London
Js sm bla čist v centru v Piccadilly Backpackers pa je blo prov ugodno mislm pač tko k povsod se mi zdi.Pa to je res njabolj centralen hstel, tm pr Piccadillyju si. Kar je dobr, k greš loh peš do Oxforda(če se ti da mal hodt) pa tut zvečer k greš ven ti ni treba skrbet glede tubea do kdaj vozi.Sam mi je bil pa ta hostel pred 2 letoma bolj všeč k zdj kr neki zrd obnove se mi zdi d so škrti..za zajrtk 2 toasta, sok si mogu doplačat če si hotel...Tko je blo julija, loh d se je zdj kej spremenil
Jst mam najraj hostle ob Hyde Parku, na Bayswater Roadu, al pa eventuelno Notting Hill al pa pod Marble Archom, tm na desno strani Hyde Parka, so mi to najljubše lokacije za bit nastanjen. Nebi pa bla na raznih Kings Crossih, tud Soho pa Camden odpadeta, čeprov sta mi to drgač ljubi četrti. Tm v unih ulcah nad Bayswatrom je velik hostlov, tm okol 20e na noč, to se men zdi kul 

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Hej punce - jst se odpravjam v London letos za pruga maja, komaj čakam
Sicer sem že bla pred 8-imi leti, smo bli s faxom, ampak tokrat bo čisto turistično in komaj čakam! Že takat sem bla fascinirana totalno! Avio karte že mamo, še hostel pa smo na konju!
Torej vprašanje - Classy, ti vidim da se dobr spoznaš na hostle u Londonu - a maš kakšen koristen link do teh hostlov? Sej bi oz. bom sama pobrskala, ampak še že ma kdo kšn super link, bi vam bla zlo hvaležna!
Thanks!

Torej vprašanje - Classy, ti vidim da se dobr spoznaš na hostle u Londonu - a maš kakšen koristen link do teh hostlov? Sej bi oz. bom sama pobrskala, ampak še že ma kdo kšn super link, bi vam bla zlo hvaležna!
Thanks!
moja tamala je v oš in zdj majo ponudbo za London s Kompasom... letalo, 4 dni, 2x zajtrk 2x večerja (1. in zadnji dan brez obroka v hotelu)... 480€!
a ni to full drago?

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
http://www.hostellondon.com/ , tle si mal poglej
Ja to je ful drago, isto smo mel mi na šoli, 3 dni pa 500e
če greš sam daš pa 20e na noč, 3 noči je 60e, greš z nizkocenovcom pa daš 30 - 100e za prevoz (kokr maš srečo), pa hrana...Pa pridš z 250e več kokr zlo dobr čez za 3 dni. Te otroke sam nategujejo no, k itak da si vsak želi it in doma teži da bi šel, pa še s sošolci...Ma svinjarija 
Ja to je ful drago, isto smo mel mi na šoli, 3 dni pa 500e

classy hvala! bom pogledala...
drugač pa pr nas doma cela familija za 400€ živi cel mesec... tko d žal naša tamala verjetn ne bo šla... sej men je bad, sam ne morm nč... če je predrago, je pač drago...
pa še cena se dvigne če se jih nou dost prijavl tko d...
drugač pa pr nas doma cela familija za 400€ živi cel mesec... tko d žal naša tamala verjetn ne bo šla... sej men je bad, sam ne morm nč... če je predrago, je pač drago...
pa še cena se dvigne če se jih nou dost prijavl tko d...

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
lakeesha napisal/-a:moja tamala je v oš in zdj majo ponudbo za London s Kompasom... letalo, 4 dni, 2x zajtrk 2x večerja (1. in zadnji dan brez obroka v hotelu)... 480€!a ni to full drago?
Men se tud to zdi FUL drago, pa 4 dni je v bistvu ful mal in se ne splača dat tok keša za tak mal časa. Je pa res, da če grejo s Kompasom, druga ni pričakovat - Kompas je ful drag.

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Čeprov imaš pa še letalo zraven...mi smo šli z busom v eno smer pa nazaj z letalom do avstrije pa smo dali okrog 80 tisoč bivvših takrat...ja, je drago kaj češ samo v Londonu hrana je pa še večji problem, če moraš sam kupovat tukaj je pa tudi že v ceni (no ja dvakrat ne), mi smo imeli samo zajtrk pa enkrat večerjo všteto v ceni, potem ostalo smo pa v mc donaldsu jedli, ki je pa isto še enkrat dražji kot pri nas.
Sam v Meku se ti pa res ne splača jest, ker je res noro drag pa še ful bl zanč k pr ns. Dobiš ful dobro hrano pa velke obroke za normalno ceno v restavracijah v Sohu, tm okol 5 funtov, pa je noro dobr pa še bol zdravo
Uuu pa sadje je pocen, gajbica jagod decembra samo 1funt!!
Pa sej če ne ješ lih na Park Lanu, Primrose Hillu ipd. je čist kul, sicer itak draži k pr ns, sam se ti bol splača k mek. Pa v trgovinah maš ful akcij na kruh, dobiš nevem, 3 take dobre kruhke za ful pocen..

- metuljčica*
- Cosmofrik
Ja, Kompas je tako najdražji.
Primerljiva ponudba pri drugi agenciji:
London z letalom 4 dni -3 nočitve z zajtrkom
Je pa res najceneje v lastni režiji, kot je že napisala classy.
Primerljiva ponudba pri drugi agenciji:
London z letalom 4 dni -3 nočitve z zajtrkom
Je pa res najceneje v lastni režiji, kot je že napisala classy.
Ja mi lih nismo mel tok cajta, da bi iskal pocen restavracije in akcije, ker nismo šli v lastni režiji. Drugače pa za sadje ne verjamem, da je poceni vsaj zdaj ne, ker sem lihkar iz Pariza prišla (kar je dost podobno) pa je bilo eno samcato jabolko 1 evro
halo, še več kokr pri nas ena kila...pa teta je isto rekla, da ko je bila v amsterdamu je bila pa ena banana en evro tko, da ja...

- metuljčica*
- Cosmofrik
A res, ja sej men je blo tud fuuuul čudn, da je blo sadje cenej kot vse ostalo. To drgač na Portobello roadu..Pa je blo še ful neke hranbe, sam je blo sadje res najcenej, tko da sva si pol ful sadja nakupla. No, še banane pa pomaranče pa mandarine. Za to se sicer ne spomnm kok je blo, sam vem, da cenej kot razni hot dogi ipd., kar so mel še tm. Sam za jagode pa vem, da je bla gajbica 1 funt, kar je cenej k pr ns. Pa tko decembra. Ja hudo ne, sm mela očitno res srečo =)
Jah morš na dobro ponudbo naletet:) Js se tut spomnm polet k sm bla v Londonu pa smo šle v Camden Town pa so ble jagode tko fuul velke 1 funt:) Pa prov okusne so ble. Splača se (vsaj js se tko spomnm), d si si sam šel v štacuno za jest kupt kšn kruh mlečni napitki. No, valda pa kdaj greš kej ven. V eni japonski restavraciji Wagamama je fuuuuuul dobr:P