Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
[aneya]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [aneya] »

¤MajC¤ napisal/-a:Kje pa je to?:) Ja jaz bi naj bla mariborčanka... :lol:

v isti ulici kot madness je quiksilver v mb
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

chiqqa napisal/-a:
kamis napisal/-a:
J.Lo napisal/-a:Moji novi :love:

http://img159.imageshack.us/img159/2974/1002570fx3.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/6091/1002569ni7.jpg

Kaj jih še lahko zdaj nosim (glede na to, da imajo spredaj majhno odprtinico) al ne več? :?

ja mislm ful žensk nos take čevlčke za vn.Sej al pa če navadne salonarje obuješ,sej je isto.

aaaa

KJE SI JIH KUPILA?? a niso tole ful stari iz Zare..k so jih men rped nosom spelal :(

jz nosm še zmer tiste na prstka- peep toe :) pa maš lepo najlonke pa je :)

Zara ima podobne. Meni se zdi, da so jih še zraven dobili, ker sem jih prejšnji vikend vidla v Mb.

Sicer sem pa jih jaz kupla v Italiji - Scarpe&Scarpe trgovina. Sem se kr odločla, da jih bom nosla za ven (ker nebom zdržala, da jih ne :D ), odprtinica je itak tak mala, da se sploh ne vidi skozi, da imaš štumfe.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Mene pa zanima kje imajo kakšne luštne škornje, brez pete, bolj športne. Da jih lahko nosiš vsak dan.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

V Transportu. Sicer sem jih vidla pr ful puncah, ampak men so še zmeri najlepši pa najbolj udobni. Bom probala najdt slikco...
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

evo men so tele ful lepe in mislim da si jih grem zdele kmal kr kupit :wink:

link ne dela :oops: ,če katero zanima na strani lacoste pod žensko obutev-club,so škorenci model-bennita
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?
Uporabniški avatar
rozazvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a rozazvezdica »

kupila dones škorne (k jih išćem že ... ufff časa) u Massu. luštkan mi pašejo. taki za vsak dan brez pete :D jeeei ^^
Don't wanna grow up !
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

kok pa recimo stanejo tile skornji od lacoste?
a to je ful drago al je sprejemljiva cena?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

me,myself&I napisal/-a:Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?

za Transport ne vem, ampak Bata ma ful kvalitetne in udobne čevlje.js sem jih že veliko kupla pr njih in mi ful časa zdrižjo, nč se ne uničijo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

lolitaa napisal/-a:
me,myself&I napisal/-a:Mene pa zanima, kako udobni in kvalitetni so čevlji iz Transporta ter Bate? Kolko časa vam trajajo?

za Transport ne vem, ampak Bata ma ful kvalitetne in udobne čevlje.js sem jih že veliko kupla pr njih in mi ful časa zdrižjo, nč se ne uničijo.

Transport tud, saj glede balerink. Sem jih kupila pred dvema letoma in so kot nove, pa sem jih nosila skoz.
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka

sixty napisal/-a:kok pa recimo stanejo tile skornji od lacoste?

od ene 120€ do 140€ približno take cene so
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

diamond girl napisal/-a:

ooo hvala :) saj take cene ma tud precej skornjev v bati in massu.
kje pa majo najvecjo izbiro teh cevljev/skornje? v emporiumu mogoce? :?
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka

sixty napisal/-a:
diamond girl napisal/-a:

ooo hvala :) saj take cene ma tud precej skornjev v bati in massu.
kje pa majo najvecjo izbiro teh cevljev/skornje? v emporiumu mogoce? :?

ne v emporiumu imajo samo 3 pare :? ,drugače pa štefelkonig(nevem kako se napiše),pa lacoste trgovina v lj centru v bližini rtvja-dalmatinova,pa na čopovi nevem ali je sport 2000 (mislim da je) imajo tudi nekaj lacoste obutve,toliko se zdaj spomnim
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Josephina napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:

Transport tud, saj glede balerink. Sem jih kupila pred dvema letoma in so kot nove, pa sem jih nosila skoz.

Mam jst tut balerinke iz tam, ki so ful dobre... Me je zanimalo, a je vsem tako, al ma ker slabe izkušnje. Ker ne bi dala 100€ za čevlje, ki bi držali eno sezono (se dogaja). Jst sm za moje balerinke dala 10000sit in sem jih nosila 2 leti pa jih bom tudi tretje.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

me,myself&I napisal/-a:
Josephina napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:

Mam jst tut balerinke iz tam, ki so ful dobre... Me je zanimalo, a je vsem tako, al ma ker slabe izkušnje. Ker ne bi dala 100€ za čevlje, ki bi držali eno sezono (se dogaja). Jst sm za moje balerinke dala 10000sit in sem jih nosila 2 leti pa jih bom tudi tretje.

lej v transportu sem 4leta nazaj kupila semiš škornje za takratnih 20jurjev.Glede na to da so mel res tenk podplatek pa da so bli semiš,sem jih neprestano celo zimo nosila tri sezone.Podplat se ni niti mau odlepu,tisočkrat so bli premočeni in use.Nazadnje sm mogla nove kupt ker so bli pač semiš in so se mi ful raztegnil.Lansko leto sem jih pa isto kupla v transportu,sm pa kupla usnjene pa se mi zdijo tud uredu,čeprov jih ful manj nosm.Tko da čevli iz tm ti bodo zohr zdržal,pa itak maš garancijo na tko drage čevle en let.
Zaklenjeno