Lezbijke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

vprašanje za ženske! ali ste že bile z žensko?

da
268
29%
ne in si tega tudi ne želim
395
43%
si želim, a še nisem imela priložnosti
263
28%

Skupaj glasov: 926

kathy
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kathy »

ja ok sej men je tud lepo k sta dve lepi ženski skp....ampak če obrneš situacijo morta za nas bit dva lepa tipa skp,sam men je to :pale: :heul:

tko da....v glavnem sej po mojem štekam....
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objava Napisal/-a Andrejčika »

Men je moj lubi cis dost in prou dober me pozna, da ve kje me mora prjet, da zacnem predet k mucka, tko da nimam nobene zelje da bi probala z zensko! Nimam pa nc proti, ce bi katera in se mi zdi da je cist ql!!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Diana2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Diana2 »

Seveda sem že bila z žensko, saj sem lezbijka. Z moškim sem bila samo dvakrat. Pa je bilo obakrat OK, tudi v postelji... ampak ne morem se zaljubiti v moškega, pač pa samo v žensko.

Trenutno sem v resni zvezi, ki traja že par let, zato vse druge odpadejo :lol: . Ampak me nič ne moti. Če si v zvezi, ki te osrečuje, je vse ostalo nepomembno.
Love is strange.
tajda
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tajda »

:D nimam nic proti njim, sama sem se samo enkrat z svojo naj frendico poljubljala, nism pa nikol razmisljala o čem vec.
Se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da je lepše vidt dve zenski, kot dva tipa skupej.
N|NcHa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a N|NcHa »

no jest z zensko se nism sexala, moram pa priznat d sm se z enimi 3 ze zvalila, prvic je blo tko d sm bla pjana, drugic tut pa teretjic je pa kr prslo, sam vec tut nebi mela z zensko, za zavalit je ql, za kej vec pa....bom see vidla :P
kiti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kiti »

Jaz še nisem spoznala punce,ki bi me tolk privlačla,da bi si želela bit z njo(če bi jo,bi bila),drugač pa sm čist zadovolna z mojim lubijom(pač fantje so na prvem mestu)!
Uporabniški avatar
levčika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a levčika »

še nism bla, ampak me mav mika, še posebi zarad firbca :lol:
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Kunigunda »

js še nisem bla kdaj z žensko...niti še nisem razmišlala o tem,da bi me to mikalo al ne in kot sem že pr eni drugi temi rekla...nimam glih razloga zakaj bi...ok firbec je mogoč en razlog,sam tk zanima me pa tut ne! :lol:

sicer pa poznam veliko punc,ki so se poljubljale s puncami...tudi take,ki slo šle do konca...in mi je to čist ok!js pač tega nisem počela...kkr komu paše a ne? :wink:
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
anuša
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koroška

Neprebrana objava Napisal/-a anuša »

Vedno sem razmišljala , kako bi bilo z žensko. Zanimivo! Res pa je tudi , da zaradi enega experimentiranja še nisi lezbijka , a ne? Bilo pa bi najbrž noro, kajti ženska vendar ve, kako z žensko?
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Mene pa ženske sploh ne privlačijo. Ne pomislim nikoli na to možnost. Ne bi mogla, ker se bi mi gabilo. Nisem še srečala ženske, ki bi mi bila tako všeč.
Preveč sem nora na moške in še posebno na njihov organ, ki ga ženske nimajo! :twisted:

Nimam pa nič proti lezbijkam. Kar naj vse to postanejo, bo ostalo več tipov zame! he,he,he... :D
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

jaz sem mela obdobje experimentiranja .. pa sem šla z punco že tudi do konca ja .. moja ugotovitev je bila ; da se z moškim za moje pojme ne more primerjat .. nevem , ni blo nič posebnega - al pa sem to naredila z napačno .. meni je blo enkrat dovolj - če bi mela šanso , nebi več naredila tega .. zdai še je pri meni v igri samo trojček - moški + ženska ... čez čas ... ko bom samska ;)
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
*petrca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *petrca* »

z žensko sem že bla :roll: Ne privlačiva se, al pa kej takega, sam bila je možnost in sve ble obe za probat... v bistvu ni nič posebnega! Zdej sve še vedno najboljše frendice in se o tem tudi pogovarjave in vedno nasmejive... fora pač!
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Nisem bila z žensko,me ne mika. Imam pa prijateljico,ki je lejzbika in je
ful ok ženska,bila je poročena,potem pa se je odločila, da se ne bo več pretvarjala,se je ločila(otrok nima),pa ima zdaj intimno prijateljico,s katero je srečna.In to je edino kar je važno!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

jaz še nikol nisem bila z žensko, me tudi ne mami nič. drugače pa mi je čisto vseeno ali je ženska z žensko ali pa s tipom, če je ona srečna in, če ji vse kapira, poj je ql.nevem pa kako bi sprejela dejstvo, če bi bila npr. moja sestra lezbijka, tega pa res nebi mogla zdaj povedat. :?
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Nimam nic proti, mam izkusnje, to je pa tudi vse..se ziher ne bo ponovilo, je bla pac ena izkusnja vec in to je to..zdj me mika sam moski spol :D
Odgovori