Jaz imam n70. Tem nisem nobenih novih nalagala, mam gor samo te, ki so že bile. Za ozadje imam sliko sebe in fanta. Zvonenja sem pa nalagala iz računalnika komade .mp3 pač.
Nilč posebnega, se mi ne da teh tem in ozadij štimat in vlečt iz interneta.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Je katera opazila, na strani za tisti petkov koncert v Ljubljani, piše, da lahko dobiš ozadja za mobitel. Prek IR ali modrega zobeka. Je katera probala? Mene že sama novost downloada mika, da bi kot en lojzek tam stala in se igrala s telefončkom ...
ok, da ne bo katera rekla, da sem lagala (in to koj na začetku) moram povedati, da mi je baterija crknila. Danes sem pa mobi doma pozabila, kar se mi zgodi ravno na vsakih 100 let enkrat. Tako da živ obup ... No, saj bo še do naslednjega petka gotovo čas.
Trenutno uporabljam silikonski etui za iPhone. Ringtone si pa ponavadi kupim na planetu, ker se mi resnično ne da preveč čarat. Saj kakšen evro na dva, tri mesece itak ni veliko.
jz imam na mobitelu nekaj tem, trenutno imam v uporabi neko srce, nič posebnega. za zvonenje imam madonnino give it to me. igric nimam nič drugega razen teh ki so bile že na telefonu (to so neki avtomobilčki, in še dve ki se jih ne spomnim). naložen imam tudi angleški slovar, ki marsikdaj prav pride.
Satya, oprosti, ampak mi še vedno ni zneslo do tistega plakata, ker nisem iz Ljubljane in ponavadi prav letim, ko sem v njej. Za popenit. Ampak ni vrag, da si ne bom za Gorillaz Sound System v petek (saj so v petek, ne?) vzela čas, pa je gotovo kateri od plakatov tam blizu.
ja v petek je bilo zakon, d best res. Siddartha so bili zakon res, pa Murat in Jose. Folka je blo tok, da smo se ful gužval, sam je bil res žur.
jaz sem tud hotla probat si ozadje dol s plakata pobrat, samo mi je tudi tko mal tam stati pa ne vem kako gre ...torej je že kdo probal, pa naj pove, kako se to naredi..