Kontracepcijske tabletke
-
- Sramežljivka
princess*any napisal/-a:Oila!
Ima problem.... menstruacijo sem hotela prestavit na torek pa sem vzele tabletke 3 dni prej kot ponavadi. A potem sem še veseeno zaščitena ne?
Lp
Ana
ne, 1 teden jemanja nisi zaščitena, potem naprej pa. pa drugič rajši podaljšaj cikel (v tem primeru bi 4 vzela iz naslednjega zavojčka), kot da ga krajšaš...
-
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
- BlackPerla
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
sej če vse veš, kaj pol sploh sprašuješ za mnenjeprincess*any napisal/-a:Js sm uzela itaq na 1 dan menstruacije, tako da sm zaščitena. Na navodilih piše da ne smeš podaljševat...
Sj zato sm vzela na 1 dan menstruacije, to je potem popolna zaščita ne?

če bi to prestavljanje menstr. bilo tako zelo nezdravo bi po mojem pisalo v navodilih da tega ne priporočajo, o tem pa v navodilih ne duha ne sluha... velikokrat sem že prestavila menstruacijo pa nisem imela nboneh čudnih znakov da je kaj narobe... vrjamem pa ni ravno naravno da si prestavljaš menstr. ampak škodje pa tudi ne...
Zaradi glavobolov v času menstruacije mi je ginekologinja rekla, da lahko jemljem tri škatlice KT eno za drugo, brez premora. Zdej sem skoraj porabila 2. škatlico (še 4 tabletke do konca), ampak sm učer začela krvavet. In dons še vedno. Ne velik oz. ne tolk kot pri običajni menstruaciji (glede na količino krvi zgleda tako, kot da se je menstruacija začela), vseeno pa. Teh vmesnih krvavitev prej še nikol ni blo. Se je to pojavilo zarad zaporednega jemanja al je lahko kej druzga narobe?
Anyone?

Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
- Komunikatorka
Kika napisal/-a:sej če vse veš, kaj pol sploh sprašuješ za mnenjejst sm dostkrat podaljšala in je blo vse ql, pa tut skrajšala sm kdaj. v mojih navodilih ni pisalo, da ne smeš podaljšat. kere tablete pa mate to sploh?
jst mam diane pa to piše v navodilih. sm take

princesss napisal/-a:Zaradi glavobolov v času menstruacije mi je ginekologinja rekla, da lahko jemljem tri škatlice KT eno za drugo, brez premora. Zdej sem skoraj porabila 2. škatlico (še 4 tabletke do konca), ampak sm učer začela krvavet. In dons še vedno. Ne velik oz. ne tolk kot pri običajni menstruaciji (glede na količino krvi zgleda tako, kot da se je menstruacija začela), vseeno pa. Teh vmesnih krvavitev prej še nikol ni blo. Se je to pojavilo zarad zaporednega jemanja al je lahko kej druzga narobe?Anyone?
Katere tablete pa imaš? Ponavadi pridejo vmesne krvavitve, ker imajo tablete premajhno količino hormonov. Take so npr. Logest, Yarina, Yasminelle, verejtno še katere. Rešiš se pa tega tako, da vzameš 2 tabletki naenkrat. Samo ti svetujem, da se vseeno posvetuješ z ginekologinjo.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
- razmazena_maca
- Debatorica