Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

@smrketka@ napisal/-a:no kot zanimivost. zadnjič enkrat je bla oddaja na slo 1 in so delal teste DNK od kod pravzaprav izviramo, tako slovenci kot večina svetovnih narodov. in če sm jst prov zastopla, slovenci in južnjaki nimamo iste veje DNK, kar pomeni da smo prišli iz različnih koncev. no vsaj jst sm tko zastopla, k je bla dost zakomplicirana država. če sm si prov zapomnila južnjaki kao prihajajo iz turčije oz. vzhoda, mi pa bolj z zahoda

ne vem kako si ti tisto oddajo zastopla in pod kaj opredeljuješ 'južnjake', ampak nas že od nekdaj v šoli učijo, da se Slovenci skupaj z narodi z Balkana (slovanskimi -torej brez Romunije, Albanije & Grčije) imenujejo JUŽNI slovani. Prišli smo torej iz istih plemen/whatever izpod Karpatov, dvomim da je kakšen slovan, kadarkoli, nej bo zahoden, vzhoden al pa južen, prišel iz Turčije. In če imajo Srbi, itd, neke podobnosti s turško kulturo, je to zato, ker je bil Balkan 600 let pod turškim imperijem. :)
soncek_25
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a soncek_25 »

Meni je vseeno za narodnost, slovenec, pravoslovan, musliman.....
Brezveze če se dobro štekamo!!!
Naša družba je precej mešana, tako da vse praznike praznujemo skupaj in se mamo super negede na to kdo je kaj.
Tudi mešano so poročeni, ena slovenka z muslimanom, druga z pravoslovancem, jaz muslimanka z muslimanom in muslimanka z slovencem.
In v čem je problem, GA SPLOH NI ker te pari se majo zelo, zelo radi!!!
Neglede na to kaj je kdo!!!!
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

sončk napisal/-a:
@smrketka@ napisal/-a:no kot zanimivost. zadnjič enkrat je bla oddaja na slo 1 in so delal teste DNK od kod pravzaprav izviramo, tako slovenci kot večina svetovnih narodov. in če sm jst prov zastopla, slovenci in južnjaki nimamo iste veje DNK, kar pomeni da smo prišli iz različnih koncev. no vsaj jst sm tko zastopla, k je bla dost zakomplicirana država. če sm si prov zapomnila južnjaki kao prihajajo iz turčije oz. vzhoda, mi pa bolj z zahoda

ne vem kako si ti tisto oddajo zastopla in pod kaj opredeljuješ 'južnjake', ampak nas že od nekdaj v šoli učijo, da se Slovenci skupaj z narodi z Balkana (slovanskimi -torej brez Romunije, Albanije & Grčije) imenujejo JUŽNI slovani. Prišli smo torej iz istih plemen/whatever izpod Karpatov, dvomim da je kakšen slovan, kadarkoli, nej bo zahoden, vzhoden al pa južen, prišel iz Turčije. In če imajo Srbi, itd, neke podobnosti s turško kulturo, je to zato, ker je bil Balkan 600 let pod turškim imperijem. :)

Srbi že nimajo nič skupnega s Turki. A veš kdo so oni original Turki, za katere se je reklo ob turških vpadih "turek je v deželi spet!"? Jp, to so današnji Bosanci!
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Pontifex Maximus »

Aja, sam si pa ne predstavljam seksa izven Evropskega naroda (s tem mislim čistokrvnega ali generacijsko prečiščenega).
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Pontifex Maximus napisal/-a:
Srbi že nimajo nič skupnega s Turki. A veš kdo so oni original Turki, za katere se je reklo ob turških vpadih "turek je v deželi spet!"? Jp, to so današnji Bosanci!

Dj ne mi razlagat ker mislm da mam js mal več informacij iz prve roke :) Seveda maj(m)o, npr glasba, nekatere besede, celo v Beogradu se trdnjava imenuje turško Kalemegdan, pa kopališče Ada Ciganlija.
Pa Bošnjaki so btw poturčeni slovani(Srbi, Hrvati)... Kdor se je spreobrnil v islam, mu ni bilo treba plačati davka, desetine.

