a se da kupit tabletke (lindinette20) brez recepta v lekarni? namreč recepta mi niso več dali, ker sem že vse porabila za to leto

Probaj.. pa pač farmacevtki razloži kak je na stvari če bo kaj komplicirala.. čeprav po moje nebi smela no.. Jaz sem lani dala 3 škatlice kolegici je mela iste tabletke,ker je mela neko zmešnjavo z zavarovanjem pa ni mogla svojga recepta dobit .. Pa sem jaz normalno dobla do konca leta recepte brez problema..
 Probaj.. pa pač farmacevtki razloži kak je na stvari če bo kaj komplicirala.. čeprav po moje nebi smela no.. Jaz sem lani dala 3 škatlice kolegici je mela iste tabletke,ker je mela neko zmešnjavo z zavarovanjem pa ni mogla svojga recepta dobit .. Pa sem jaz normalno dobla do konca leta recepte brez problema..tinchy18 napisal/-a:Nekje sem zasledila, da po novem ni potrebno plačevati več za yarino in yasminelle... a mogoče katera ve če je to res?

Js mam zdaj Logest in razmišljam, da bi jih zamenjala z Yarino ali z onimi drugimi k so tudi zastonj. Ali ima kakšna izkušnjo, da je Logest zamenjala z Yarino? In če ste bolj zadovoljne?
  Js mam zdaj Logest in razmišljam, da bi jih zamenjala z Yarino ali z onimi drugimi k so tudi zastonj. Ali ima kakšna izkušnjo, da je Logest zamenjala z Yarino? In če ste bolj zadovoljne?

neznanka__ napisal/-a:Help!
Jaz sem pa včeraj pozabila vzeti tabletko.. In imela spoln odnos.. Pa sem gledala navodila pa piše le vprašaj zdravnika.. Pa me zanima če vi kaj veste o tem.. Kaj pa zdaj?
Drugače jemljem logest in je prvi teden jemanja.
 sam kaku mnenje prosm glede tega...
 sam kaku mnenje prosm glede tega...

Vseeno pa ti svetujem, da pokličeš ginekologinjo, saj ti bo ona znala najbolj svetovat.
 Vseeno pa ti svetujem, da pokličeš ginekologinjo, saj ti bo ona znala najbolj svetovat.