Maychy napisal/-a:Kristen naj bi pa nastopala vsaj v 13ih epizodah.
Men ona ni vsec.
Je pa v zadnji epizodi, ko je tablete prnesla petru, mela obleceno moj najljubsi stil oblek na zenski. Bel zgornji del z ovratnikom, brez izreza, hrbet in ramena nepokrita in jeans. Jst sm kr dihat pozabu.
v tem delu so jo res predstavili kot zapeljivko. vloga ji paše, čeprav smo fanice veronice mars vajene drugačne vloge...
naslednjič (19.11.)
Convinced that the Company is close to finding them, H.R.G. (Jack Coleman) prepares the family to run -- but Claire (Hayden Panettiere) has other ideas. Hiro (Masi Oka) returns from the past and learns of his father's death. Grief-stricken, he flings himself into past and makes a stunning personal discovery. After a charged first encounter with Elle (Kristen Bell), Suresh (Sendhil Ramamurthy) makes a decision that could change lives. Meanwhile, Matt (Greg Grunberg) struggles with his expanding mental abilities. Maya (Dania Ramirez) and Alejandro's (Shalim Ortiz) relationship is tested as they travel with Sylar (Zachary Quinto). Peter (Milo Ventimiglia) meets someone who could unlock his past.
hm je mogoče kera najdla kake blooperje od herosov...vse druge nanizanke jih majo pr heroesih pa nism še nič najdla vsaj na youtube ne,sam če tam ni pol ni nikjer no če katera ne ve-bloopersi so une zadeve ko snemajo in se vmes kaj zmotijo al pa norca delajo in pol to objavijo..to mi je najbol svetovno glet...
aja pa ka je zj z uno stavko, ž kaj novga?? Škoda da se more to naret glih zaj ker če se bojo heroesi počasi končali nebo fajn
edit: je on. citiram: "The music video began production on March 30, 2007. The video had a 'First Look' on MTV's TRL on May 16, 2007 and has since peaked at #5 on May 24, 2007. Milo Ventimiglia plays Fergie's love interest."
stavko scenaristov!! če bojo še dolgo stavkali bo hirosov s 13im delom čist konc in pol lah jokamo...
milo in hayden-sm js tud gledla nek klip kjer sta se lupčkala, sam upam da ne mislita met kaj resnega,men se zdi ona nekam premlada zanj...drugač pa če pa bota pa bota čist luškan par
aja pa kirsten-men je pa ona ful luškana punca, pa sexy pa vse..pa ful nima takega obraza da bi se nosla pa bla neka pi..kasta bitch, ampak je čist tak preprosta in zato mi je še bol fajna..pa tud po totih videih od adriana sodeč,je ful taka sproščena..hehe faca je...
jaz si že lowdam 9. del. medtem pa sem šla še enkrat gledat napoved za ta del (povezavo sem dala že v zgornjem postu) in naletela na ta video...
opozorilo! to je izsek današnjega ali pa katerega izmed prihodnjih delov, tako, da se sami odločite, če boste kliknili na povezavo. povezano je z eno sliko, ki jim napoveduje prihodnost...
ja, dogaja se . to, da se "vrne", sem prebrala v komentarjih pod tistim videom. groza, zdaj pa čakati en teden .
naslednjič (26.11):
Peter travels to Primatech Paper in Texas with his new friend to destroy the virus, which will kill 93% of the world's population in the future -- or so he believes. Niki returns to Micah with bad news. To right a wrong, Monica puts her abilities to the test. Hiro goes after his father's killer. Meanwhile, Matt uses his mental abilities to track down the last person in the Company photo. Nathan learns his brother is alive. Outside of New York, Maya must choose between Alejandro and Sylar.
Adam HRG in Claire Suresh Matt Najboljši del ever je bil tole! Končno da se spet neki zanimivga dogaja! Nej že nehajo stavkat da bo cela sezona letos, grrrrrr