Izpit za avto
*hox* napisal/-a:No, pa da še vam sporočim.Nisem naredila. Zakaj? Ker sem grdo parkirala.
Mogla sem parkirat vzvratno med 2 avtomobila, pred enim blokom, boksov sploh ni blo in posledično so bili vsi avtomobili kar malo nametani (noben ni bil parkiran naravnost). No, ker sem pač parkirala tako kot me je učil moj inštruktor in ker sem avto res komaj zbasala notr, ni pa bil čist naravnost, me je vrgu. In to na začetku ure.

.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
anoyel napisal/-a:Ja mene so enkrat vrgli, ker sem baje bila preveč pazljiva. Preveč sem gledla v ogledala. A to je tud mogoč - preveč gledat v ogledala?

Sicer pa me sedaj čaka samo še glavna vožnja.

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
^^ to je res, jagodka.. pa sam da začutjo da mogoče nisi čist sproščen te bodo petkrat vrgl če bo treba. Pa tle je še človeški faktor ko te ocenjuje na podlagi tega a ma slab dan al ne.. Js sm prvič res nardila napako, priznam, v tadrugo sem pa opravla izpit ampak je bla ocenjevalka tok našpičena, zadi je sedela s sončnimi špegli gor in si kr čutu da je vsa naelektrena. Pol se pa sprost, če se moreši.
hox, ne se sekirat, boš pa naslednjič nardila, sej vem da je bedno pa da sigurn dobr voziš ampak ni vedno odvisno od tvoje vožnje.
hox, ne se sekirat, boš pa naslednjič nardila, sej vem da je bedno pa da sigurn dobr voziš ampak ni vedno odvisno od tvoje vožnje.

Pontifex Maximus napisal/-a:Pri vožnji ogledal skoraj ne potrebuješ. Edino mogoče takrat, ko prehitevaš, ali ustavljaš.
Ja, ampak to potem, ko že maš izpit v rokah. V avtošoli pa moraš gledat v ogledala. In to čimbolj vidno, se prav glavo premikaš levo, desno pa še gor, da tist zadej ja vid, da ti gledaš v ogledala.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:Pontifex Maximus napisal/-a:Pri vožnji ogledal skoraj ne potrebuješ. Edino mogoče takrat, ko prehitevaš, ali ustavljaš.
Ja, ampak to potem, ko že maš izpit v rokah. V avtošoli pa moraš gledat v ogledala. In to čimbolj vidno, se prav glavo premikaš levo, desno pa še gor, da tist zadej ja vid, da ti gledaš v ogledala.
Seveda, to sem mislil.
*hox* napisal/-a:No, pa da še vam sporočim.Nisem naredila. Zakaj? Ker sem grdo parkirala.
Mogla sem parkirat vzvratno med 2 avtomobila, pred enim blokom, boksov sploh ni blo in posledično so bili vsi avtomobili kar malo nametani (noben ni bil parkiran naravnost). No, ker sem pač parkirala tako kot me je učil moj inštruktor in ker sem avto res komaj zbasala notr, ni pa bil čist naravnost, me je vrgu. In to na začetku ure.
Skoda, bo pa v drugo slo boljs.

Ze kej ves kdaj mas naslednic?