda nč antibiotikov pol pa pač, ker nč ne morm pojem tableto. Sam sm še sama opazla da pretiravam pa še Naklofen duo sm jemala k so ful močne tko da sm zdej nehala..
Jemlm zdj tut občasno kkšne vitamine pa to, da sm bolj zdrava.
Pa zdj sm že ene dva tedna skor usak dan na tabletah ker sm zbolela pa seveda nč antibiotikov pol pa pač, ker nč ne morm pojem tableto. Sam sm še sama opazla da pretiravam pa še Naklofen duo sm jemala k so ful močne tko da sm zdej nehala..
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Redno jemljem KT, velikokrat lekadol, ker imam težave z glavoboli, sploh v času pred in med menstruacijo. Če lekadol ne prime vzamem Saridon, ki je močnejši. Letos sem mela pa slabo leto in sem jemala še protibolečinske tablete za zobobol od modrostnega zoba in antibiotike Klimicin. Pa Nalgasin za menstrualne krče.
Poskušam se izogibati tablet ker vem, da niso dobre za telo pa kar ne gre.
Poskušam se izogibati tablet ker vem, da niso dobre za telo pa kar ne gre.