Golota - (skupna tuširanja na treningih)
- AdidasGirl
- Sramežljivka
- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
-
- Komunikatorka
- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
Jaz pa nekaterih punc prav ne razumem. Hodim v fitnes in opazujem večina žensk, ki prihajajo iz aerobike ali fitnesa in redko je katera, ki se sploh stušira. Očitno sem ena izmed redkih. Ne razumem, kako lahko na prešvicano telo, polno umazanije navlečete oblačila, se potem doma spet slačite in pod tuš... Bljak.. Potem se pa bojite glivic in bakterij.. To pa je zelo čisto... Pač sramežljivost gor ali dol.. Sčasoma se navadiš. Prav ne morem verjet, da so ene ženske take packe.. medtem kot v moški garderobi so tuši skos zasedeni.
Žal, ampak jaz si tega ne predstavljam, sploh ko po trdem treningu paše tuš za ohladitev...
Pa brez zamere..
Žal, ampak jaz si tega ne predstavljam, sploh ko po trdem treningu paše tuš za ohladitev...
Pa brez zamere..
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
dreamhorse napisal/-a:Jaz pa nekaterih punc prav ne razumem. Hodim v fitnes in opazujem večina žensk, ki prihajajo iz aerobike ali fitnesa in redko je katera, ki se sploh stušira. Očitno sem ena izmed redkih. Ne razumem, kako lahko na prešvicano telo, polno umazanije navlečete oblačila, se potem doma spet slačite in pod tuš... Bljak.. Potem se pa bojite glivic in bakterij.. To pa je zelo čisto... Pač sramežljivost gor ali dol.. Sčasoma se navadiš. Prav ne morem verjet, da so ene ženske take packe.. medtem kot v moški garderobi so tuši skos zasedeni.
Pa brez zamere..
Se strinjam. Jaz grem tut zmeraj pod tuš, in večina fantov prav tako. Dekleta pa cunje nase in hitr domov

Js se po fitnesu praktično nikol ne tuširam. Mamo sam dva tuša, dostkat sta zasedena, smrdijo mi une zavese, cela garderoba je zatohla al pa prepojena s čip parfumi, nimaš km odložit brisače in tko naprej ... Če bi hotla to prakticirat, bi mogla nost sabo še eno tavelko brisačo, natikače, gele, prčkarije za lase spet, men je to čis preveč ene navlake in preveč dela.
U fitnes pridem vedno u trenerki, k jo mam sam za tja, se preoblečm, oddelam, k končam uporabm vlažilne robčke, se oblečem in čez deset minut sm že doma pod svojim tušem, kjer se velik laži in bl sproščeno stuširam, mam use pr rok, pa tut za čistočo me ne rab skrbet.
Če sm zato packa, prou
.
U fitnes pridem vedno u trenerki, k jo mam sam za tja, se preoblečm, oddelam, k končam uporabm vlažilne robčke, se oblečem in čez deset minut sm že doma pod svojim tušem, kjer se velik laži in bl sproščeno stuširam, mam use pr rok, pa tut za čistočo me ne rab skrbet.
Če sm zato packa, prou

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- metuljčica*
- Cosmofrik
dreamhorse napisal/-a:Potem se pa bojite glivic in bakterij.. To pa je zelo čisto...
Glivice lahko fašeš ravno v ''javnem'' tušu.
Sicer zdaj ne hodim na fitnes ali kakšno drugo vadbo, ko pa sem, sem se tudi raje kar oblekla, hitro domov in doma stuširala. Do javnih kopalnic imam kar malo odpor. Če res ni druge variante...

- dreamhorse
- Sramežljivka
- Kraj: Bistrica
Govorila sem nasplošno, če pogoji niso ok, potem razumem. Govorim za naše punce. Pri nas so tuši strilno čisti, ker jih čistijo vsaki dan... Naslpošno je znano, da so moški bolj čisti ko ženske.. že samo, če gledaš stranišča v diskotekah itd... Kakšno svinjarijo so sposobne naredit ženske.. Si ne morete predstavljat.
Drugače si pa tudi sama nosim vse stvari za preoblečt, tuširat, brisače, copate dobimo tam in vse ostale reči.. MI ni potrebno spet doma lazit iz cunj in pod tuš, če lahko to opavim tam...
Glivice lahko pa stakneš tudi doma... brez skrbi...
Drugače si pa tudi sama nosim vse stvari za preoblečt, tuširat, brisače, copate dobimo tam in vse ostale reči.. MI ni potrebno spet doma lazit iz cunj in pod tuš, če lahko to opavim tam...
Glivice lahko pa stakneš tudi doma... brez skrbi...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
ženske smo packe ja, ampak upoštevat je pa tudi treba, da tip težko pusti krvav tampon na tleh, ker ga nima, pa da je tudi gužva pri ženskah vedno večja.
s seboj na aerobiko vzamem superge, brisačo in flašo vode. ne da se mi s seboj vlačit še polno zadev, pa še tak štor sem, da bi mi zelo verjetno brisača tam na tla padla sredi mokre kopalnice.
glivice dobiš doma, če jih kdo v hišo prinese, kolikor vem.
s seboj na aerobiko vzamem superge, brisačo in flašo vode. ne da se mi s seboj vlačit še polno zadev, pa še tak štor sem, da bi mi zelo verjetno brisača tam na tla padla sredi mokre kopalnice.
glivice dobiš doma, če jih kdo v hišo prinese, kolikor vem.