Ličenje oči

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Josephina napisal/-a:Kašno senčilo najbolš izpade pri zelenih očeh?

Ful dobr izpadejo rjava, zlata (oz. rjavo-zlata kombinacija), siva, nežno roza (ampak res nežna roza), vijolična. Men je super.

Nikol pa ne bi dala zelenga senčila na zelene oči. Ker se mi zdi, da oči potem sploh ne pridejo do izraza. Seveda pa vsakemu paše drugače.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
bibijana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ptuj..okolica

Neprebrana objava Napisal/-a bibijana »

sama dam veliko na lepo poudarjene oči, zato si jih ponavadi obrobim s črnim svinčnikom, zelo poudarim trepalnice...na veki pa so mi všeč kakšne naravne barve... rahlo rjavkasta, rahlo bež itd. tudi rahlo zlata je lepa...svašta je tega :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

shiva* napisal/-a:Kakšne barve pa pašejo zraven modrih oči?

Pa prosim ne rečt modre, ker zgledam kot da bi me kdo udaril :lol: . Sem tudi zelo zelo svetle polti.

Paše rjava, zlata?

ja itak da ne modro!!! js umrem od smeha k vidim kako punco k ma plav pulover pa plavo senčilo :rofl:

ja zlata in rjava ful pašejo.js mam modre oči in si ponavadi dam kako bež senčilo, al pa si ga sploh ne dam,uporabim samo maskaro in barvico (ker se mi zdi da mi najbolj paše).pred kratkim sem pa probala tako bolj temno rjavo senčilo s čisto malo bleščic in ugotovila da mi ful paše tko da zdej to furam.
meni so na splošno najbolj všeč naravni odtenki, ker una modra,roza pa zelena senčila so resnično fuujjj :tot: in res ne razumem teh punc k to furajo, pa še k se namažejo gor do obrvi :eek:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Moja sestrična ma ful lepe plave oči in ji najbol sede sam črna barvica in maskara, al pa kšno temno senčilo, pa un zadimljen videz. Res dobr zgleda :gut:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

lolitaa napisal/-a:meni so na splošno najbolj všeč naravni odtenki, ker una modra,roza pa zelena senčila so resnično fuujjj :tot: in res ne razumem teh punc k to furajo, pa še k se namažejo gor do obrvi :eek:

Meni pastelno roza cist lepo izpade no, pa sivo modra tudi. Zivo roza, modra in zelena so pa res mal hude, tko da tisto pa res lepo ne zgleda, ce je namazano skoz do obrvi :D Ceprav enim je pa to usec.

Yazmeen joj zadimljen videz je tud men ratal cist usec. Sploh ker sem bla zadnjic tko lepo nalicena. Tko da zdej bom tud sama to prakticirala :) Pase pa k usem barvam oci.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

meni se zdi da plavookim (torej meni med drugim) ful sedejo rjava senčila, pa tudi sivo črna...

jaz zaradi rdečihg kodrov brez problema uporabljam tudi razne olivno zelene odtenke, ampak če uporabljam kaj razen rjave ali rčne potegnem samo tanko črto na zgornji veki v tej barvi, ne osenčim cele veke...

pa nasplošno mi je senčenje oči vse v enakem odtenku grdo! dajte pol vsaj uporabiti vsaj dve barvi... ful boljše zgleda, ker umiram od smeha ko vidim bejbo, ki je do obrvi naličena z istim odtenkom temno rjave senčke... brr grdo!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Wien

Neprebrana objava Napisal/-a Nelaa »

MorningStar napisal/-a:Če vam senčilo po parih urah nabere v gubico na vekah vam jaz definitivno priporočam, da veke namažete s pudrom v kamnu oz. kompaktnim. Senčilo se nabere, ker je koža na veki bolj mastna. S "suhim" pudrom kožo lepo zmatiraš, ne vpije se tako kot tekoči puder naprimer in potem normalno naneseš senčilo.
Jaz mam oči naličene po cel dan in se mi s to metodo še ni zgodilo, da bi imela t.i. črto na vekah.
Je pa res, da uporabljam večinoma suha senčila ampak tudi pri kremnih nisem imela težav.
Uporabljam Isadorin transparenten Velvet touch compact powder (št. 10 Sheer Transparent) in je špica! Uporabljam ga kot utrditev tekočega pudra ali pa samo za matiranje presvetleče se kože. Ker se pudram recimo 3-4x na teden, bi pa vseeno kdaj imela samo očke namazane, ga samo malo potegnem čez veke in nanesem senčilo. Drži preverjeno cel dan!

