Čevlji
^^ Točno teh še nisem obula, podobe pa. Hoditi je malo težje ja, se pa navadiš. Še posebej če ne rabiš delat neke kilometrine ali dolgo plesati, pol gre.
Mi je pa filing v takih visokih petah čist najboljši - sem za zelo visoke ali čist nizke, na srednje ne pristajam.

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
g00fy_qa napisal/-a:Danes malo preveč sanjam...
Christian Louboutin 1
Christian Louboutin 2
Chloe 1
Chloe 2
Vsi se mi zdijo lepi, edino tisti "Chloe 1" mi pa fuul niso všeč. Taki preveč "kurbirski" (:D) mi delujejo. Pa sorry če sem kšno s tem užalila.
g00fy_qa napisal/-a:Danes malo preveč sanjam...
Christian Louboutin 1
Christian Louboutin 2
Chloe 1
Chloe 2
Prvi dvojni so mi čiiiiiist

Lahko imam vse.
Mimi_M napisal/-a:Men so božanski tile iz Alpine, ampak model obstaja samo v rjavi barvi, stanejo pa cca 30 evrov:
prevelika slika .. izbris
Evo dons sm se prov nate spomnla k sem tele v Vogel schus (al kaj že je) vidla

Tko, da če jih še iščeš zdej veš kje jih najdeš

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jaz sem si jih tud probala...luštni ja...pa sem si potem premislila... še hvala bogu...ker sem doma našla zelo podobne, ki sem jih kupila lani..pa pozabila na njih..

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
MIGRENA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Men so božanski tile iz Alpine, ampak model obstaja samo v rjavi barvi, stanejo pa cca 30 evrov:
prevelika slika .. izbris
Evo dons sm se prov nate spomnla k sem tele v Vogel schus (al kaj že je) vidla![]()
Tko, da če jih še iščeš zdej veš kje jih najdeš
Aha, jst sm jih včer vidla na eni ženski in obstajajo tud v črni barvi

Js mam pa mal blesavo vprašanje (pa si ne morm pomagat)... a se letos taki škornji še nosijo:

So od prejšnje sezone pa ne vem kaj bi.. a nej nosim al ne, že sama sebi se neumna zdim (ker namreč hočem gležnjarje ki ne bi bli tko okrogli ampak nekaj vmes med okroglim in špico, ampak mi jih je neumno kupovat dokler mam škornje) k ne vem a bi jih nosila al ne, zdi se mi jih škoda ker sem jih mela ene 5x pomojem samo

So od prejšnje sezone pa ne vem kaj bi.. a nej nosim al ne, že sama sebi se neumna zdim (ker namreč hočem gležnjarje ki ne bi bli tko okrogli ampak nekaj vmes med okroglim in špico, ampak mi jih je neumno kupovat dokler mam škornje) k ne vem a bi jih nosila al ne, zdi se mi jih škoda ker sem jih mela ene 5x pomojem samo

Ok hvala punci, zdej me nima več tok da bi šla na vrat na nos po gležnjarje.
Moram še prlept slikco mojih peep toes k sm si jih v Franciji kupla, sicer niso lih za zdele ane sam sm jih morala met... uf
najprej sm bele kupla, pol sm pa vijolčne vidla in valda mogla met k so še bl hudi.. jebiga, isti model so
(slabe slike z mobitelom, fotkič ne dela)

Moram še prlept slikco mojih peep toes k sm si jih v Franciji kupla, sicer niso lih za zdele ane sam sm jih morala met... uf

najprej sm bele kupla, pol sm pa vijolčne vidla in valda mogla met k so še bl hudi.. jebiga, isti model so

urszika napisal/-a:Js mam pa mal blesavo vprašanje (pa si ne morm pomagat)... a se letos taki škornji še nosijo:
Jst ti svetujem, da se ne obremenjuješ tok s tem,al so še moderni al ne. Lej če so ti škornjčki hudi (btw, men so full

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
urszika napisal/-a:Ok hvala punci, zdej me nima več tok da bi šla na vrat na nos po gležnjarje.
najprej sm bele kupla, pol sm pa vijolčne vidla in valda mogla met k so še bl hudi.. jebiga, isti model so(slabe slike z mobitelom, fotkič ne dela)
aa.. ka so dobri! res so ful lepi in tak edinstveni zgledajo. tak lusni so. men se je ze celotn film, kam in kako ter s cem bi jih nosila, v glavi odvrtel.

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
anoyel napisal/-a:urszika napisal/-a:Ok hvala punci, zdej me nima več tok da bi šla na vrat na nos po gležnjarje.
najprej sm bele kupla, pol sm pa vijolčne vidla in valda mogla met k so še bl hudi.. jebiga, isti model so(slabe slike z mobitelom, fotkič ne dela)
aa.. ka so dobri! res so ful lepi in tak edinstveni zgledajo. tak lusni so. men se je ze celotn film, kam in kako ter s cem bi jih nosila, v glavi odvrtel.
Wauuuu...js bi tut take mela, sploh letos za maturanca.

...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...