Sicer pa offtopic, samo hotla sm povedat, da smo vsi pršli iz istga dreka.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

Sej smo vsi od krvi in mesa?

drgac pa.. 1x mi je oce reku "ti se mors porocit z nekom nase vere" al neki v tem stilu..
pa sm mu ene par takih rekla da mi to nikoli vec v lajfu ni omenu :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

ja no kakšni temnopoltneži, isto azijci, me ne privlačijo.. najraje imam belo, bledo kožico:D pa mal višje osebke pa lepe oči.. ne da bi imela kaj proti njim.. + lepota je relativna stvarca :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

sončk napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:

Dj ne mi razlagat ker mislm da mam js mal več informacij iz prve roke :) Seveda maj(m)o, npr glasba, nekatere besede, celo v Beogradu se trdnjava imenuje turško Kalemegdan, pa kopališče Ada Ciganlija.

na gorenjskem se tudi zavesi firnk reče, pa nismo germani :P
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Halo, ja pa kdo je reku da so turki? :roll:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Dead_kid napisal/-a:No ja, jst pa priznam, sem diskriminativna. Ne bi mogla bit z romom ter južnjakom. Ne vem no, da mi on govori o svojem selu pa dobrih stvari, k jih prodajajo na štantih. Sej mam prjatlce, južnjakinje, pa se čist vredu razumemo, sam mislm, da pa s tipom to neb šlo.
Mam raj slovece :D

(no ja, sicer pa.. nikol se ne ve) :oops:

Ja koliko si pa ti stara?

Večina 'južnjakov' tvojih let, ki živijo v Sloveniji se je tu rodila, tako da ti niti ne morejo govoriti o 'selu' nego o 'vasi' ;-

Kar se južnjakov tiče.. hahaha.. No, mene osebno 'čefurji' (pod to mislim pač une s križi, lanci, trenirkami) - nimam res čist nč prot njim, vendar me s tistim svojim stilom in s tem povezanim tudi divjaškim obnašanjem totalno odbijajo. res ne hvala. Drugače mi je pa vseeno kaj je, samo da je sexy oz. meni v redu:)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

Saj vem da je ze stara tema ... ampak saj, boljse naceti staro, kot pa zaceti novo, ne? :) Ze dolgo me ni bilo na tem forumu, pred nekaj dnevi pa sem ponovno zasla sem malo prebirat zanimive teme. Pa sem naletela tudi na tole, pa bi rada pristavila svoje.
Prav nic nimam proti drugim narodnostim, ker nisem verna, nimam nic proti drugim verstvom. Ker pa se tukaj vecinoma govori o "juznjakih" bi rada povedala predvsem, da tudi proti njim nimam nic. Seveda me motijo fantje, ki to tako radi izrazajo in se povelicujejo, vcasih mi delujejo ze kar napadalno. :eek: Ampak prav toliko me motijo tudi Slovenci, ki na vsakem koraku poudarjajo, da "tukaj je slovenija" :roll:
Predvsem me zelo moti dejstvo da imajo tudi moji starsi veliko za povedat o t.i. "čefurjih". Pa tudi veliko stevilo mojih prijateljev in prijateljic. Jaz vedno, ko pride debata na to temo povem, da me popolnoma nic ne motijo, moti pa me da govorijo o njih na tak nacin.
Moj sedanji fant je po materi Slovenec, po ocetu pa Srb. Ime ima normalno slovensko, priimka pac ne. Vsem mojim prijateljem se zdi ful fajn in zelo ga imajo radi, vendar nihce pac ne ve njegovega priimka. Ce bo pac kdo kdaj vprasal ga mu bom povedala, vendar natancno vem kaksen bo odziv. ( :? ) Starsem ga se nisem predstavila, fotr pomojem ne bo delal problemov, za mamo pa nisem tako prepricana. Tudi ona me se ni vpasala po priimku in zanjo sem prepricana, da ko ga bo izvedela bo cela stala in predvsem veliko obsojanja.
Zanima me, ali je bila katera od vas ze kdaj v tej situaciji, da ste se bale odziva starsev na vasega parnerja (samo zato ker se pac ni Janez Novak) :roll:
Zaenkrat imam namen tipa najprej predstaviti (niti slucajno po zunanjosti ne daje znakov, da bi biu karkoli drugega kot zdrav Slovenski fant :) ) in sele nato povedati priimek, pa se to vem da ji ne bo vsec. Ce pa bo priimek zvedela ze prej pa mu sploh ne bo dala nobene moznosti, da dokaze da je zelo vredu fant.
Se to ... nobeden od prejsnjih, ki so bili vsi pravi Slovenci :roll: se po osebnosti ne more meriti z njim. Tako odkritega in neznega moskega se nisem srecala. Nobenega sela in prodajanja solate ... je pa tudi res da ze od 2. leta zivi v Sloveniji, tako da se niti na govorici ne da slutiti nicesar (slovensko govori lepse odzavzetega slovenca marsikaterega :twisted: )

