Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Očitno se mu je mudil domov :roll: No ja, boš pa naslednjič.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

*hox* napisal/-a:No, pa da še vam sporočim. :) Nisem naredila. Zakaj? Ker sem grdo parkirala. :roll: Mogla sem parkirat vzvratno med 2 avtomobila, pred enim blokom, boksov sploh ni blo in posledično so bili vsi avtomobili kar malo nametani (noben ni bil parkiran naravnost). No, ker sem pač parkirala tako kot me je učil moj inštruktor in ker sem avto res komaj zbasala notr, ni pa bil čist naravnost, me je vrgu. In to na začetku ure. :stupid:

:eek: ZARAD TEGA!? prisežem da ga povozim.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Ja mene so enkrat vrgli, ker sem baje bila preveč pazljiva. Preveč sem gledla v ogledala. A to je tud mogoč - preveč gledat v ogledala? :roll:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

anoyel napisal/-a:Ja mene so enkrat vrgli, ker sem baje bila preveč pazljiva. Preveč sem gledla v ogledala. A to je tud mogoč - preveč gledat v ogledala? :roll:

:eek: Ta je pa res kruta! Kako je mogoče, d apreveč gledaš v ogledala. Meni inštruktor vedno pravi naj čimveč gledam v ogledala, da to full pomerkajo.

Sicer pa me sedaj čaka samo še glavna vožnja. :?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja, nej bi gledu kar velik v ogledala.
Itak je pa tko, da če se oni "naprdnejo", da te bodo vrgl, te bovo vrgl, pa če boš perfektno odpelu. Važn, da oni kasirajo ane.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Pri vožnji ogledal skoraj ne potrebuješ. Edino mogoče takrat, ko prehitevaš, ali ustavljaš.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

^^ to je res, jagodka.. pa sam da začutjo da mogoče nisi čist sproščen te bodo petkrat vrgl če bo treba. Pa tle je še človeški faktor ko te ocenjuje na podlagi tega a ma slab dan al ne.. Js sm prvič res nardila napako, priznam, v tadrugo sem pa opravla izpit ampak je bla ocenjevalka tok našpičena, zadi je sedela s sončnimi špegli gor in si kr čutu da je vsa naelektrena. Pol se pa sprost, če se moreši.
hox, ne se sekirat, boš pa naslednjič nardila, sej vem da je bedno pa da sigurn dobr voziš ampak ni vedno odvisno od tvoje vožnje. :wink:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pontifex Maximus napisal/-a:Pri vožnji ogledal skoraj ne potrebuješ. Edino mogoče takrat, ko prehitevaš, ali ustavljaš.

Ja, ampak to potem, ko že maš izpit v rokah. V avtošoli pa moraš gledat v ogledala. In to čimbolj vidno, se prav glavo premikaš levo, desno pa še gor, da tist zadej ja vid, da ti gledaš v ogledala.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ubistvu morš že skor pretiravat z gledanjem u ogledala :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

mirella napisal/-a:pri meni je blo 2 leti aprila.. pa so mi do rojstnega dneva podaljsali.. nevem zakaj ampak ok :D je že mimo

wtf?! pa nisi 3 leta mladi voznik? 2 leti??? wtf?? no, potem pa jaz nisem mladi voznik ze skoraj 1 leto... omfg...
You want me to be something I can never ever be.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Tole z mladim voznikom tut mene zanima. A je 2 leti al 3? :? Zadnja verzija, ki sem jo slišala je, da si 2 leti za policaje (pač vse omejitve glede alkohola, točk...), za zavarovalnico pa 3 leta. Drži tko?
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Em dve leti si voznik začetnik oz. do 21 leta ;) jst bom recimo nasledn let mogla za rojstni dan menat..pa bom mela 2 leti pa pou izpit..

Za zavarovalnico pa ne vem kako je..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Za zavarovalnico je 3 leta, ker plačujem jaz zdaj že tretje leto za mladega voznika. Ja, jaz sem delala izpit za avto davnega leta 2004, ko še ni bilo tega novega zakona, tako da...

Ouje, lahko pijem in vozim :D
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

jagodka85 napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:Pri vožnji ogledal skoraj ne potrebuješ. Edino mogoče takrat, ko prehitevaš, ali ustavljaš.

Ja, ampak to potem, ko že maš izpit v rokah. V avtošoli pa moraš gledat v ogledala. In to čimbolj vidno, se prav glavo premikaš levo, desno pa še gor, da tist zadej ja vid, da ti gledaš v ogledala.

Seveda, to sem mislil.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

*hox* napisal/-a:No, pa da še vam sporočim. :) Nisem naredila. Zakaj? Ker sem grdo parkirala. :roll: Mogla sem parkirat vzvratno med 2 avtomobila, pred enim blokom, boksov sploh ni blo in posledično so bili vsi avtomobili kar malo nametani (noben ni bil parkiran naravnost). No, ker sem pač parkirala tako kot me je učil moj inštruktor in ker sem avto res komaj zbasala notr, ni pa bil čist naravnost, me je vrgu. In to na začetku ure. :stupid:

Skoda, bo pa v drugo slo boljs. ;)

Ze kej ves kdaj mas naslednic?
Zaklenjeno