Tašče in tasti!
Ubistvu sem tip človeka, ki se ne prilizujem in sovražim če se meni kdo. Zato sm že na začetku vzpostavla zlo uraden odnos. Želim, da me spoštujejo in bom tut jaz njih. Nisem hotla, da bi si bli zlo neki domači, ne pa tut, da se bi grdo gledal. tko, da kokr je zdej je čist fajn. distanca ostaja s tem pa tudi neko spoštovanje drug do drugega. itak hodim s fantom in ne z njimi zakaj bi potem morala imeti nevem kakšne globoke odnose z njimi. drugače pa te pikre izjave so mi čist mimo a folk res nima kej druzga delat kokr u glavo j***t svojo snaho, že tko je dost stvari, ki te prizadanejo v življenju pol pa še to. zlo plitko od njih.
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
Re: Pikre izjave njegove mame ( njegovega očeta )
BIBI21 napisal/-a:Ne pravijo za brez veze, da tašča in snaha ne gresta najbolj vkup.
Včasih pade kakšna pikra pripomba, ki podkrepi dejstvo.
Pa me zanima, s čim vas je najbolj šokirala, presenetila, užalila in kar je še tega, kar se ne pozabi zlahka.
Dejte se mal razpisati...
eh ne sekiram se,.. od bivšga mt me je skooooz grdo gledala..
njegov fotr je pa gledu sliko pa zabije kako se pišem,... in nato zabije, če sm slovenka,..

ampak to še niso tok krute,.. sm če pomislš, kaj bi si pol šele mislu, če bi mu rekla, ah ke, sm čistokrvna nevem bosanka,.. kaj bi pol šele reku,..
drgač pa hvala bogu tok krutih k ste ene mele, ni blo

ooo da še jaz svojo mal ošinfam
pri meni je pa problem ,daje tašča grozen človek po eni strani...kriči zmerja,ogovarja...sam gleda kdo je kaj zaslužil...sezidal....skozi jamra kako je boga...izbruhne ...mojega ozmerja na ves glas...dere se na njega...kaj takega halo...še nisem doživela...pri nas so bli vsi hudi ,če si reku kaj grdga...kaj šele da bi se kričalo...
po drugi strani...priznat ji pa je treba da je samohranilka...da dela vse za sina....dela vsak dan...neprekinjeno...da je sina dobro vzgojila....
pa še tretja stran
pa me ma ful rada...na začetku je k sosedom hodila pa kr rekla...a ste vidli kako lepo punco je naš dobu...dela,študira...ima dobr avto...sama od sebe...
ko kaj pohvalim(oba dobr kuhata) mam pol skoz na jedilniku vsak vikend ko sem pr njih sam najboljše...
po četrti strani
pa ji povem, da je moja mama pol srbkinja iz bosne....ta pa skoz govori...kdo so tej reveži ?bosanci?...a tej so neumni...bosanci...wtf??
enkrat sem pomila posodo, ko jo je bilo ful...nje ni blo doma...pa je rekla kako sem pridna...pol je nisem več( pa mi je zdej žal...ker valda je lepo če operem za nami...ne pa da ona ko pride i z službe) in je rekla mojemu ,da more spet pucat za nami...pol pa začnem redno posodo pomivat...in če kosiva pozno pa pride iz službe ,ko grejem vodo...me napodi vn,da more ona to...go figure..
še ena cvetka... povem ji nekaj( kar sem jaz nardila v službi) ona pa meni v faco to pa ne verjamem....pa sem rekla..ok pol pa lažem...mojemu se je kr zataknilo
sej ne vem..al jo met rada...al jo met na razdalji...

pri meni je pa problem ,daje tašča grozen človek po eni strani...kriči zmerja,ogovarja...sam gleda kdo je kaj zaslužil...sezidal....skozi jamra kako je boga...izbruhne ...mojega ozmerja na ves glas...dere se na njega...kaj takega halo...še nisem doživela...pri nas so bli vsi hudi ,če si reku kaj grdga...kaj šele da bi se kričalo...
po drugi strani...priznat ji pa je treba da je samohranilka...da dela vse za sina....dela vsak dan...neprekinjeno...da je sina dobro vzgojila....
pa še tretja stran

ko kaj pohvalim(oba dobr kuhata) mam pol skoz na jedilniku vsak vikend ko sem pr njih sam najboljše...
po četrti strani

enkrat sem pomila posodo, ko jo je bilo ful...nje ni blo doma...pa je rekla kako sem pridna...pol je nisem več( pa mi je zdej žal...ker valda je lepo če operem za nami...ne pa da ona ko pride i z službe) in je rekla mojemu ,da more spet pucat za nami...pol pa začnem redno posodo pomivat...in če kosiva pozno pa pride iz službe ,ko grejem vodo...me napodi vn,da more ona to...go figure..
še ena cvetka... povem ji nekaj( kar sem jaz nardila v službi) ona pa meni v faco to pa ne verjamem....pa sem rekla..ok pol pa lažem...mojemu se je kr zataknilo

sej ne vem..al jo met rada...al jo met na razdalji...

