Sej nič ne rečem tut pri 20 sm še vedno otročja ko ne vem kaj ...
Ja jst sm en ful velik otrok ... sam to vseeno ni to ... pa nej mi še en reče, da ni najlepš v vrcu ...
Ja jst sm en ful velik otrok ... sam to vseeno ni to ... pa nej mi še en reče, da ni najlepš v vrcu ... 
.. saj je res da se nisem tolk stara - 20 ,sem se vedno otrok se vedno pocnem bedarije,se vedno delam stvari ki jih mogoce katera moja vrstnica nikoli nebi..zal je pac tak da starejsi si vec obveznosti mas...je pa res da se komaj spomnim os,srednje sole..leta prehitro bezijo, zivljenju se prevec mudi 
Mark napisal/-a:Meni je tudi blo v OŠ pa SŠ tak fajnKo smo kakšno lumparijo ušpičli
![]()
Drugač pa je mama vzgojiteljica in se prav vidi, da uživa v svojem poslu. Včasih pozabi mobitel doma al pa kaj in ko ji ga peljem v službo se majo prav fajn

oh ja...kje so tisti časi, ko je bilo kaj prepovedanega zanimivo početi, ker si vedel, da te lahko dobijo. Zdej pa počasi odraščam in sprejema posledice in dejanja na svoj račun, in samo svoj. Težko se je spopasti z odgovornostjo in se posloviti od brezskrbnega otroštva...TOMCAT napisal/-a:Uf jaz pa za nič na svetu ne bi šla nazaj v sredno ali pa osnovno šolo. Mogoče v vrtec, kjer smo se res imel fajn.
Mi je kar ok tako, kot je sedaj.

, kupi prijateljev, zabijanje časa v najljubšem lokalčku, zbijanje šal in veliko smeha, razne ljubezni, najstniške bedarije. Včasih bi z veseljem podoživela kakšen dan. Saj ne rečem, da zdaj ni fajn, ampak vseeno imam zdaj več skrbi, resnega fanta (ki ga ne zamenjam za vse tiste najstniške trenutke
), manj pogoste zabave in drugačno družbo, čeprav se s starimi kolegi še kdaj srečamo, ampak naša družba se je počasi razbila, po tem, ko sva se s prijateljico dokončno sprli in sem se umaknila. Tako kot je blo prej definitivno ne bo več nikoli, ampak ostajajo mi krasni spomini, ki tudi nekaj štejejo.