BIBI21 napisal/-a:^^ a mi lahko pomagaš in opišeš postopek za pridobitev teme na telefonu?
Prvo se moreš registrirat. (je brezplačno)
Pol greš pod Public galery -> Free themes (na levi strani tisti stolpec)
Tam pod phone poišči svojo znamko in model mobitela pa klikneš na go.
Pol pa tam pač zbereš kiro kategorijo bi imela ( actress, baby, beach, blue, cat, celebrities,... itd.) in pol si poiščeš temo.
Tista,ko ti je všeč klikneš na tisto sliko,pa se ti odpre,kjer piše info o tej temi.Tam ko piše View more / larger previews si lahko pogledaš kako zgleda tema še v meniju.Če ti je všeč,klikni na rdeči gumb download.Pol pa klikni tam,ko piše Download to PC.Računalnik te bo vprašo kam shraniš in to je to.To temo potem poišči na računalniku in jo prenesi na telefon prek usb kabla ali bluetooth(kar pač imaš).
Upam,da bo ti šlo.Če se pa kje zatakne pa kr vprašaj

CorfuGirl napisal/-a:Jst bi pa fil rada vedela kako naj naložim gor ta pogram za Sonny Ericssona da bom lahko dol vlekla melodije,slike,..itd.Mam un Cd-ki sem ga dobla poleg pri nakupu....prosim za pomoč!!
Če te prav razumem,bi ti rada slike/melodije iz računalnika?
Jaz mam tudi sony ericsson-a pa mi tisti cd ne dela.Jaz dam sam kabl gor in na mobitelu ko se mi pokaže,zberem tisto ko piše prenos datotek.Takrat mi na računalniku napiše,da manjka nek program al nekako tako.Jaz sam dam na prekliči.Odprem raziskovalca pa se pokažejo mape,kjer piše image,theme .. itd. Pol sam grem do pesmi/slike kopiram in prilepim v ustrezno mapo.In pol je to na mobitelu.Poskusi še ti,če ti gre tako.