Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Točno teh še nisem obula, podobe pa. Hoditi je malo težje ja, se pa navadiš. Še posebej če ne rabiš delat neke kilometrine ali dolgo plesati, pol gre. :D Mi je pa filing v takih visokih petah čist najboljši - sem za zelo visoke ali čist nizke, na srednje ne pristajam.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Bloodelf
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bloodelf »

g00fy_qa napisal/-a:Danes malo preveč sanjam...

Christian Louboutin 1
Christian Louboutin 2
Chloe 1
Chloe 2

Vsi se mi zdijo lepi, edino tisti "Chloe 1" mi pa fuul niso všeč. Taki preveč "kurbirski" (:D) mi delujejo. Pa sorry če sem kšno s tem užalila.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

g00fy_qa napisal/-a:Danes malo preveč sanjam...

Christian Louboutin 1
Christian Louboutin 2
Chloe 1
Chloe 2

Prvi dvojni so mi čiiiiiist :love: . Prve imam skoraj čisto enake, po sliki sodeč zgledajo moji kak centimeter nižji.
Lahko imam vse.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Mimi_M napisal/-a:Men so božanski tile iz Alpine, ampak model obstaja samo v rjavi barvi, stanejo pa cca 30 evrov:

prevelika slika .. izbris

Evo dons sm se prov nate spomnla k sem tele v Vogel schus (al kaj že je) vidla :P

Tko, da če jih še iščeš zdej veš kje jih najdeš :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ohhh, MIGRENA, ne me draž't! :D
Sm si zdej kupla ene gležnaje, fesjt drage in ne grem tud pogledat ne več kam drugam :wink:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

electra* napisal/-a:Slika
moji špičaki...slikani kr na računalniški mizi :oops:

jaz sem si jih tud probala...luštni ja...pa sem si potem premislila... še hvala bogu...ker sem doma našla zelo podobne, ki sem jih kupila lani..pa pozabila na njih.. :oops:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

MIGRENA napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Men so božanski tile iz Alpine, ampak model obstaja samo v rjavi barvi, stanejo pa cca 30 evrov:

prevelika slika .. izbris

Evo dons sm se prov nate spomnla k sem tele v Vogel schus (al kaj že je) vidla :P

Tko, da če jih še iščeš zdej veš kje jih najdeš :wink:

Aha, jst sm jih včer vidla na eni ženski in obstajajo tud v črni barvi :ja:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Js mam pa mal blesavo vprašanje (pa si ne morm pomagat)... a se letos taki škornji še nosijo:
SlikaSlika
So od prejšnje sezone pa ne vem kaj bi.. a nej nosim al ne, že sama sebi se neumna zdim (ker namreč hočem gležnjarje ki ne bi bli tko okrogli ampak nekaj vmes med okroglim in špico, ampak mi jih je neumno kupovat dokler mam škornje) k ne vem a bi jih nosila al ne, zdi se mi jih škoda ker sem jih mela ene 5x pomojem samo :?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

itak da jih lahko nosiš.letos so kao bolj moderni gležnarji, ampak se itak tudi škornje nosi.sploh tile tvoji so ful dobri :biggthumpup:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^ Ja itak, sj taki škornji so letos še ful moderni :ja:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ok hvala punci, zdej me nima več tok da bi šla na vrat na nos po gležnjarje. :D

Moram še prlept slikco mojih peep toes k sm si jih v Franciji kupla, sicer niso lih za zdele ane sam sm jih morala met... uf :)
najprej sm bele kupla, pol sm pa vijolčne vidla in valda mogla met k so še bl hudi.. jebiga, isti model so :P (slabe slike z mobitelom, fotkič ne dela)

SlikaSlika
SlikaSlika
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

Mimi_M kaj se ti ne zdi, da bi že bil čas, da se naučiš manjšat slike?
vse slike odstranjene, tako kot pri ostalih uporabnicah ...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

urszika napisal/-a:Js mam pa mal blesavo vprašanje (pa si ne morm pomagat)... a se letos taki škornji še nosijo:
SlikaSlika
So od prejšnje sezone pa ne vem kaj bi.. a nej nosim al ne, že sama sebi se neumna zdim (ker namreč hočem gležnjarje ki ne bi bli tko okrogli ampak nekaj vmes med okroglim in špico, ampak mi jih je neumno kupovat dokler mam škornje) k ne vem a bi jih nosila al ne, zdi se mi jih škoda ker sem jih mela ene 5x pomojem samo :?

Jst ti svetujem, da se ne obremenjuješ tok s tem,al so še moderni al ne. Lej če so ti škornjčki hudi (btw, men so full :) ), pa če se u njih dobr počutš jih nosi, ne glede na to kaj je zdej in...
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

urszika napisal/-a:Ok hvala punci, zdej me nima več tok da bi šla na vrat na nos po gležnjarje. :D

Moram še prlept slikco mojih peep toes k sm si jih v Franciji kupla, sicer niso lih za zdele ane sam sm jih morala met... uf :)
najprej sm bele kupla, pol sm pa vijolčne vidla in valda mogla met k so še bl hudi.. jebiga, isti model so :P (slabe slike z mobitelom, fotkič ne dela)

SlikaSlika
SlikaSlika

aa.. ka so dobri! res so ful lepi in tak edinstveni zgledajo. tak lusni so. men se je ze celotn film, kam in kako ter s cem bi jih nosila, v glavi odvrtel. :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

anoyel napisal/-a:
urszika napisal/-a:Ok hvala punci, zdej me nima več tok da bi šla na vrat na nos po gležnjarje. :D

SlikaSlika
SlikaSlika

aa.. ka so dobri! res so ful lepi in tak edinstveni zgledajo. tak lusni so. men se je ze celotn film, kam in kako ter s cem bi jih nosila, v glavi odvrtel. :D

Wauuuu...js bi tut take mela, sploh letos za maturanca. :eek:
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Zaklenjeno