Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mja sej jst mam tut stresno obdobje zarad neuspehou.. :?

Tut vrjamem, da je bedno s kondomi sexat..sama drgač že od začetka jemlem KT, tku da sm mogoče sam ene 3kat sexala s kondomom..

Ne vem, kaj je to..sam bi blo pa fajn se teh neprijetnih občutkou,čustev znebit..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Ker sem začela jemati tabletke po enomesečnem premoru, sem imela prejšnji mesec 17 dni dolgo krvavitev. Ta mesec je ni bilo in danes vzamem zadnjo tabletko. Očitno je vse v redu, ampak me je vseeno malo strah, da ni kaj narobe (da niso prijele in se je kaj zgodilo...). Upam, da kmalu pride "teta s krvavca". :)
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

Jz sem tudi že v četrtek prihranila 25€ (za Yarino)! :freude:
Uporabniški avatar
Connie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Connie »

Zdravo!

Mene pa zanima, če ma kera tabletke Rigevidon. Če je o tem že kje kaj povedano, se opravičujem.
Men jih je zdej namreč predpisala genikologinja. Prej sm mela Logest in sm bla ful zadovoljna, nobenih težev. Ampak zdej mam antiepileptike, zato so Logest premalo močne. Z Rigevidon pa še nobena moja prjatlca nima izkušenj. Predvsem pa me zanima glede poraščenosti - baje da na to kr vplivajo, sicr bl negativno na žalost. A je to res?
V glavnem, če kera karkol ve, bom zlo vesela odgovora!

Hvala!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jst mam rigevidon. začela sem jih jemat, ker mi logest sploh ni ustrezal in mi je psiho popolnoma uničil.
lahko ti povem, da nimam zaradi tabletk niti ene kocine več :). tudi zredila se nisem, me pa prvi dan M matra grozen glavobol, ampak s tem sem se pač sprijaznila. bolje glavobol enkrat mesečno kot jok in sitnarjenje iz dneva v dan.

v glavnem, moje izkušnje z njimi so pozitivne.
Uporabniški avatar
Connie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Connie »

Hvala jullia_!!
Zdej še zbiram pogum, da jih začnem jemat :)
Me malo skrbi še zaradi epilepsije, ampak dobro, zdej si me malo spodbudila vsaj glede tabletk :) Super!
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

majaoko napisal/-a:
blue eye napisal/-a:
LoveLy* napisal/-a:am mene pa zanima nekaj....am vjutro ob 6 sem vzela tabletko..popoldne sem pa dobila drisko...minilo je 8 ur od zaužitja tabletke...se je učinkovina tablete ohranila?...

Ja se je, pa tud driska nima tazga pomena kot pa če bi npr.bruhala..

Ja tudi driska je lahko nevarna!

am sej sem pol našla en prospekt ko je poleg...ker ponavadi ga kar zavržem...pa piše da je nevarno če bruhaš al pa maš drisko 4-5 ur po zaužitju tablete....tak da verjentno ni panike
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

am ja ko že vse omenjate da se vam je razpoloženje spremenilo pa vse...jap tudi meni se je...čist enostavno sovražim tablete..sam kaj....nočem kondomov..ker me je na nek način strah...hehe...:P:P..čist se mi je poželenje zmanjšalo...normalno poželenje mam samo takrat ko je tista pavza eno tedenska..pol pa spet sem tečna...razdražljiva...in nekak niam neke želje po sexu....ahjej....imam pa tablete logest...čeprav mi je gin. rekla da so te čist ok. in da majo neke malega hormonov....ma ja..komu verjet :?
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Očitno logest na vse vplivajo z znižanjem libida. :\
Baje so Yarina vredu, kar se tiče stranskih učinkov..
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

KittyKiss napisal/-a:Očitno logest na vse vplivajo z znižanjem libida. :\

na mene niso tako vplivale. moj libido je bil enak kot prej al pa kvečjemu še večji :P
edini vpliv KT, ki sem ga čutila, je bil vpliv na razpoloženje, drugih sprememb pa ni bilo - niti na boljše, niti na slabše.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

LoveLy* napisal/-a:am ja ko že vse omenjate da se vam je razpoloženje spremenilo pa vse...jap tudi meni se je...čist enostavno sovražim tablete..sam kaj....nočem kondomov..ker me je na nek način strah...hehe...:P:P..čist se mi je poželenje zmanjšalo...normalno poželenje mam samo takrat ko je tista pavza eno tedenska..pol pa spet sem tečna...razdražljiva...in nekak niam neke želje po sexu....ahjej....imam pa tablete logest...čeprav mi je gin. rekla da so te čist ok. in da majo neke malega hormonov....ma ja..komu verjet :?

js mam lidynette pa mam tocn istu k ti...cist do pikice isto...najraj bi nehala..sam kondomu pa nocm... :cry:
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

jest mam Diane35 in mi zelo ustrezajo... koža se je zlooo popraula, kile niso šle gor, sm celo shujšala (ob pomoči diete), nikoli nobene slabosti :D jih ne menjam!
kako ti pa kakšne pašejo je pa posameznika odvisno, saj vsako telo drugače odreagira na enake tablete... zato pa obstaja več vrst :)
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica

jaz samo hočem tablete ki mi bodo povrnile poželenje...
tega najbrž ni :x
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

help ne vem kva mi je blo:
dons bi mogla vzet 1. tabletko iz nove škatlce pa sm jo po pomoti vzela že učeri... kva pa zdj? :oops:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Naprej jeml normalno ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Zaklenjeno