Kontracepcijske tabletke
Joj jst sem pa dobila antibiotike in sem čist pozabila, da pač lahko zmanjšajo zaščito oz. delovanje kontracepcijskih tabletk. Sem klicala ginekologinjo in je rekla, da moram imeti dodatno zaščito ker skoraj vsi antibiotiki vplivajo na zaščito. In ker sem imela spolne odnose me zdaj malo skrbi. Ima katera podobno izkušnjo? Saj vem da nimam kaj sedaj narediti samo rada bi slišala, da se je kateri to naredilo in je bilo vse ok.
Bil pa je samo en spolni odnos.
Aja pa še nekaj me zanima. Pred 3 meseci sem zamenjala tabletke Diane 35 za Logest, ker sem od Diane mela dosti stranskih učinkov. Zdaj pa bi tudi sama rada poskusila Yarina, ker naj bi vplivale tudi na kožo in lase, s čimer imam težave. Pa me za nima, če menite, da je problem, da bi zdaj spet menjala in naj raje nekaj časa ostanem na Logest. Ali ni to nič takega?
Bil pa je samo en spolni odnos.
Aja pa še nekaj me zanima. Pred 3 meseci sem zamenjala tabletke Diane 35 za Logest, ker sem od Diane mela dosti stranskih učinkov. Zdaj pa bi tudi sama rada poskusila Yarina, ker naj bi vplivale tudi na kožo in lase, s čimer imam težave. Pa me za nima, če menite, da je problem, da bi zdaj spet menjala in naj raje nekaj časa ostanem na Logest. Ali ni to nič takega?
Ali je katera že imela gost izdecek bele do prozorne barve (kot prozoren smrkelj
) ki se je, ko sem ga s toaletnim papirjem razmazala tudi vlekel kot smrkelj? Stvar je bila čisto brez vonja. Jemljem pa KT. Je to nekaj normalnega pač neke vrste beli tok ali kaj sumljivega? Pojavil se mi je pa samo danes do sedaj.
@Heilie: tudi jaz sem med jemanjem antibiotikov jemala normalno KT vendar nisem zanosila oziroma, očitno so moje tabletke fajn delovale.
Tudi jaz sem na logest. Drugače pa sem pred časom hotela iti na yarino, ker je pač prišla ven in je bilo vse oh in sploh in sem za mnenje prosila sestro pri ginekologinji in je dejala, da če ti tabletke ustrezajo (kar meni logest zaenkrat še) je brezveze da preskakuješ na druge in s tem telo samo zmešaš. Nikoli ne veš kako bodo naslednje vplivale nate, pa čeprav so trenutno pravi bum na tržišču. Povprašaj še svojo ginekologinjo o temu, samo po moje ti bo povedala isto kot so meni. Zakaj bi menjal, če ti ustreza. Če ti pa ne, potem pa brez ovir, ane? 

@Heilie: tudi jaz sem med jemanjem antibiotikov jemala normalno KT vendar nisem zanosila oziroma, očitno so moje tabletke fajn delovale.

Zadnjič spremenil Peony, dne 06. Dec. 2007 18:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Sramežljivka
- Kraj: luna
js sm začela jemat lindinette 20 in sm v obraz koda so me čebele napodle pa pohrbtu.prej pa še mozolčka nism mela!pa krvavim že tk 2 tedna skup,nepočutim se sproščeno!mi je pa ginekologinja rekla da naj bi to blo zato ker se telo še ni navadlo!če pa bo spet tk še drug mesec pa da mi bo tabletke zamenjala!sm problem je da ko sm z fantom se nemorm nikakor sprostit kr skoz študiram na to kri!pa da se mi sred akcije vn ulije kak šok more bit za tipa to!mi je že kr žau da sm jih sploh začela jemat!a mislite da če kr zdle neham da bo kej narobe al da se mi bo koža popravla bo tk ko je bla prej!jooooooj!nevem več ka nj nardim!
dijamantek, po teh sem mela tud obupno kožo po obrazu in isto po hrbtu.. potem po pol leta jemanja se je šele mal umirlo vse, zdaj sem pa šla na yasminelle, pa bo ob prehodu verjetno še kak mozoljčk, kasneje pa pričakujem da se stanje umiri.. lindynette kr vplivajo na kožo, mi je že ene par punc reklo da so čist pikaste po njih.. je pa res tud to, da delujejo na vsakega posameznika drugače
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
-
- Sramežljivka
- Kraj: luna
Če maš kakršne koli pomisleke, vprašanja le idi do ginekologinje pa se pomeni z njo.. No jaz nisem šla,ker je moj ginekolog katastrofa in že lep čas iščem kako pametno zamenjavo..
Drugače pa poješ zadnjo škatlico do konca in potem preprosto ne vzameš več ko bi mogla..
Drugače pa poješ zadnjo škatlico do konca in potem preprosto ne vzameš več ko bi mogla..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Ja Dijamantek tut js mam te tabletke in trenutno jemljem drugo škatlico.
Pri prvi je bil res problem glede krvavitve...ves čas po malem, kar mi je šlo res na živce pa še slabo mi je blo ves čas. Sedaj ob drugi škatlici pa krvavitev ni več, tudi mozoljev ne, edino kar me malo matra je, da bi ves čas nekaj jedla in, da mi je bilo tudi ob začetku jemanja druge škatlice slabo in sem bila obenem grozno utrujena.
Sedaj bom počakala, če bo isto tudi pri tretji jih bom zamenjala, ker res ne želim, da bo moje življenje polno nekega nelagodja zaradi enih tabletk.
Pri prvi je bil res problem glede krvavitve...ves čas po malem, kar mi je šlo res na živce pa še slabo mi je blo ves čas. Sedaj ob drugi škatlici pa krvavitev ni več, tudi mozoljev ne, edino kar me malo matra je, da bi ves čas nekaj jedla in, da mi je bilo tudi ob začetku jemanja druge škatlice slabo in sem bila obenem grozno utrujena.
Sedaj bom počakala, če bo isto tudi pri tretji jih bom zamenjala, ker res ne želim, da bo moje življenje polno nekega nelagodja zaradi enih tabletk.