jullia_ napisal/-a:1-2x mesečno me muči tak glavobol, da niti oči ne morem držat odprtih. takrat sploh ne razmišljam, ampak zagrabim tablet in ga pogoltnem, hkrati sem pa pripravljena ugriznit vsakega pametnjakoviča, ki bi mi šel v tistem momentu razlagat o možnih škodljivih posledicah.
sem pa načeloma bolj proti antibiotikom kot protibolečinskim tabletom, ampak če jih je treba jest, jih je pač treba.
se strinjam ja.mene tud mučijio predmenstrualne migrene in ker ponavadi, ko me začne grabt glavobol nimam takoj nič pri sebi, potem res grabim za vsako možno tableto, ki bi mi uničila to grozno bolečino.Sicer ponavadi mam doma nalgesin forte ki zagrabi, ampak morm pojet dva da prime dokončno.Res pa niti ne pomislim takrat na kakršnekoli posledice, ker tazga glavobola res ni za prenašat.Včas sem jemala clo Ketonal, kater je baje ful slab za srce in še marsikej zraven, ampak če boli boli.
Načeloma je pa samo pri glavobolu tko.Tud če mam vročino in če mam npr. Gripo ne grem do zdravnika, mapak se doma pocajtam sama s kšnimi ali painkilerji ali pa kšnimi aspirini C, coldrexi, lekadol praški.Razen če mam anginogrem h zdravniku, ker pač takrat rabm antibiotike, če ne se ne pocajtam, oziroma rabm preveč cajta.
Predvsem jemljem tablete-painkilerje zaradi glavobola, če me kej druzga boli (želodec, kosti, itd.) ne vzamem.aja, pa če me zob boli TAKOJ vzamem katerkoli painkiler ki je pri roki.Bohnedej da me začne ornk bolet
sem pa že kr navajena na kšne tablete, sploh kakšni aspirini in lekadoli mi za glavobol sploh ne primejo več
pa dej damjanchika, spremen nasov v magar tablete.