Slike vaših nohtov
-
- Sramežljivka
*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.
sanjavi hudiček napisal/-a:*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.
a tole lahko uporabiš tud na nohtih, ki niso bli gelirani? mam ful mehke nohte in se cepijo se mi po plasteh...

have I told you how good it feels to be me...
-
- Sramežljivka
kiana napisal/-a:sanjavi hudiček napisal/-a:*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.
a tole lahko uporabiš tud na nohtih, ki niso bli gelirani? mam ful mehke nohte in se cepijo se mi po plasteh...
ja lahko.
sanjavi hudiček napisal/-a:kiana napisal/-a:sanjavi hudiček napisal/-a:*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.
ja lahko.
kje se da pa kupit in kolko prbližno stane?
have I told you how good it feels to be me...
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Dejte to pisat u temo nohti, tle pa limite slikce. Zato pa sta dve temi, drgac je brezveze ...
- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
- ×××CarTiKa×××
- Komunikatorka