Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
betk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Sunny side of Mura

Neprebrana objava Napisal/-a betk@ »

eno glupo vprašanje zaradi glupe glave :oops:
a se da kupit tabletke (lindinette20) brez recepta v lekarni? namreč recepta mi niso več dali, ker sem že vse porabila za to leto :?
I`m a good example of why some animals eat their young.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

kako si lh vse porabila za to leto pa ti je zdj zmanjkal? Si jih delila komu?
Uporabniški avatar
betk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Sunny side of Mura

Neprebrana objava Napisal/-a betk@ »

manjka mi škatlica, ki sem jo pozabila na morju.
I`m a good example of why some animals eat their young.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Pa si ginekologinji to povedala? Misliš da ti ne bi napisala še ene škatlice? Konec koncev ti pa recept lahko napiše tudi osebna zdravnica, če ti ginekologinja noče. ;)
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Vem da pri nas lahko v lekarni založiš denar pa ti dajo tabletke.. Pa dobiš potem denar nazaj ko prineseš recept.. Jaz sem se že parkrat spomnila prepozno pa nisem mogla več pravi čas recepta dobit pa sem tak naredila :) Probaj.. pa pač farmacevtki razloži kak je na stvari če bo kaj komplicirala.. čeprav po moje nebi smela no.. Jaz sem lani dala 3 škatlice kolegici je mela iste tabletke,ker je mela neko zmešnjavo z zavarovanjem pa ni mogla svojga recepta dobit .. Pa sem jaz normalno dobla do konca leta recepte brez problema..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

se da v lekarni zmenit, ja. pač zapiše te v knjigo pol pa morš v nekem roku prinest recept (2-3 dni)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Nekje sem zasledila, da po novem ni potrebno plačevati več za yarino in yasminelle... a mogoče katera ve če je to res?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

tinchy18 napisal/-a:Nekje sem zasledila, da po novem ni potrebno plačevati več za yarino in yasminelle... a mogoče katera ve če je to res?

aham. men je zadnč rekla to v lekarni. sam mi je rekla, naj zmer zahtevam zelen recept, ker kkšni dohtarji sploh ne vejo in dajo še zmer yarino na belga, pol morš pa plačat. tko da bom v nasledno zatežila za zelenga :D
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Sem že dobila Yarino zastonj. :)
funny_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a funny_girl »

Ja jst sm tut zasledila, da so zdaj zastonj. sm vas glih hotla vprašat če kj veste o tem pa vidm, da ste že govorle o tem :) Js mam zdaj Logest in razmišljam, da bi jih zamenjala z Yarino ali z onimi drugimi k so tudi zastonj. Ali ima kakšna izkušnjo, da je Logest zamenjala z Yarino? In če ste bolj zadovoljne?
hvala, lp
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka__ »

Help!

Jaz sem pa včeraj pozabila vzeti tabletko.. In imela spoln odnos.. Pa sem gledala navodila pa piše le vprašaj zdravnika.. Pa me zanima če vi kaj veste o tem.. Kaj pa zdaj? :roll:
Drugače jemljem logest in je prvi teden jemanja.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

neznanka__ napisal/-a:Help!

Jaz sem pa včeraj pozabila vzeti tabletko.. In imela spoln odnos.. Pa sem gledala navodila pa piše le vprašaj zdravnika.. Pa me zanima če vi kaj veste o tem.. Kaj pa zdaj? :roll:
Drugače jemljem logest in je prvi teden jemanja.

V prvem in zadnjem tednu jemanja je najvecja moznost zanositve. Ce ti pise vprasaj zdravnika, ga vprasaj. Daaah, zakaj imate navodila v kt? Pa verjetno bi bilo dobro iti po urgentno tabletko.
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -rožca- »

hej!

mene pa zanima kak je to če nehaš jemat tabletke pa pol spet 1krat začneš?a je dobr,al ni... glede na hormone???jz bi jih rada nehala jemat kr jih pač trenutnu ne rabm in se mi zdi rahlu brez smisla.
začela sem jih jemat 1krat julija letos sam zard zaščite,nobenih drugih razlogov nism mela.zdj pa bi jih rada nehala,kr pač ni več sexa,pa mislm d so delovale na mojo težo... mi je pa mau bednu,če bi jih pol spet 1krat začela.a k jih 1krat začneš jemat jih pol kr en lep čas in ne prekinjaš?(mam diane35).jau,sama seb kompliciram zadeve...že prej sm mela komplekse glede tabletk,zdj pa sploh nwm več kaku in kaj :? sam kaku mnenje prosm glede tega...

tnx :wink:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Dans je tu tku nizkudozno, da ni takih hudih posledic k učasih. Na tvojem mestu, če jih pač ne potrebuješ, če si precenila, da se ne boš spustila u spolne odnose8razlog zakaj si začela jemat) ne vidm razloga, da neb smela nehat. ;)

Sicr pa tut če se doug jemle tabletke ni panike.. preverjeno s strani moje ginekologinje ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Najboljš da se posvetuješ z ginekologinjo. Sicer mislim da ne bi smelo bit nič narobe če jih zdaj nehaš jemat, ampak vprašanje je, čez koliko časa jih boš spet začela. Ker če jih boš recimo spet čez 2 meseca pomoje ni preveč dobro, zaradi hormonov. Če jih boš pa recimo spet čez eno leto, pa pomoje ne bi smel bit nič narobe. :) Vseeno pa ti svetujem, da pokličeš ginekologinjo, saj ti bo ona znala najbolj svetovat. ;)
Zaklenjeno