Men je moj lubi cis dost in prou dober me pozna, da ve kje me mora prjet, da zacnem predet k mucka, tko da nimam nobene zelje da bi probala z zensko! Nimam pa nc proti, ce bi katera in se mi zdi da je cist ql!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Seveda sem že bila z žensko, saj sem lezbijka. Z moškim sem bila samo dvakrat. Pa je bilo obakrat OK, tudi v postelji... ampak ne morem se zaljubiti v moškega, pač pa samo v žensko.
Trenutno sem v resni zvezi, ki traja že par let, zato vse druge odpadejo . Ampak me nič ne moti. Če si v zvezi, ki te osrečuje, je vse ostalo nepomembno.
nimam nic proti njim, sama sem se samo enkrat z svojo naj frendico poljubljala, nism pa nikol razmisljala o čem vec. Se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da je lepše vidt dve zenski, kot dva tipa skupej.
no jest z zensko se nism sexala, moram pa priznat d sm se z enimi 3 ze zvalila, prvic je blo tko d sm bla pjana, drugic tut pa teretjic je pa kr prslo, sam vec tut nebi mela z zensko, za zavalit je ql, za kej vec pa....bom see vidla
Jaz še nisem spoznala punce,ki bi me tolk privlačla,da bi si želela bit z njo(če bi jo,bi bila),drugač pa sm čist zadovolna z mojim lubijom(pač fantje so na prvem mestu)!
js še nisem bla kdaj z žensko...niti še nisem razmišlala o tem,da bi me to mikalo al ne in kot sem že pr eni drugi temi rekla...nimam glih razloga zakaj bi...ok firbec je mogoč en razlog,sam tk zanima me pa tut ne!
sicer pa poznam veliko punc,ki so se poljubljale s puncami...tudi take,ki slo šle do konca...in mi je to čist ok!js pač tega nisem počela...kkr komu paše a ne?
Vedno sem razmišljala , kako bi bilo z žensko. Zanimivo! Res pa je tudi , da zaradi enega experimentiranja še nisi lezbijka , a ne? Bilo pa bi najbrž noro, kajti ženska vendar ve, kako z žensko?
Mene pa ženske sploh ne privlačijo. Ne pomislim nikoli na to možnost. Ne bi mogla, ker se bi mi gabilo. Nisem še srečala ženske, ki bi mi bila tako všeč. Preveč sem nora na moške in še posebno na njihov organ, ki ga ženske nimajo!
Nimam pa nič proti lezbijkam. Kar naj vse to postanejo, bo ostalo več tipov zame! he,he,he...
jaz sem mela obdobje experimentiranja .. pa sem šla z punco že tudi do konca ja .. moja ugotovitev je bila ; da se z moškim za moje pojme ne more primerjat .. nevem , ni blo nič posebnega - al pa sem to naredila z napačno .. meni je blo enkrat dovolj - če bi mela šanso , nebi več naredila tega .. zdai še je pri meni v igri samo trojček - moški + ženska ... čez čas ... ko bom samska
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
z žensko sem že bla Ne privlačiva se, al pa kej takega, sam bila je možnost in sve ble obe za probat... v bistvu ni nič posebnega! Zdej sve še vedno najboljše frendice in se o tem tudi pogovarjave in vedno nasmejive... fora pač!
Nisem bila z žensko,me ne mika. Imam pa prijateljico,ki je lejzbika in je ful ok ženska,bila je poročena,potem pa se je odločila, da se ne bo več pretvarjala,se je ločila(otrok nima),pa ima zdaj intimno prijateljico,s katero je srečna.In to je edino kar je važno!
"Kaj je prijatelj? Duša v dveh telesih..." Aristotel
jaz še nikol nisem bila z žensko, me tudi ne mami nič. drugače pa mi je čisto vseeno ali je ženska z žensko ali pa s tipom, če je ona srečna in, če ji vse kapira, poj je ql.nevem pa kako bi sprejela dejstvo, če bi bila npr. moja sestra lezbijka, tega pa res nebi mogla zdaj povedat.