Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sanjavi hudiček »

*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kiana »

sanjavi hudiček napisal/-a:*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.

a tole lahko uporabiš tud na nohtih, ki niso bli gelirani? mam ful mehke nohte in se cepijo se mi po plasteh... :(
have I told you how good it feels to be me...
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

kiana napisal/-a:
sanjavi hudiček napisal/-a:*arabic_girl* sem imela enak problem kot ti... grozne nohte po geliranju z razliko da sem jih jaz imela 3-4 mesece. ko sem odstranila gel, sem se odločila poskusit še Microcell 2000 nail repair, bila sem zelo skeptična ampk deluje. moji nohti so trdi (po geliranju so bili kot papir) in lepi, ampk vsake tolko časa se mi še vedno kakšen zlomi, cepljenje sem pa popolnoma odpravila. dobro pa je ob utrjevalcu uporabljati tudi kvaliteten odstarnjevalec laka za nohte, ker lak odstranjuješ vsak tretji dan.

a tole lahko uporabiš tud na nohtih, ki niso bli gelirani? mam ful mehke nohte in se cepijo se mi po plasteh... :(

ja lahko.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a pajkica »

Kaychee napisal/-a:
Aja, nardi mi jih pa frendica.

kako ti je pa to naredila??lahko malo o tem poveš?
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

sanjavi hudiček napisal/-a:
kiana napisal/-a:

ja lahko.

kje se da pa kupit in kolko prbližno stane?
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

kiana, dobi se v Mullerju. stane pa nekje 12-13€ se mi zdi.
Uporabniški avatar
kiana
Komunikatorka
Komunikatorka

ok, hvala ti... :)
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

zlo lepe nohtke mate (sem mal nazaj po straneh gledala) :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
sanjavi hudiček
Sramežljivka
Sramežljivka

kiana napisal/-a:ok, hvala ti... :)

Ni za kaj! upam da ti bo pomagalo tak kot meni :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Dejte to pisat u temo nohti, tle pa limite slikce. Zato pa sta dve temi, drgac je brezveze ...
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Vem , da tole ne gre v tole temo , ampak vseen probam :P se da mogoče dobit umetne črne nohte. tko da si ji samo prlimaš . Če ne, kakšne umetne nohte nej si kupm da grem pol lahko čez s črnim lakom ?

tnx sooo much.^^
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

Kupiš lahko katerekoli umetne noht, pa jih prebarvaš z črno...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
×××CarTiKa×××
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ×××CarTiKa××× »

So pa tud eni posebej pripravljeni, ki si jih daš za pusta...Sam če se ti jih da krajšat. :twisted:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

mislim da je v tej temi že kr preveč OT-jev ali pač?? :roll:

NACI!!
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

OFFTOPIC!!
v to temo se lepijo slike in ne sprašujemo če je zlat lak primeren za k zelenim sandalom.
Zaklenjeno