Kompliciram ja ... :roll:
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

Zdej bodo padali kometarji dveh vrst:

1.Da so južnjaki oh in sploh boljši ljubimci,bolj pozorni do deklet in ne vem kaj še vse
2.Da so pač navadni lenuhi,kriminalci in spet drugi različni negativni komentarji

Jaz pa rečem,da je nekje vmes.Sam poznam kar nekaj južnjakov(Hrvatov,Srbov,Bošnjakov,...),ki so res odlični ljudje,vedno prirpavljeni pomagat in se nasplošno trudijo vživeti v Slovenijo in jo tudi spoštujejo kot državo,ki jim je dala večino vsega kar imajo.Obstaja pa tudi druga vrsta,ko po 30 ali več letih ne spregovorijo niti besedice slovensko,ali pa take,ki samo izkoriščajo vse,kar jim SLovenija dobrega ponudi,po drugi strani bi se pa v primeru vojne med Slovenij in npr. njegovo domovino takoj pripravljeni bili boriti in nasploh v vsem biti proti Sloveniji.Skratka sto ljud,sto čudi,drugo vrsto hinavcev zagotovo ne spoštujem in bi si želel,da takih v Sloveniji ne bi bilo veliko.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst nebom dajala komentarja, bom pa samo povedla da pač nebi bla nikoli z južnjakom. Lahko izpadem nesramno al nevem kaj, tako mnenje imam. brez napadanja zdej :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

tut men načeloma ni važn,katere narodnosti je fant,kakšne vere je itd. ampak sem pa ravn zdj (kt mam zanimivo izkušnjo z enim Bosencem)premišljevala in ugotovila, da kljub temu, da smo vsi ljudje innaj se ne bi obsojal, mamo slovenci precej drugačno mentaliteto od njih, ne pomen zdj to, da so onikj slabši al pa naumni al pa kj podobnga, ampak res drugač živijo kot mi (govorim za bosance, ki živijo v bosni, ne pri nas) in imajo drugačna načela, drugačne poglede na življenje... tko da mislm, da kadar pride doljubezni med dvema različne narodnosti, se mora eden 100 prilagodit partnerju, ker da bi se vsak mal, bi blo pomojm kr težko... sicer pa verjamem, da obstajajo tut taki, kt se vsak mal in se majo isto fajn. kt sm ravn v taki situaciji (mislm, da sem zaljubljena v bosanca), ne vem še, kaj nj nardim... verjetno pa ga bom rajš pozabila in ohranla z njim samo prijateljke stike... sicer sem človk, kt rada reskiram in delamodštekane in nove stvari, ampak da bi šla pa v bosno živet pa... dvomim. ker onnamreč sem 100posto ne bi pršu, ma dol preveč stvari (službo, bend, družino kt mu najveeeč pomen, prjatle)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

