Golota - (skupna tuširanja na treningih)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst se tud še nisem skupno tuširala. hodm na aerobiko in ni fora v tem da bi me blo sram, ampak živim 5 min stran in grem takoj domov ker se mi je bolš doma tuširat. preveč stvari bi mogla s sabo nosit - sveže cunje, ekstra brisača, patike...ne ne
aneta***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a aneta*** »

nisem mela še priložnosti, da bi se skupno tuširala, vendar mislim, da ne bi blo panike, sploh med samimi ženskami. :flower:
icewoman
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a icewoman »

Pri meni tudi ni nobenega problema...že 7 let se vsak dan skupinsko tuširamo! :)

hmm..tiste(i) ki se pa ne pa se naj malo zamislijo...sploh, če hodijo na tekme kam na gostovanje! Le kdo te bo gledal (beri:vohal) še 3 ure vožnje??? :eek:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

mislm vem da men nebi blo panike.Za tipčke pa vem da se po fuzbali usi skupi tušerajo,jim sploh ni problem.sem tud že slišala da so si merl lulčke pa si jih kazal :lol: :lol:
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

ah..js že 10 let treniram pa smo se že od začetka skos skup tuširale...na začetku je blo tko mal čudn ampk smo se nawadle...sj mamo wse enak ane... :D nč tazga ni to...sam je pa zanimiw k se razwijejo različne debate npr. o welikosti jošk,kako je kera pobrita...pa ni to nč tazga...je welik smeha :D :D
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js se pa nebi upala tuširat poleg drugih punc. Smo meli v SŠ skupne tuše, pa se nikol nismo tuširale.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka__ »

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ninnyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ravne na Koroškem

Neprebrana objava Napisal/-a ninnyka »

mi se tut po treningo vedno skop tuširamo...
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

Jaz pa nekaterih punc prav ne razumem. Hodim v fitnes in opazujem večina žensk, ki prihajajo iz aerobike ali fitnesa in redko je katera, ki se sploh stušira. Očitno sem ena izmed redkih. Ne razumem, kako lahko na prešvicano telo, polno umazanije navlečete oblačila, se potem doma spet slačite in pod tuš... Bljak.. Potem se pa bojite glivic in bakterij.. To pa je zelo čisto... Pač sramežljivost gor ali dol.. Sčasoma se navadiš. Prav ne morem verjet, da so ene ženske take packe.. medtem kot v moški garderobi so tuši skos zasedeni.

Žal, ampak jaz si tega ne predstavljam, sploh ko po trdem treningu paše tuš za ohladitev...

Pa brez zamere..
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

dreamhorse napisal/-a:Jaz pa nekaterih punc prav ne razumem. Hodim v fitnes in opazujem večina žensk, ki prihajajo iz aerobike ali fitnesa in redko je katera, ki se sploh stušira. Očitno sem ena izmed redkih. Ne razumem, kako lahko na prešvicano telo, polno umazanije navlečete oblačila, se potem doma spet slačite in pod tuš... Bljak.. Potem se pa bojite glivic in bakterij.. To pa je zelo čisto... Pač sramežljivost gor ali dol.. Sčasoma se navadiš. Prav ne morem verjet, da so ene ženske take packe.. medtem kot v moški garderobi so tuši skos zasedeni.

Žal, ampak jaz si tega ne predstavljam, sploh ko po trdem treningu paše tuš za ohladitev...

Pa brez zamere..

Se strinjam. Jaz grem tut zmeraj pod tuš, in večina fantov prav tako. Dekleta pa cunje nase in hitr domov :roll: . Čistilka pravi, da smo fantje čistejši. :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js se po fitnesu praktično nikol ne tuširam. Mamo sam dva tuša, dostkat sta zasedena, smrdijo mi une zavese, cela garderoba je zatohla al pa prepojena s čip parfumi, nimaš km odložit brisače in tko naprej ... Če bi hotla to prakticirat, bi mogla nost sabo še eno tavelko brisačo, natikače, gele, prčkarije za lase spet, men je to čis preveč ene navlake in preveč dela.

U fitnes pridem vedno u trenerki, k jo mam sam za tja, se preoblečm, oddelam, k končam uporabm vlažilne robčke, se oblečem in čez deset minut sm že doma pod svojim tušem, kjer se velik laži in bl sproščeno stuširam, mam use pr rok, pa tut za čistočo me ne rab skrbet.

Če sm zato packa, prou :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
sycilla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sycilla »

Ne vem, če.... I'm just too shy :oops: itak bi se, če bi bla "prešvicana" ali umazana, temu pa definitivno dajem prednost. Drugače pa sem med tistimi, ki jim je telo intima... Le za naju dva :wink:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

dreamhorse napisal/-a:Potem se pa bojite glivic in bakterij.. To pa je zelo čisto...

Glivice lahko fašeš ravno v ''javnem'' tušu.

Sicer zdaj ne hodim na fitnes ali kakšno drugo vadbo, ko pa sem, sem se tudi raje kar oblekla, hitro domov in doma stuširala. Do javnih kopalnic imam kar malo odpor. Če res ni druge variante... :?
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

Govorila sem nasplošno, če pogoji niso ok, potem razumem. Govorim za naše punce. Pri nas so tuši strilno čisti, ker jih čistijo vsaki dan... Naslpošno je znano, da so moški bolj čisti ko ženske.. že samo, če gledaš stranišča v diskotekah itd... Kakšno svinjarijo so sposobne naredit ženske.. Si ne morete predstavljat.

Drugače si pa tudi sama nosim vse stvari za preoblečt, tuširat, brisače, copate dobimo tam in vse ostale reči.. MI ni potrebno spet doma lazit iz cunj in pod tuš, če lahko to opavim tam...

Glivice lahko pa stakneš tudi doma... brez skrbi...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ženske smo packe ja, ampak upoštevat je pa tudi treba, da tip težko pusti krvav tampon na tleh, ker ga nima, pa da je tudi gužva pri ženskah vedno večja.

s seboj na aerobiko vzamem superge, brisačo in flašo vode. ne da se mi s seboj vlačit še polno zadev, pa še tak štor sem, da bi mi zelo verjetno brisača tam na tla padla sredi mokre kopalnice.

glivice dobiš doma, če jih kdo v hišo prinese, kolikor vem.
Odgovori