Sicr mogoče mal OT, ampak usen ...
Tacga odnosa kt ga maš ti (Nia) s taščo js ne bi rada mela.
Mam svojo mamo, svoje prjatlce, ona (nobena dotična, govorim na splošno) nej ostane to kar je, tašča. Pa ne mislm nč slabga, itak si želim, da bi se normalno razumele, rekle kšno "o vremenu", ličil pa cunj si pa ne bi izmenjavala, lih tko mi ni, da bi z njo po štacunah in kofetih hodila.
Tko se spomnem ene kolegice, k se je več družla z negovo mamo k z njim, cele dneve preždela pr njej u kuhn, pekla peciu, debatirala. In prbila, da bi ji blo bad, če bi šla s fantom narazn, kr bi pogrešala taščo
. Ouki douki.
Tacga odnosa kt ga maš ti (Nia) s taščo js ne bi rada mela.
Mam svojo mamo, svoje prjatlce, ona (nobena dotična, govorim na splošno) nej ostane to kar je, tašča. Pa ne mislm nč slabga, itak si želim, da bi se normalno razumele, rekle kšno "o vremenu", ličil pa cunj si pa ne bi izmenjavala, lih tko mi ni, da bi z njo po štacunah in kofetih hodila.
Tko se spomnem ene kolegice, k se je več družla z negovo mamo k z njim, cele dneve preždela pr njej u kuhn, pekla peciu, debatirala. In prbila, da bi ji blo bad, če bi šla s fantom narazn, kr bi pogrešala taščo

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
ufff...niso glih neke pikre izjave, moja zgodba je pa takšna:
moja ''tašča'' je zelo vredu oseba, vidi se da me ima rada, se rada pogovarja ipd. ampak ma eno drugo napako...namreč, preveč ima rada svojih 6 mačk!!! tretira jih kot otroke! dovoljeno jim je vse: spijo kjerkoli hočejo (tudi na kuhinjskem pultu-FUJ!!!)
skačejo vsepovsod in mene to presneto moti! mam rada mačke, sama mam 4, ampak so lepo zunaj in jim nič ne manjka-majo svojo hiškico in hrano dobijo vsak dan.
Ona pa je šla že preko meje zdravega razuma. Jedilnico so prenovili, nov laminat, na novo pobarvane stene, vse lepo in novo, pa so še rekli da bodo kupili harmonika vrate za kuhinjo...in so jih namestili zato, da bi mačke zapirali ven...mislite da jih??? vrata tam stojijo za okras!!! in veste kako so muce umazane v takem deževnem času...blatne...in pridejo in lepo potacajo po pultu, spijo na kuhinjskih omaricah ipd. mačja dlaka povsod! ona pa jim nič ne reče...
sem rekla fantu da tak ne bo šlo naprej, pa je sam skomignil z rameni in rekel da ne more nič, če ji bo kej reku bo užaljena...
moj fant ima svoje nadstropje v tej hiši in ko sva se mi2 začela videvat, so mački tacali tut tam gor...ampak ko sva enkrat pospravljala, je sam videl, koliko dlak mačke pustijo in sva popravila vrata, ki zapirajo zgornje nadstropje tako da mačke ne morejo noter...
aja, pa še eno napako ima ta moja ''tašča''... ko pride domov od nekod najprej uleti k nama-enkrat naju je skoraj dobila pri sexu-sva se pravočasno pokrila-in midva zdej najin sex prilagajava njenim prihodom domov: ''joj mama bo doma čez 10 minut, počakajva da pride, potem pa se bova igrala'' in mene do takrat že vse mine...
no to je moja tašča...
sori za predolg post
moja ''tašča'' je zelo vredu oseba, vidi se da me ima rada, se rada pogovarja ipd. ampak ma eno drugo napako...namreč, preveč ima rada svojih 6 mačk!!! tretira jih kot otroke! dovoljeno jim je vse: spijo kjerkoli hočejo (tudi na kuhinjskem pultu-FUJ!!!)