vrvica napisal/-a:Saj vem da je ze stara tema ... ampak saj, boljse naceti staro, kot pa zaceti novo, ne? :) Ze dolgo me ni bilo na tem forumu, pred nekaj dnevi pa sem ponovno zasla sem malo prebirat zanimive teme. Pa sem naletela tudi na tole, pa bi rada pristavila svoje.
Prav nic nimam proti drugim narodnostim, ker nisem verna, nimam nic proti drugim verstvom. Ker pa se tukaj vecinoma govori o "juznjakih" bi rada povedala predvsem, da tudi proti njim nimam nic. Seveda me motijo fantje, ki to tako radi izrazajo in se povelicujejo, vcasih mi delujejo ze kar napadalno. :eek: Ampak prav toliko me motijo tudi Slovenci, ki na vsakem koraku poudarjajo, da "tukaj je slovenija" :roll:
Predvsem me zelo moti dejstvo da imajo tudi moji starsi veliko za povedat o t.i. "čefurjih". Pa tudi veliko stevilo mojih prijateljev in prijateljic. Jaz vedno, ko pride debata na to temo povem, da me popolnoma nic ne motijo, moti pa me da govorijo o njih na tak nacin.
Moj sedanji fant je po materi Slovenec, po ocetu pa Srb. Ime ima normalno slovensko, priimka pac ne. Vsem mojim prijateljem se zdi ful fajn in zelo ga imajo radi, vendar nihce pac ne ve njegovega priimka. Ce bo pac kdo kdaj vprasal ga mu bom povedala, vendar natancno vem kaksen bo odziv. ( :? ) Starsem ga se nisem predstavila, fotr pomojem ne bo delal problemov, za mamo pa nisem tako prepricana. Tudi ona me se ni vpasala po priimku in zanjo sem prepricana, da ko ga bo izvedela bo cela stala in predvsem veliko obsojanja.
Zanima me, ali je bila katera od vas ze kdaj v tej situaciji, da ste se bale odziva starsev na vasega parnerja (samo zato ker se pac ni Janez Novak) :roll:
Zaenkrat imam namen tipa najprej predstaviti (niti slucajno po zunanjosti ne daje znakov, da bi biu karkoli drugega kot zdrav Slovenski fant :) ) in sele nato povedati priimek, pa se to vem da ji ne bo vsec. Ce pa bo priimek zvedela ze prej pa mu sploh ne bo dala nobene moznosti, da dokaze da je zelo vredu fant.
Se to ... nobeden od prejsnjih, ki so bili vsi pravi Slovenci :roll: se po osebnosti ne more meriti z njim. Tako odkritega in neznega moskega se nisem srecala. Nobenega sela in prodajanja solate ... je pa tudi res da ze od 2. leta zivi v Sloveniji, tako da se niti na govorici ne da slutiti nicesar (slovensko govori lepse odzavzetega slovenca marsikaterega :twisted: )

Kompliciram ja ... :roll:

ženska, pjd z zdravimi slovenskimi fanti v vrtec. :wink: ne vem, zakaj bi srbi npr. izstopali po zunanosti.. sj niso ena x rasa :wink: Če take pišeš, bogi tvoj fant in bi se moral sramovat take punce s slikami zdravih slovenskih fantov v glavi :S :freak:

In da govori slovensko perfekt. Ja verjetno da ja ane :D pomoje še celo boljš kot srbsko :D ''tup'' pa spat..

Družiš se pa tud z enimi kekci :) :lach:

Kaki fini posti strpnih ljudi. Morm mal pokomentirat.

jerry444 napisal/-a:in jo tudi spoštujejo kot državo,ki jim je dala večino vsega kar imajo.Obstaja pa tudi druga vrsta,ko po 30 ali več letih ne spregovorijo niti besedice slovensko,ali pa take,ki samo izkoriščajo vse,kar jim SLovenija dobrega ponudi,po drugi strani bi se pa v primeru vojne med Slovenij in npr. njegovo domovino takoj pripravljeni bili boriti in nasploh v vsem biti proti Sloveniji.Skratka sto ljud,sto čudi,drugo vrsto hinavcev zagotovo ne spoštujem in bi si želel,da takih v Sloveniji ne bi bilo veliko.

Meni se zdi, da ti nikjer ni nič dano:) morš delat al kako;) in eni delajo kot zamorci, tudi na gradbiščih,.

Sploh pa se mi zdi, da v to temo pišejo sm taki, ki majo probleme s tem, da je nekdo drug.. npr. njegov sosed druge nacionalnosti, pa sem že mislila da je to izven mode. But guess what- it is not:D.. zdj je pa itak eu hahaha, pa so vsi slovani not seljaci hehehe

btw. una ma več smeškov v postu kot jaz:D
Odgovori