Slika

Jaz pa sem si kupila Eyeshadow Base od Artdeco in preden si nanasam sencila si veke cist malo namazem z tem, potem pa gor sencila. Pa mi cel dan lepo drzi, kot da bi se ravnokar namazala. Res priporocam, je zelo prakticno, se posebej zvecer ce se kam odpravljam in vem da bo noc se dooolga.
Ko se tega nisem mela sem vedno sencila sabo vlacila po torbici, da sem si popravljala ce je npr. zbledelo, zdaj pa to vec ni potrebno.

Sencila pa najraje kupim od Loreala in Jade, pa to v naravni in rjavi barvi. Mam plave oci, tako da sem zdaj nekako obsedena z rjavo in bez. :D

Kaj se pa tice sencenja, tudi jaz uporabljam obvezno dve barvi, ne vec, zelo rada pa se posvetim barvanju oci in si zato vzamem kar nekaj casa. :gut:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Men pa na žalost tud tole s pudrom ne pomaga kej dost,niti tale zadeva od Artdeco-ja.Ok sj mal je že bolš,sam da bi se pa loh namazala doma in bi mi ličilo zdržalo celo noč oz cel dan pa ne :cry:

Očitno mam res najbol čudno kožo na vekah :x
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

shiva* napisal/-a:Kakšne barve pa pašejo zraven modrih oči?

Pa prosim ne rečt modre, ker zgledam kot da bi me kdo udaril :lol: . Sem tudi zelo zelo svetle polti.

Paše rjava, zlata?

Vse, samo modra ne :)
Drugače, pa jaz največ uporabljem odtenke rjave, kakšne lepe sive...
jaz veliko eksperimentiram in ponavadi pride kaj lepega ven :D
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

za vse tiste k vas zanima kako se namaže smokey eye...tuki mate en link za pomoč, kjer mate ful posnetkov

link-klik
Free your mind...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Hudo :) Ene so res umetnice.

Jst mam pa tko čudno obliko oči, da se mi (ko normalno gledam) sploh nč veke ne vidjo - te veke k prekrivajo oko. Men se vid sam ta predel takoj pod obrvmi, veke pa ne. In se pol sploh ne vid, če si jih namažem :?

A ma kera kej pojma o čem govorim :D ?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Jst te čist razumm :D Mam enak problem.Čeprou mi dostkrat kšna kolegica reče,da sm lepo namazana (če se mi po čudežu še ne razmaže vse :x ) in takrt sm full presenečena,k mislm,da se sploh ne vid.To je pomoje zato,ker mava full odprte učke :D
Se senčke vidjo bl takrt,ko pomežiknš...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne vem, če to lih pomen, da maš ful odprte očke :D

Pomojem se temu reče visoko vsajene oči...nek sm to zasledila :gruebel: . Ja drgač se pa sam takrat vidjo snečke ja, k zapreš oči, oz. pomežikneš. Mava pa zato bolj "mačji pogled" baje :wink:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

A res? No evo,vsaj neki dobrga :D
Uporabniški avatar
Nelaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Wien

Neprebrana objava Napisal/-a Nelaa »

Yazmeen napisal/-a:Hudo :) Ene so res umetnice.

Jst mam pa tko čudno obliko oči, da se mi (ko normalno gledam) sploh nč veke ne vidjo - te veke k prekrivajo oko. Men se vid sam ta predel takoj pod obrvmi, veke pa ne. In se pol sploh ne vid, če si jih namažem :?

A ma kera kej pojma o čem govorim :D ?

Jaz tudi vem kaj mislis, ker mam prijateljico, ki ma tudi oci tako, pa se vedno znova cemeri, da se ji ne vidi ce je namazana.
Odgovori