Ona pa je šla že preko meje zdravega razuma. Jedilnico so prenovili, nov laminat, na novo pobarvane stene, vse lepo in novo, pa so še rekli da bodo kupili harmonika vrate za kuhinjo...in so jih namestili zato, da bi mačke zapirali ven...mislite da jih??? vrata tam stojijo za okras!!! in veste kako so muce umazane v takem deževnem času...blatne...in pridejo in lepo potacajo po pultu, spijo na kuhinjskih omaricah ipd. mačja dlaka povsod! ona pa jim nič ne reče...
sem rekla fantu da tak ne bo šlo naprej, pa je sam skomignil z rameni in rekel da ne more nič, če ji bo kej reku bo užaljena...

moj fant ima svoje nadstropje v tej hiši in ko sva se mi2 začela videvat, so mački tacali tut tam gor...ampak ko sva enkrat pospravljala, je sam videl, koliko dlak mačke pustijo in sva popravila vrata, ki zapirajo zgornje nadstropje tako da mačke ne morejo noter...
aja, pa še eno napako ima ta moja ''tašča''... ko pride domov od nekod najprej uleti k nama-enkrat naju je skoraj dobila pri sexu-sva se pravočasno pokrila-in midva zdej najin sex prilagajava njenim prihodom domov: ''joj mama bo doma čez 10 minut, počakajva da pride, potem pa se bova igrala'' in mene do takrat že vse mine...
no to je moja tašča...
sori za predolg post

- AdidasGirl
- Sramežljivka
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
ah js mam pa srečo glede tega...glede n to d sm prwa k jo je domow prpelu pa d je zlo razwajn pa mamin sinko...me ma negowa mami zlo rada...tut zj k sm bla n berglah k sm bla pr nemu je ful skrbela zame pa tko...ful fain...pa tut sestra je zlo uredu glede n to d biwše ni marala
yeey
haha...
upam d se bo pr ostalih tut wse zrihtal...

upam d se bo pr ostalih tut wse zrihtal...

Dogodek pri bivšemu..jaz tko likam svojo srajco,pa me vidi tašča in reče: vidiš, do pa zanj ne bi bila dost dobr zlikana srajca, ker jo znam samo jaz zlikat...
Mah, itak si me je hotela podrejat od prvega dne, ko me je spoznala in kljub prijaznosti sem v ozadju čutila nek tih prezir,čeprav neupravičen. Imela me je za "low below" žensko, ki je lahko neskončno srečna, da jo je NJEN sin sprejel. Kljub temu, da imam službo, izobrazbo, svoj denar.
In neskončno srečna sem bila jaz, ko sem šla od tam. za vedno.
Mah, itak si me je hotela podrejat od prvega dne, ko me je spoznala in kljub prijaznosti sem v ozadju čutila nek tih prezir,čeprav neupravičen. Imela me je za "low below" žensko, ki je lahko neskončno srečna, da jo je NJEN sin sprejel. Kljub temu, da imam službo, izobrazbo, svoj denar.
In neskončno srečna sem bila jaz, ko sem šla od tam. za vedno.
Zivljenje je lepo...
Moja "tašča" je pa zakon. Kliče me ljubkovalno, vsako nedeljo naju s fantom povabi na kosilo, vedno pa spečeno neko pecivo in vedno dobim kavo. "Tast" pa je itak zakon. Nikoli še nobeden od njiju ni rekel nič slabega. Glih kontra - same dobre stvari. In ja, imata me rada. In jaz njiju tudi, zelo! 

You want me to be something I can never ever be.
Včasih, ko sm bila na obisku pr ta starih od bivšega fanta mi je šlo ful na živce to, da je mela njegova mati zmer neke komentarje zame. Js sm pač tko bl kulturna in ko sm nekje na obisku pač se ne obnašam kot da je vse moje in tudi pijem sok recimo samo če mi kdo ponudi, ne bom šla sama odpirat tam njihove omare pa hladilnike brez vprašat ne...no in ta njegova mati mi je non stop težila, da kaj sm tko sramežljiva, mirna, tiha, strahopetna,boječka, da se moram borit zase in take bedarije...ampak prou nabijala cel cajt, da sm mela že na koncu jezika da ji kej nazaj rečem, ker mi je čisto dopizdila, tega res nism mogla več poslušat...ne vem kot da bi me hotela sprovocirat, da bi se začele kregat, ker to je s ful grdim tonom govorila. Js že vem, da nism sramežljiva in mirna, kaj bo meni tle neka stara težila kot da me pozna že ne vem kolk let....Pa tudi tko nasploh se ni hotla preveč z mano pogovarjat, me je kr ignorirala.....tko da sm dobila prou nek odpor.
electra* napisal/-a:Aphrodite verjamem da ti ni prijetno, samo to je njeno stanovanje in lahk dela v njem kar hoče pa če se ti greš na glavo postavljat...ne morš kr tko prit k hiši pa postavljat pravila kje bodo mačke in kje ne...če je nje tak všeč ji pač je..ne moreš kaj...
Res da nima kaj za govoriti v tuji hiši ampak meni osebno ne bi bilo do prehranjevanja v taki kuhinji nasploh v taki hiši....
Svoje nadstropje imata zakaj ko sexata ne zaklepata?
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi