¤MajC¤ napisal/-a:Kje pa je to?:) Ja jaz bi naj bla mariborčanka...
v isti ulici kot madness je quiksilver v mb
chiqqa napisal/-a:kamis napisal/-a:J.Lo napisal/-a:Moji novi![]()
http://img159.imageshack.us/img159/2974/1002570fx3.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/6091/1002569ni7.jpg
Kaj jih še lahko zdaj nosim (glede na to, da imajo spredaj majhno odprtinico) al ne več?
ja mislm ful žensk nos take čevlčke za vn.Sej al pa če navadne salonarje obuješ,sej je isto.
aaaa
KJE SI JIH KUPILA?? a niso tole ful stari iz Zare..k so jih men rped nosom spelal
jz nosm še zmer tiste na prstka- peep toepa maš lepo najlonke pa je
me,myself&I napisal/-a:Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?
lolitaa napisal/-a:me,myself&I napisal/-a:Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?
za Transport ne vem, ampak Bata ma ful kvalitetne in udobne čevlje.js sem jih že veliko kupla pr njih in mi ful časa zdrižjo, nč se ne uničijo.
diamond girl napisal/-a:sixty napisal/-a:kok pa recimo stanejo tile skornji od lacoste?
a to je ful drago al je sprejemljiva cena?
od ene 120€ do 140€ približno take cene so
sixty napisal/-a:diamond girl napisal/-a:sixty napisal/-a:kok pa recimo stanejo tile skornji od lacoste?
a to je ful drago al je sprejemljiva cena?
od ene 120€ do 140€ približno take cene so
ooo hvalasaj take cene ma tud precej skornjev v bati in massu.
kje pa majo najvecjo izbiro teh cevljev/skornje? v emporiumu mogoce?
Josephina napisal/-a:lolitaa napisal/-a:me,myself&I napisal/-a:Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?
za Transport ne vem, ampak Bata ma ful kvalitetne in udobne čevlje.js sem jih že veliko kupla pr njih in mi ful časa zdrižjo, nč se ne uničijo.
Transport tud, saj glede balerink. Sem jih kupila pred dvema letoma in so kot nove, pa sem jih nosila skoz.
me,myself&I napisal/-a:Josephina napisal/-a:lolitaa napisal/-a:me,myself&I napisal/-a:Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?
Transport tud, saj glede balerink. Sem jih kupila pred dvema letoma in so kot nove, pa sem jih nosila skoz.
Mam jst tut balerinke iz tam, ki so ful dobre... Me je zanimalo, a je vsem tako, al ma ker slabe izkušnje. Ker ne bi dala 100€ za čevlje, ki bi držali eno sezono (se dogaja). Jst sm za moje balerinke dala 10000sit in sem jih nosila 2 leti pa jih bom tudi tretje.